2015 Şubat Anneleri

ben yaşı problem yapmıyorum kesinlikle. doktorlar yapıyorlar ondan etkileniyorum. benımde

Çok.ucuzmuş ben dün baktım bir tane Kanz mobilyada 3000 tl. Hiçbir özelliği yol

Kalite kalitedir tabi de yani üründe iş görmeyecek gibi değil,rahat çocuğun3-4 senesini çıkarır,zaten sonra Allah nasip ederse 2. bebeğimiz olur o onu kullanırken 1. bebişlerimize tek kişilik baza alırız diye düşünmüştümdü ben ama eşim beğenmedi,onun gözü yükseklerde :D

oda vs için erken deilmi
geçmi geliyor siparisler

belkide ilk olmadigi için bende hiç kipirti yok, bi kizim bi oglum var kiyafetleri araba koltugu ,kangurusu herseyi var
hatta 3 numara bez stogu bile yaptim

eger ucuz bulursaniz bez stogu yapmanizi tavsiiye ederim kizlar, 3 numara alacaksiniz en az 6 ay kullanirsiniz bu buyuklukteki bezi ..

su an benim 3 kartonum var ,dahada ucuza bulursam alirim ..

bi yerde bez stoğu yapmayın , bebeğin kilosuna göre falan filan elinizde kalır diye okumuştum, benim ilk gebeliğim bu 3 numara olan standart gibi bişey mi boyut olarak , yani bir zaman sonra hepsine olur mu ?

iremguzum uzulme nolur
benim annem 7 sene once vefat etti,yani ben evendigimde
su an iki çocuk anneisyim, 3. yolda , ikinci geldiginde kizima eltim bakdi saolsun, aradan 4 yil geçti eltimdeki çocuk sayisi ikiye katlandi yani su an 6 çocgu var .. esim ona birkairiz çocuklari demisti daha ahmile bile deildim, bende eltime kayinin boyle diyor ama sanada yazik 8 çocukla napican gibi biseyler dedim seslenmedi yani eltim benimle ayni fikirde ve gerçekten yazik kadina 8 çocuk ( burda 4-5 gunden once hastaneden çikarmazlar )

babm ikinci evlilgini yapti, kariisna doguma gelebilirmsin dedim çalismadigim zamana denk gelirse olur dedi ama simdi yeni ise girdi full çaliisyor hafta içi ..

esim dukkani kapatamaz kendi ismiz tek basina çalisiyor ..

geriye konu komsu kaliyor saolsunlar yok demezler onada esim gece elin evinde uyumaz çocuk diyor
kendi isten gece 12 de geliyor
valla olacak is olsa evde dogurcam , dusunmekden kurdesen dokucem ..

yani anliycan ben iki çocugu bi yere sigdiriyorsam sen tek çocugu haydi haydi sigidrirsin inan

kaynanamda vefat etmis bu arada, zaten esimin ailesi Turkiyede ..

Allah yardımcınız olsun kızlar,Allah bunalana yetişirmiş,herşey çok güzel olacak öyle düşünün :)

slm kizlar moralim çok bozuk bugün ayrintili ultrasiyona gitmiştim ve bebeğim iyi dedi doktor ama kafasi hafif küçük ondanda birşey olmaz dedi kafama taktim onu şimdi sizde nasil ??

benim bi arkadaşıma da bebeğin kafası büyük demiş doktoru sonra onlarda başka bi doktora gitmişler eşiyle o doktor senin eşininde kafası büyük ondandır demiş, çocuk şimdi 4 yaşında gayet normal belki seninki de öyle bişeydir canım.

bi yerde bez stoğu yapmayın , bebeğin kilosuna göre falan filan elinizde kalır diye okumuştum, benim ilk gebeliğim bu 3 numara olan standart gibi bişey mi boyut olarak , yani bir zaman sonra hepsine olur mu ?
Evet 3 numara uzun sure kullaniliyor. 6 aydan sonra falan. Gecis bebegine gore degisir. aman evde nereye koycam onlari alirim zamani geldikce. Oglumdan 5 numara var tuvaleti ogrenince kaldi bir paket onu bile saklamak zor geliyor.

mrb kıslar mrb bebişler biraz önce tv yi açtım esra erolu izliodum çocukları olmayan karı koca çıkmış programa çok duygulandım ya allahım herkese nasip etsin :110:

geçen bende bi baktım da, çok duygulandım ama keşke bu tür yardımları ekrana çıkarmadan yapsalar

Yeni doğanından stok yapmıycakmıyız?

