- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
Hayır olsun canım, sorun neydi okuyamadım kusura bakmageldim ekodan kapanabilir açıklık dedi senden aldığım tavsiyeyle sakin gittim rabbim içimi okudu sanki saol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olsun canım, sorun neydi okuyamadım kusura bakmageldim ekodan kapanabilir açıklık dedi senden aldığım tavsiyeyle sakin gittim rabbim içimi okudu sanki saol canım
Maşallah sana bu kadar işi yapacak gücün var dikkat et kendine biraz![]()
benimde çok kötü olmuştu ağrıdan gözlerim doluyordu. soğuk uygula yap ertesi gün şiş indi ağrı hemen azalıyorBen 2 gün önce oldum hala kolum ağrıyor, sertleşti resmen aşı yeridoktorum ben sormadan sağlık ocağına kaydını yaptırıp aşılarını ol dedi. Sadece küflü paslı şeylerden değil enfeksiyon olarak da tetanoz kapılabiliyormuş hastanelerden. Tedbir amaçlı yapıyorlar. 5 aşıdan sonra ömür boyu koruyormuş, tekrar gebelik durumunda aşıya gerek kalmıyor.
Bende sepet kullanıcam ilk başlarda çok güzel:)Kızlar bebek yatağına karar verdiniz mi? Ben ilk 6 ay için sepet gibi olanlardan istiyordum ama yanları açılmadığı için bebeğe bakmak için sürekli yataktan kalkmak gerekiyor alma diyenler çok fazla. Süsü püsü görsel olarak çok hoşuma gidiyor. Sizlere sorayım dedim sizin fikriniz nedir?
ben park yatak alıcam daha kullanışlı geliyor bana...Kızlar bebek yatağına karar verdiniz mi? Ben ilk 6 ay için sepet gibi olanlardan istiyordum ama yanları açılmadığı için bebeğe bakmak için sürekli yataktan kalkmak gerekiyor alma diyenler çok fazla. Süsü püsü görsel olarak çok hoşuma gidiyor. Sizlere sorayım dedim sizin fikriniz nedir?
peki twist air ile twist rlx arasındaki farkı anlayabildin mi? 100 tl lik bi fiyat farkı var. hello baby nerde? istanbuldaym bende.istanbuldaysan hello baby de var canım çoğu marka biz de orda denedik hepsini zaten..ayak örtüsü falan var çok güzel extra dolgulu siltesi bebek için çok ideal eşim onda baya kararlı ben de ağırlığı dışında çok beğendim
Kayseri![]()
benimde çok kötü olmuştu ağrıdan gözlerim doluyordu. soğuk uygula yap ertesi gün şiş indi ağrı hemen azalıyor
Bende sepet kullanıcam ilk başlarda çok güzel:)
ben park yatak alıcam daha kullanışlı geliyor bana...
canım kapakçıklar arasında açıklık vardı kapanabilirde kapanmayabilirde demişlerdi tedbir amaçlı fetal eko çekmek istediler onun sonucu gene var ama %78-%98 arası kapanma ihtimali var dedi kapanmazsa da sorun değil bu kapakçık delik değil dedi yani doktor rahatlattı bizi çok gergindim çünkü ilk bebeğimi kaybetmiştim o yüzdenHayır olsun canım, sorun neydi okuyamadım kusura bakma
ben park yatağı büyük diye istemedim yatak odamıza sığmazben park yatak alıcam daha kullanışlı geliyor bana...
bir şey sormak istiyorum . bana doktor tekrar geldiğinde bazı testler yapalım ona göre şeker yüklemesine bakarız demişti. şimdi nem o testler için aç mı gideceğim. çok klasik sorular ama açlık şekeri yok tokluk şekeri ben bir şey anlamıyorum bunlardan.
şimdi normal kan tahlillerindeki glukoz yazan kısmın bizim bu şeker yüklemesi dediğimizle alakası var mı?
neden bir doktor yok burda. çocuk doktoru dahi olsa olurdu :)) diş hekimi de bilir bunları heralde.
Anadolu yakasında Bostancı'da avrupa yakasında beylikduzunde air de ön tekerlerı de sisme Relaxin sadece arka tekerlerı şişme air brz daha ağır öyle aman aman bi farkı yokpeki twist air ile twist rlx arasındaki farkı anlayabildin mi? 100 tl lik bi fiyat farkı var. hello baby nerde? istanbuldaym bende.
oo 3 olduk kayseriliiii![]()
Allah kurtarsın:) sen izne ayrılırsan mükelleflerin mahvolurevet canım maalesef.
İyi haberler almana çok sevindim, içini ferah tut canım sağlıkla gelsinler inşallahcanım kapakçıklar arasında açıklık vardı kapanabilirde kapanmayabilirde demişlerdi tedbir amaçlı fetal eko çekmek istediler onun sonucu gene var ama %78-%98 arası kapanma ihtimali var dedi kapanmazsa da sorun değil bu kapakçık delik değil dedi yani doktor rahatlattı bizi çok gergindim çünkü ilk bebeğimi kaybetmiştim o yüzden
Derin olanlarına baktım canım, onun da sıkıntısı sürekli kalkmak gerekiyormuş. Görünüşü çok güzel geliyor ama o uykusuz hallerde kalkıp bakmak nasıl gelir onu bilemiyorumben de park yatak aldım. kucugunden sectım. 60*120 olanlardan seçtim. o süslü sepetleri 6 aya kdr bile kullanamazsın erken dönüyo bebekler düşer falan. gerçi derin olanları var onlar olabilir onlar da beşik fiyatına satılıo 600-700 diolar. o yüzden gereksiz gördüm ben açıkcası.
Güle güle kullanın canım sağlıkla büyüsün içinde meleğinbende park yatak aldim kizlar
ilk iki çcougumda baslangiçta park yatakd abuyudu bana gayet kullanisli geliyor ..
boyutu 60/120
çocuklardan kalan eskidi beklmekden çurudu o yuzden yenisini aldim :)
ben de park yatak aldım. kucugunden sectım. 60*120 olanlardan seçtim. o süslü sepetleri 6 aya kdr bile kullanamazsın erken dönüyo bebekler düşer falan. gerçi derin olanları var onlar olabilir onlar da beşik fiyatına satılıo 600-700 diolar. o yüzden gereksiz gördüm ben açıkcası.
bende park yatak aldim kizlar
ilk iki çcougumda baslangiçta park yatakd abuyudu bana gayet kullanisli geliyor ..
boyutu 60/120
çocuklardan kalan eskidi beklmekden çurudu o yuzden yenisini aldim :)
dosek 60/120 , yaatkda ikiser cm fazla olsun maximum enine boyunaBen de park yatak düşünüyorum. Markaları ne kızlar sizlerinkinin? Bi de benim yatak odam küçük. 60-120 olan yatağın kapladığı alan mı, yoksa yatağın içindeki döşek mi?