2015 Şubat Anneleri

Valla ben çok eminim şeker yüklemesinden sonra oldu,normalde maşallah o kadar hareketli ki 2 saatte en az 50 kere vururdu.. Ama dün,bugün az az ve çok seyrek... Ben salı günü yaptırdım .. Bakalım bikaç güne nasıl olucak.. Sende durumunu yaz ama muhakkak ..
işte benim bgn tekrar eskisi gibi hareketlendi..tekmeleri kuvvetli ve sık hissettim.. ctesi yaptırmıstım ben özellikle ptesi cok cok az hissetmiştim hareketleri..

Son düzenleme:
Bebis yetiştirmek kitap yazmak gibi herkesin tarzi kalemi farkli esas hikayeyi yazdiranlar kuzular zaten belirleyici olan onlar olucak cogu seyde herkes bilgisiyle gorgusuyle okudugu inandığı ile kendi dogrusunu bulur elbet yeterki iyi saglikli olsunlar canlarimiz. Ben hem gonlume mantgims yattigi icin hem ciddi saglik sorunları yasadigimiz icin ( reflu sebebiyle surekli kustugundan boğulma tehlikesi oluyodu) yanimda once beşiginde sonra da besikte de yatmadgi icin yataga bitisik ayri bi yatak yapmistim onda yatrdim uzun süre. Niyetim iki yasa dekti ama evdeki hesap uymadi surekli hastalik vb derken birbrmze de cok alistik smdi ayirmya çalışıyorum bebis gelmeden zaman zaman odasında yatiyor ama yine gozu bizim yanimizda.kokusu sarmalamasi tadi cok baska insan alisinca onu da birakamio galiba bu kadar uzun surmemeliydi bunu biliyorum ama şartlar bunu getrdi bizde yapicam edicem planlari cocukta herzaman gecerli olmuyor anliycaginiz bakalm ikinci bidigimda nsl olacak hayrlisini versn rabbim saglikli olsunlar da

Veee Kapı Süsümüz Biter :KK36::KK36:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 77
Ya kizlar su insanlarin bebeği kendilerine benzetmesine ne diyorsunuz? Benim sinirlerim bozuluyor ve kim olursa olsun kirip gececegim kesin..
Ben yavrumu bana dahi bensin istemem karakteri kişiliği bambaşka olacak özel olacak ama yok ben ben diye geliyorlar delleniyorum ben.

Yaa muhteşemm güzeellll bayıldımm içim giittii bizimki erkek gerçi ama nekadara aldnz sorması ayıp beşiğide beyaz alacaksnz dmii

çok teşekkür ederim canım beğenmenize sevindim
erkek olsun ne farkederki üzerine sticker yapıştırırsın sende
fiyat konusunu eşim konuştu ben sadece modeli gösterdim
beşiği beyaz olacak evet
park yatak alacağım

Ya kizlar su insanlarin bebeği kendilerine benzetmesine ne diyorsunuz? Benim sinirlerim bozuluyor ve kim olursa olsun kirip gececegim kesin..
Ben yavrumu bana dahi bensin istemem karakteri kişiliği bambaşka olacak özel olacak ama yok ben ben diye geliyorlar delleniyorum ben.

Ruh hastaligi bicesit saplanti o ben de illet oluyorum ama bunlar daha başlangıç o kadar abartiyolar ki büyüdükçe bi genetik mevzusudur gidiyor bir de cocuk afedersin yellense bile ayni biz bizim aile boyle yellenir diyecek kadar isi sapkinliga goturen tipleri gorup gicik oluyorum niyeyse bunlar daha çok erkek tarafinda oluyor bir de :KK53:

Hareketli ise bebek 6 ay bile kullanılmıyor dediler, ikea dan baktım hensvik adı onu alıyorum
Ben de onu çok beğendim canım ama kendi odasına alacağım onu, ilk 6 ay yanımızda yatsın istiyorum o yüzden daha küçük bir model bakıyorum

Veee Kapı Süsümüz Biter :KK36::KK36:
Güle güle kullanın çok güzel olmuş ellerine sağlık :KK68:

image.webp
çok teşekkür ederim canım beğenmenize sevindim
erkek olsun ne farkederki üzerine sticker yapıştırırsın sende
fiyat konusunu eşim konuştu ben sadece modeli gösterdim
beşiği beyaz olacak evet
park yatak alacağım
Bnde bu tarz bşy istyorum dolapla brlkte

Kızlaar lüütfen bna en beğndiğiniz erkek ismlerini soyleyiin bulamıyoruuz

ya ne var yaşımızda ben hala 25 gibi hissedıyorum kendımı... hamılelıkte bı eksısını görmedım cok şükür... doktorumda kızdı bı kaç kez söyledığimde... 40 .yaşından buyukler gelıyor rahat ol dıyor...
ben yaşı problem yapmıyorum kesinlikle. doktorlar yapıyorlar ondan etkileniyorum. benımde
Burda içinde yatağı,uyku seti,alt açması,cibinliği,uzayan beşiği,2 kapılı dolap ve şifonyerine 1350 dediler siz ne kadara aldınız? Baby hope markası...
Çok.ucuzmuş ben dün baktım bir tane Kanz mobilyada 3000 tl. Hiçbir özelliği yol

A
bende oda almıyorum sadece gardrop yaptırıyorum onuda sırf bebek için değil kendi eşyalarım için de kullanacağım hiç bazalı eşyam yok çünkü. şuan yazlıklar ortada kaldı:KK48:

bende bebek bezini netten alacağım arkadaşım hep netten aldı çok ucuza denk getirdi bende öyle yapmak stiyorum ama hangi bezi kullanacağım karar veremiyorum
bir ara prima israil malı kullanmayın dendi
türk malı bezler hangileri
bebekte pişik yaparmı yapmazmı
zor konular bunlar :KK17:

sağolasın kuzum kayınvalidem haftaya 1,000 liralık alışverişini ben yapacağım dedi
bende daha erken 26. hafta bari olsun dedim
kıyafetleri hastane çıkışı çantası battaniyesi bakalım onlarıda alalım eksikleri yavaş yavaş tamamlarım bende

ay bunları konuşmak bile heyecanlandırıyor beni:KK71:
Ama senin kaynana bizi kıskançlığa sürüklüyor yapmasın böyle lütfen klasik kaynanalar gibi davranın @:-)

Iyi geceler nasilsiniz kizlar
Cok yorgunum yogun gundu bugun. Sabah giydim ayakkabiyi gayet rahatti aksama zor cikardim ayaklarim sismis. Bu kiloyu nasil tasisin yazik ayaklara. Surekli ayaktayim.
Hocanin biri su dersinize kim giriyo diye sormus benim girdigim sinifa. Surekli hamile kalan hoca var ya o giriyo demisler. Oglumda hmileyken taniyan ogrenciler var tabi. Cok guldum utandim. Napayim tam dogurma yasindayim:KK49:

Back
X