Gunaydin anneler.
Bir hafta kafasi geride ilerde ya da karin cevresi ilerde geride cikabilir. Elle olculuyor sonucta. Cok belli bir fark olmadikc takilmayin bunlara. Hele kilosuna daha dogrusu gramina takilmayin. Dr karin cevresini isaretliyor makine kilo hesabi veriyor. Kilo son ay olculur o zman onemsenir. Yani simdi herkes baslicak benimki 50-100 gr ilerde geride diye kiyasa. Bitmicek bundan sonra bu muhabbet. Bunun yerine emzirme normal dogum vs kendimizi bilinclendirsek daha faydali oluruz bebegimize.

Evet 3 numara uzun sure kullaniliyor. 6 aydan sonra falan. Gecis bebegine gore degisir. aman evde nereye koycam onlari alirim zamani geldikce. Oglumdan 5 numara var tuvaleti ogrenince kaldi bir paket onu bile saklamak zor geliyor.

bi de görümcem demişti ki onun oğlu prima falan kullanamamış pişik olmuş hep en ucuz bezi almışlar bebekten bebeğe değişiyor sanki ya aman aynen bende evde kalabalığı hiç sevmem nereye sığdırıyım koca paketleri zaten indirim hep var gene olur ya bi de netten alıyorlarmış hiç aldın mı daha mı ucuzmuş

Gunaydin kozlar, bugün bende erkenden kalktim esimi nobete kardeşimi okula yolladim. Yedim içtim tekrar yattim. Bu saatte kalksam gün bitmez bana :)

Gunaydin anneler.
Bir hafta kafasi geride ilerde ya da karin cevresi ilerde geride cikabilir. Elle olculuyor sonucta. Cok belli bir fark olmadikc takilmayin bunlara. Hele kilosuna daha dogrusu gramina takilmayin. Dr karin cevresini isaretliyor makine kilo hesabi veriyor. Kilo son ay olculur o zman onemsenir. Yani simdi herkes baslicak benimki 50-100 gr ilerde geride diye kiyasa. Bitmicek bundan sonra bu muhabbet. Bunun yerine emzirme normal dogum vs kendimizi bilinclendirsek daha faydali oluruz bebegimize.

sana katılıyorum şimdi yapılan ölçümler bariz bir fark olmadıkça çok da kafaya takılacak şeyler değil bencede benimde ilk aylarda bir-iki hafta gerideydi iş arkadaşım söyleyip söyleyip canımı sıkmaya çalışıyordu (kendisinin 2 gebeliği oldu bu arada) ama taviz vermedim normal bu aylarda moralimi bozmaya gerek yok diye diye kendimi teskin ettim sonraki muayenelerde yetişmişti

Yenidoğan bebeğe yenidoğan bezi almayacak mıyız?
Büyük mü alıcaz?

Valla.ne denir bilmem elleri öpülesi kadın.
Ne kadar düşünceli mesele hediyenin değeri değil ama düşüncesi çok güzel.

öz annemden görmediğim ilgiyi ondan görüyorum diyebilirim.
düğün aşamasında kendi babamla çok kavgalar ettik
yüz üstü bırakıldım ortada
ama sağolsun kayınvalidem hiçbirşeyimi eksik etmedi çok şükür
hakkını yiyemem Allah razı olsun ondan

günaydın kızlar herkese hayırlı mutlu günler
bugün uyku tutmadı göbeğim feci kaşınıyor ve acıyor
büyümeye çalışıyor sanırım içerideki :)

Benimde ali. Bir ali takıntım var sorma.nerden geldi bilmiyorum ama çok seviyorum.

ali ismini çok severim bende oğlum olsaydı koymaya çabalardım cinsiyeti öğrenmeden önce söylemiştim de eşim beğenmedi okan olsun dediydi okanda güzel ama ali nedense bana daha naif geliyor, kız olacağından bu muhabbet 2. ye kaldı şimdilik

Back
X