Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma tabi ki. Kilosu iyi olursa cok kisa kullanir. Zayif bile olsa cabuk toparliyor bebekler. Alacaksan 2-3 paket en fazla.[/QUO
mattika deneyimli annelerimizdensin,ben yatak odama büyüyen beşik koymayı düşünüyorum,sence bebek yatar mı yoksa park yatak daha mı uygun,engin tecrübelerinizden faydalanalım![]()
Yeni doğanından stok yapmıycakmıyız?
bende bilemiyorumki canımcım tecrübeli annemattika da cvp yazmış o daha iyi bilir bizden ama bende stok yapmam indirim hep var yenidoğandan 1-2 paket alınır bebeğin kilosuna göre sonrası gelir heralde diye tahmin ediyorum
1000 tl ye aldık canım eşimin eniştesinden aldığımız için hediye etti bazıalrınıBurda içinde yatağı,uyku seti,alt açması,cibinliği,uzayan beşiği,2 kapılı dolap ve şifonyerine 1350 dediler siz ne kadara aldınız? Baby hope markası...
haklısın o ayrıntıyı atlamamak lazımBende buna benzer bişey beğenmiştim.bunların korkuluklarından biri pratik bişekilde açılıp kapatılanlarda var. Bebek hareketlenip de alt kata koyduğumuzda eğilip almak zor olur diye korkuluğu inenlerden almak daha uygun olur gibi![]()
bence güzel canım kullanışlı olmuşBizde yarın dolap siparişi veriyoruz inşaAllah. Ölçü almaya gelecek bi öğrencimin babası. Kendimce iç düzenlemeyi çizdim. Foto koysam tecrübeli anneler fikrime fikir katabilir mi ? İki kapaklı olcak ama normal iki kapaklılardan daha geniş. Duvarımla kapı arasına yaptırcaz çünkü. Tavandan yere olacak. Çekmeceler kapakların içinde kalacak. Öyle düşündüm. Fikre açığım :)
merhaba 5 aylık hamileyim. bugün sabah 5 gibi şiddetli kramp ve kasılmayla uyandım. uyandığımda bacaklarımı hareket ettiremiyordum. 5 10 dakika sürdü ama ağrısı dayanılacak gibi değildi. bunun nedeni ne olabilir acaba. böyle bir şey yaşayan var mı. bi de iki gün önce bulanık görme yaşamıştım.bence güzel canım kullanışlı olmuş
bende bilemiyorumki canımcım tecrübeli annemattika da cvp yazmış o daha iyi bilir bizden ama bende stok yapmam indirim hep var yenidoğandan 1-2 paket alınır bebeğin kilosuna göre sonrası gelir heralde diye tahmin ediyorum
Bizde yarın dolap siparişi veriyoruz inşaAllah. Ölçü almaya gelecek bi öğrencimin babası. Kendimce iç düzenlemeyi çizdim. Foto koysam tecrübeli anneler fikrime fikir katabilir mi ? İki kapaklı olcak ama normal iki kapaklılardan daha geniş. Duvarımla kapı arasına yaptırcaz çünkü. Tavandan yere olacak. Çekmeceler kapakların içinde kalacak. Öyle düşündüm. Fikre açığım :)
CAANIM BENCE DOKTORUNU ARA SOR YALANCI VEYA ERKEN HAMİLELİK KASILMASI OLABİLİRmerhaba 5 aylık hamileyim. bugün sabah 5 gibi şiddetli kramp ve kasılmayla uyandım. uyandığımda bacaklarımı hareket ettiremiyordum. 5 10 dakika sürdü ama ağrısı dayanılacak gibi değildi. bunun nedeni ne olabilir acaba. böyle bir şey yaşayan var mı. bi de iki gün önce bulanık görme yaşamıştım.
CAANIM BENCE DOKTORUNU ARA SOR YALANCI VEYA ERKEN HAMİLELİK KASILMASI OLABİLİR
doktorumu sabah aradım açmadı. şu an işte olduğum için telefonla konuşacak müsait bir ortam bulamadım. tecrübelerinizden yararlanmak istedimCAANIM BENCE DOKTORUNU ARA SOR YALANCI VEYA ERKEN HAMİLELİK KASILMASI OLABİLİR
canım çok doğru söylüyosun.mesela bizim bıdık 6 gün geriden geliyomuş.ölçümde doktorun eli 1 mm bile kaysa ilerde yada geride olur zaten.ben takılmıyorum bunlara.şuan zaten çok küçük.iyice büyüsün o zaman ölçümler daha doğru çıkar.Gunaydin anneler.
Bir hafta kafasi geride ilerde ya da karin cevresi ilerde geride cikabilir. Elle olculuyor sonucta. Cok belli bir fark olmadikc takilmayin bunlara. Hele kilosuna daha dogrusu gramina takilmayin. Dr karin cevresini isaretliyor makine kilo hesabi veriyor. Kilo son ay olculur o zman onemsenir. Yani simdi herkes baslicak benimki 50-100 gr ilerde geride diye kiyasa. Bitmicek bundan sonra bu muhabbet. Bunun yerine emzirme normal dogum vs kendimizi bilinclendirsek daha faydali oluruz bebegimize.
kızlar günaydın ,
dün akşam kontrolümüz vardı kızımız çok yaramaz ayağı kafasındaydı :)30 cm 620 gr olmuşuz toplamda 4 kilo almama rağmen doktor çok kilo almışsın dedi
hala şaşkınım tecrübeli olanlar fikir versin bu neden böle dedi kalbindeki açıklığın çok küçük ve önemsiz olduğunu söyledi. rahim ağzına baktı 33 cm yukarda yeri suyu iyi dedi normal doğum gözüküyor bebek yerleşirse dedi ve kuyruk sokumu ağrım için kesin simite oturmamı önerdi bizden böle fotoraf yükleyebilirsem atarım hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah
![]()