2015 Şubat Anneleri

ben park yatakları bir türlü sevemedim nedense
biz bunu beğendik iki kademe kullanılabiliyor park yatak gibi
Eki Görüntüle 1271428
Bende buna benzer bişey beğenmiştim.bunların korkuluklarından biri pratik bişekilde açılıp kapatılanlarda var. Bebek hareketlenip de alt kata koyduğumuzda eğilip almak zor olur diye korkuluğu inenlerden almak daha uygun olur gibi ;)

ok bende muhtemelen orda doğuracağım ama doktorum dışarıdan..eskıden orda calışıyordu zaten... Sait halil... nasıl ortam memnunmusun ..ilk doğumumu orda yaptım. memnun kalmıştım... ve doğum fıyatları hakkında bılgın varmı
sait beyi tanıyorum bekarken bende muayeneye ona gidiyordum..fiyat almadım ama hizmet hastanesinde doğum yapacak bir arkadaşım 950 tl normal,1950 sezaryan için fiyat istediğini söyledi ..onun da doktoru dışarıdan gelecek.

Ruh hastaligi bicesit saplanti o ben de illet oluyorum ama bunlar daha başlangıç o kadar abartiyolar ki büyüdükçe bi genetik mevzusudur gidiyor bir de cocuk afedersin yellense bile ayni biz bizim aile boyle yellenir diyecek kadar isi sapkinliga goturen tipleri gorup gicik oluyorum niyeyse bunlar daha çok erkek tarafinda oluyor bir de :KK53:
Aynen canim ya ama kimseyi konusturmucam valla isteyen kirilsin şimdiden sinirlendirdi yer beni :/

Ya kizlar su insanlarin bebeği kendilerine benzetmesine ne diyorsunuz? Benim sinirlerim bozuluyor ve kim olursa olsun kirip gececegim kesin..
Ben yavrumu bana dahi bensin istemem karakteri kişiliği bambaşka olacak özel olacak ama yok ben ben diye geliyorlar delleniyorum ben.
Ama sizin genlerinizden geliyor meccbur birinize benziyor.dışardaki çocuklara bak hepsi ya aynı anneleri ya da babaları.
Hatta benim ilgi alanım dışarda her çocuğa bakıyorum benziyor mu anne babasına diye. Bana bu benzerlik ilginç geliyor.

Ruh hastaligi bicesit saplanti o ben de illet oluyorum ama bunlar daha başlangıç o kadar abartiyolar ki büyüdükçe bi genetik mevzusudur gidiyor bir de cocuk afedersin yellense bile ayni biz bizim aile boyle yellenir diyecek kadar isi sapkinliga goturen tipleri gorup gicik oluyorum niyeyse bunlar daha çok erkek tarafinda oluyor bir de :KK53:
Benim kv bütün güzel torunları seçip bana benziyor diyo beğenmedikleri de gelinin annesine babasına benzetiyor :-)

Alt ve üst sınırları var o değerin,önemli bişey olsa doktorun söylerdi zaten merak etme..benim kızımında 2 gün geride görünüyor baş ölçüsü ama ben kendim ultrason kağıdında gördüm,ne doktorum ne de detaylıyı yapan radyoloji uzmanı bana bişey söylemedi..sbkın c
çok sağol insallah iyi olur herşey

A

Ama senin kaynana bizi kıskançlığa sürüklüyor yapmasın böyle lütfen klasik kaynanalar gibi davranın @:-)

Allah sizinkilerede benimkinin düşünce yapısından versin ne diyeyim

hacca gitmeden gidip kuyumcudan eltimle bana kolye almış hacda kaliteli bişey bulamam diye
dün akşam gelince verdi
beğenmezseniz gidin değiştirin üstüne parasını ben eklerim yetmezse dedi yanında utandım açıp bakamadım eve gittim bi baktım kadının aldığı kolyeyi aylardır kocamdan istediğim kolye.
giderken evin anahtarını eltime bırakmış ve tembih etmiş sakın cimcimesultana iş buyurma o hamile diye.
bende dün akşam neden hiçbişeyden haberim olmadı herşeyi eltim yapmış diye homurdandım kocama :KK53:

