2015 Şubat Anneleri

Canım ben 9 kilo almşm ben napacam gıcık oldum kendime 24 haftam bitti doğuma kadar 80 kilo olurum artık
yav ne olacak 9 kilodan senın ıkı bebeğin ıkı içi su dolu kesen şuyun buyun zaten onlar en az 6 kilodur. doğunca hepsı gıdecek. derdine bak hele . ben 100 olmuşum sen ıkı kızanla 80 ne dertleniyorsun. valla çok kırıldım :)

bugün aşı oldum kolum çok acıyor
akşam ağladım acısından sinirim bozuldu:KK61:
ya benimde ilk doz yapıldığı gün acımadı ertesi gün acısından ağladım, şimdi ikinci dozu düşünüyorum kara kara bide en yoğun çalışma dönemine denk gelecek ne halt edicem bilmem :KK61:

Bu mu çirkin dediğin yaaa ☺️ Çok tatlı maşAllah tam kız gibi kukusunu görmesenizde kız derdim valla suratı pek narin kibar çenede küçücük çok sakin ve narin bi kızın olacak diyim sana ☺️
oyy yesin onu annesi. nazar değmesin diye çirkin diye severlerya.
ama doğunca öyle sevmemek gerek tabii cocugu etkılıyormuş.

evet o sıkıntı var ama böbrekte de genişleme var çok erken baslamıs dedi inş geçer dediğin gibi seninde mi renkli ultrason da görüldü?
Evet canım her iki damarda da vardı bnm perinatolog bnm gozumü çok korkutmustu preeklamsi nöbetleri olabilir erken doğum olabilir tansiyon yükselebilir falan diye ama kendim doktorum rahatlatmisti çok büyük ihtimal geCer diye gerçekten de dediği gibi geçmiş sana aspirin falan verdiler mi inşallah seninki de geçer canım dua ediyorum senin için

Günaydınlar kızlarrrr...Bugün çok karışık bi gün benim için heyecan korku endişe merak hepsini biarada yaşıyorum 5 te detaylı ultrasonum var vakit geçmio sanki okulda yine bi nebze geçio ama eve gidince nasıl geçecek hiç bilmiyorum.Dualarınızı esirgemeyin olur mu Rabbim herkesinkiyle birlikte benim bebişime de sağlık sıhhat versin inşallah
benimde 14.00, gece uyuyamadım 12.30 da çıkıcaz yola vakit geçmiyor Allahım hayır haber aldır hepimize

günaydın kızlar,
bugün ilk tetanosumuzu olduk. ayrıca sağlık ocağı hemşiremiz kan aldı, hemogram ve diğer tahlilleri de görmek için. bebeğimizin kalp atışını dinledik minik bir aletle. az önce de işe geldim.
bakalım tahlil sonuçlarımız nasıl çıkacak.
bir sonraki tetanos 14 Kasım'da.

günaydın anne adayları
dün yazmıştım hatırlarsanız aşılama olmuştum kese görünmemişti
çok şükür dün akşam gördük 5. haftada ve vajinal ultrasonda ama kanamalarım var dünde kırmızı geldi çok korktum doktor kırmızı iyi değil diyor ama bazı gebeliklerde olabiliyormuş özellikle tedaviyle olan gebeliklerde pazartesi gidicez tekrar o zamana kadar tekrar gelirse kırmızı rapor vericekmiş :KK43: kahverengi sürekli var zaten hep tedirginim doktorda kızdı böyle yapma dokuz ay işkence olur dedi rızkı varsa gelicek emin ol diyor ama elimde değil en azından kanama dursa...

stres yapmamaya çalış canım , kendini fazla yorma, taktir Allah 'ın, hepimize sağlıklı bir hamilelik güzel bir doğum nasip etsin

Amin ya okuyunca bende ağladım valla,çok mus sulugöz olduk ne,Allahım sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin inşallah :D
amin canım inşallah biz ilk bebeğimizi kaybetmiş biri olarak sanıyorum 2 kat sulugözlüyüz bebeklerimiz sağlıklı olsun inşalah hepimizin

Doktorumu aradım idrarımın sonucunu söyledim, kültür testi istedi..
En basta hem tahlil hem kultur istese ya. Sonucta sikayetin var. Bazi ozel hastaneler her seye tahlil istiyor ek ucret alindigi icin. Bazilari da ihtiyac olsa da istememeye calisiyor ucretsiz yaptiklari icin.
Benim dr rutin istedi idrar tahlili de kulturu de. Bir sikayetim yokken.

