Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladm cnmBenim kendi işim.
Stajyer var ama her şeyi bilmiyor. Her şeyi Bilen birini alırsam da bütün kazandığımı vermem gerekir. Daha bir yıllık bir işyeri.Anladm cnm
Yardimci alsan is terine belli bi donem
Otobüsle 18 saat yol gittim geldim,4-5 saatte bir verilen molalarla,bişey olmadı çok şükür,sanırım araba kullanmanında zararı olmaz.. Belini yastıkla desteklemeyi unutma sakınGunaydin kizlarr
Bisey sorcm 2.5 saat araba kullanmanin bi zarri olmaz dgl mi?
İnsallah gonlune gore olur cnm yaStajyer var ama her şeyi bilmiyor. Her şeyi Bilen birini alırsam da bütün kazandığımı vermem gerekir. Daha bir yıllık bir işyeri.
Yani doğumdan sonra bir haftada normal hayatıma dönmeliyim. Keşke normal doğum olsa her şey daha kolay olursa
Degil mi..Otobüsle 18 saat yol gittim geldim,4-5 saatte bir verilen molalarla,bişey olmadı çok şükür,sanırım araba kullanmanında zararı olmaz.. Belini yastıkla desteklemeyi unutma sakın![]()
Ben soguk kanli insanim normal de de kasmam oyle kendimi kolay kolayben iki saat kullandım geçen hafta memlekete giderken indiğimde kasık ağrım oldu çok az ama ben biraz kasılıyorum araç kulanırken sonra hemen geçti bi sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum![]()
Gunaydin kizlarr
Gunaydin kizlarr
günaydın kızlar dün 4 boyutluyu çektirdik şükür Allah'a her şey yolunda.. :) yarında doktorumuza gidip raporların sonuçlarını göstericez... bu demir,vitamin,magnezyum falan daha ne kdr içilicek bilen var mı ya? ben onlara başladıktan sonra çok hızlı kilo almaya başladım çok iyi gidiyodum. ama deli gibi kilo alıyorum yarın doktorada sorucam gerçi ama fikri olan varsa yazsın![]()
tatlım magnezyumu bilmiyorum bende kontrole gittiğimde sorucam ama vitaminle demiri doğuma kadar kullanacaksın dedi....günaydın kızlar dün 4 boyutluyu çektirdik şükür Allah'a her şey yolunda.. :) yarında doktorumuza gidip raporların sonuçlarını göstericez... bu demir,vitamin,magnezyum falan daha ne kdr içilicek bilen var mı ya? ben onlara başladıktan sonra çok hızlı kilo almaya başladım çok iyi gidiyodum. ama deli gibi kilo alıyorum yarın doktorada sorucam gerçi ama fikri olan varsa yazsın![]()
günaydın kızlar dün 4 boyutluyu çektirdik şükür Allah'a her şey yolunda.. :) yarında doktorumuza gidip raporların sonuçlarını göstericez... bu demir,vitamin,magnezyum falan daha ne kdr içilicek bilen var mı ya? ben onlara başladıktan sonra çok hızlı kilo almaya başladım çok iyi gidiyodum. ama deli gibi kilo alıyorum yarın doktorada sorucam gerçi ama fikri olan varsa yazsın![]()
canm ablam kullandı kraft, ama 2 sene önce aldı yani tam bu modeli olmayabilir, ama bu ayarlarda bişeydi. o çok rahat kullandı, ama tabii kullandığınız arabanın bagajına da bağlı. eşimle bu haftasonu bikaç mağazaya gittik ama bu modelleri bulamadık bi yerde, daha fazla gezinmek lazım sanırımcanım ya biz de bunu istiyorduk gerçi eşim hala istiyor ama cok agır bu araba ben tek basıma katlayıp da tasıyamam bu arabayı diye daha hafif bişi mi baksak diyorum ama eşim de zaten cogunlukla beraber cıkıyoruz tek cıktıgında da sling ya da kanguru alırız onu kullanırsın diyor.. sen denedin mi bu arabayı hiç?
sen muhasebeci miydin esoba canStajyer var ama her şeyi bilmiyor. Her şeyi Bilen birini alırsam da bütün kazandığımı vermem gerekir. Daha bir yıllık bir işyeri.
Yani doğumdan sonra bir haftada normal hayatıma dönmeliyim. Keşke normal doğum olsa her şey daha kolay olursa