Ama sizin genlerinizden geliyor meccbur birinize benziyor.dışardaki çocuklara bak hepsi ya aynı anneleri ya da babaları.
Hatta benim ilgi alanım dışarda her çocuğa bakıyorum benziyor mu anne babasına diye. Bana bu benzerlik ilginç geliyor.
Biz anne babayiz diyelim dayiya halaya ne oluyor. Yok kiz olursa halaymis. Yok erkekse dayi. İnsanlar ego tatmini için ne yapacak bilmiyor. Hep bi övünme ne gicik şey ya. Çok sinirlenmisim valla kocaciminda burnundan getirdim bugün :D

bıraz once annemle telde konuşurken ne zaman gelırsınız dıye sordum doğum ıcın..bız gelemeyiz al kocanı gıt hastaneye doğur dedı bana :KK57: evde 3 yasında bır kızım daha olmasa annemıde cagırmam ya.. oda bızımle sefıl olmasın derdındeyım..çocukların mumkun mertebe hastane ortamını solumaması taraftarıyım..

bızde uzağız aılelerımızden kocaelı de yasıyoruz..annemler cankırıda kv deler ızmırde..kv de aramız lımonı bakmak ıcın ölse bıle gelsın ıstemem...annemde oyle dedı bılmıyorum..Allah kerım... bır basıma buyuttum kızımı o zaman MARDINdeydım.. resmen yaslandım o 3 yasını alana kadar..bu sorumluluk hıssı belını bukuyor ınsanın...

Mevla yar ve yardımcımız olsun..kendı adıma benım Ondan başka merhametını umacağım ne bır yakınım ne bır akrabam nede aıle ferdım var...
Canim üzülme lütfen Rabbim yardim edecek emin ol hic ummadigin an belki de beklemedigin birinden yardim alacaksin..benim kaynanam yok 12yil önce vefat etmis annemle babam ayrilar ben 4 yasindan beri..ama annem evlenecek gibi anlayacagin benimde hic yardim edenim yok önce Rabbim sonrada eşimin yardimiyla olacak inşallah..ama korkmuyorum biliyorum ki üstesinden geleceğim inş sizde öyle düşünün :)

Allah sizinkilerede benimkinin düşünce yapısından versin ne diyeyim

hacca gitmeden gidip kuyumcudan eltimle bana kolye almış hacda kaliteli bişey bulamam diye
dün akşam gelince verdi
beğenmezseniz gidin değiştirin üstüne parasını ben eklerim yetmezse dedi yanında utandım açıp bakamadım eve gittim bi baktım kadının aldığı kolyeyi aylardır kocamdan istediğim kolye.
giderken evin anahtarını eltime bırakmış ve tembih etmiş sakın cimcimesultana iş buyurma o hamile diye.
bende dün akşam neden hiçbişeyden haberim olmadı herşeyi eltim yapmış diye homurdandım kocama :KK53:
Valla.ne denir bilmem elleri öpülesi kadın.
Ne kadar düşünceli mesele hediyenin değeri değil ama düşüncesi çok güzel.

Vallahi cnm ben oglum olsaydi emir arslan iki isim olucakti en begendigim iki isim ama demir ates emir ali bunlarda sevdigim isimler
Ya ateşin anlmnı sevmyorum tv de de ateş gibi isimleri koymayın dyodu toprak hoşuma gdyo ama eşim istemiyo

Ya ateşin anlmnı sevmyorum tv de de ateş gibi isimleri koymayın dyodu toprak hoşuma gdyo ama eşim istemiyo
Evet toprakda guzel ama esin istemiyosa ikinizin begendigi ortak bi isim bulabilirsiniz ben nisanliyken esime diyodum evkenince erkek okursa emir arslan olcak asla degistirtmem diye ama kiz okucagi icin olmadi:)

Evet toprakda guzel ama esin istemiyosa ikinizin begendigi ortak bi isim bulabilirsiniz ben nisanliyken esime diyodum evkenince erkek okursa emir arslan olcak asla degistirtmem diye ama kiz okucagi icin olmadi:)
Kız ismi gbi toprak dyo eşim oda rüzgar falan istyo yada çınar .bizimde kız olsaydı hazırdı derin yada mira istyoduum erkek olcak :)

Back
X