Kızlar Fena Grip Olmuşum Bugün İşe Falan Gitmedim Yatıyorum Evde Kendimi Tarhana Çorbasına ve Mandalinaya Vermiş Durumdayım. Aşıdan Dolayı Kolumda Ağrıyo. Yavrumun Hareketleride Çok Zayıf :KK61::KK43:

evet şükür iyi sağol canım nolur dua et heyecandan ateşlendim
bende çok kötü olmuştum ama yattım oraya doktor gelene kadar dua ettım. sonra rahatladım o sırada. ya birde bizim yaşımız biraz büyük olduğundan olur olmaz daha çok korkarak yaklaşıyoruz çok fazla şansımız yok tabii.

nasıl yapıyolar onu ultrasonlamı yarın gircem bende korku heycan hepsi var :S kaç dk sürüyo 20 dk yazmış dr anlatsn bana

bildiğin ultrason ya ama sadece içerideki ışığı falan kapattılar korktum ben :D işte uzandım aynı şekilde ultrason gibi.bebeği zaten net görüyorsun ben detaylıda bu kadar net görmemiştim. sadece kalbe odaklı çoğu zaman kalbi alıyor ekrana. inceliyor, ama aslı olay kan akışı ve kalp damarlarındaki akım hızı vs vs onlara odaklanıyor herhalde bir 10 kere dinlemişimdir kalp atışını ve kalp damarlarında ki kanın akım sesini. zaten amaçta o kanın akım hızı kan dağılımı vs onlara bakılıyor. bende valla yanlış olmasın 30 dakika filan sürmüştür. hafif bir darlık çıkmıştı bir damarda o yüzden biraz fazla inceledi doğru rapor çıkarabilmek için. işte sonra kalktım anlattı normal olduğunu kalbin sağlam olduğunu filan söyledi bebek büyüsün bir daha bakalım geçmiş olur filan dedi. 12 kasıma tekrar randevu verdi. korkma bende aynı şekilde korktum stres yaptım ama kalbi incelenirken habire tepikledi bizim ki :D sanki sakin ol der gibi. ama o fetal ekodan çıktım ya nasıl bir rahatlık çöktü üstüme anlatamam :) inşallah sende hayırlı haberlerle geliceksin canım :)

büyümüştür bu ara çok cabuk buyuyorlar. benım son gıttıgımde 480 gr dı 683 olmuş. tekrar gıttıgımızde nerdeyse 1 kg olacak demekkı. bundan sonra hızla büyüyecekler demekkı.
İnşallah ya bende son gittiğimde 400 gr bişeydi kızım, kasım başında şeker yüklenecek bakalım kaç gr olacak :D

ya benimde ilk doz yapıldığı gün acımadı ertesi gün acısından ağladım, şimdi ikinci dozu düşünüyorum kara kara bide en yoğun çalışma dönemine denk gelecek ne halt edicem bilmem :KK61:

aşıdan gelince ne varmış bunda dedim bi güzel evi topladım sonra şiddetlendi sinirim bozuldu kolumu oynatamıyorum..İkinci 17 kasımda. olmak zorundamıyız acaba

amin canım inşallah biz ilk bebeğimizi kaybetmiş biri olarak sanıyorum 2 kat sulugözlüyüz bebeklerimiz sağlıklı olsun inşalah hepimizin
Aynen Allahım kimseye yaşatmasın inşallah böyle acıları,isteyen herkesin hemencecik oluversin bebişleri...

Back
X