2015 Şubat Anneleri

merhaba 5 aylık hamileyim. bugün sabah 5 gibi şiddetli kramp ve kasılmayla uyandım. uyandığımda bacaklarımı hareket ettiremiyordum. 5 10 dakika sürdü ama ağrısı dayanılacak gibi değildi. bunun nedeni ne olabilir acaba. böyle bir şey yaşayan var mı. bi de iki gün önce bulanık görme yaşamıştım.

bacak krampı filan yaşamış olma :S bulanık görme zaten hamileliğin belirtilerinden biri sayılıyor. ara ara bana da oluyor bulanık görme. ama o dediğin krampa benziyor.

bizimkini dayımız çizdi..İki kapaklı içinde 3 çekmece 3 geniş af..Diğer tarafında altlı üstlü 2 askılı bölüm var..
En altında kapakların alt kısmında geniş derin bi cekmece yaptı oyuncak, bez gibi kaba şeyleri koyarız dedik
dolabın üst kısmında güneş şekli var içindede oğlumuzun adı yazacak Renkleri falan pek hoş oldu
daha vermedik siparişi

Askılı kısmını altlı üstlü iki tane yaptırabilirsin kıyafetler üst üste durmaz hem büyük bir dolap olacakmış daha derli toplu olur
Zahmet olmazsa çizip foto koyar mısın canım ? Bide öyle düşüneyim.

Eklentiler

• indir (2).webp
    indir (2).webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 85
kızlar günaydın ,
dün akşam kontrolümüz vardı kızımız çok yaramaz ayağı kafasındaydı :) :nazar: 30 cm 620 gr olmuşuz toplamda 4 kilo almama rağmen doktor çok kilo almışsın dedi :KK57: hala şaşkınım tecrübeli olanlar fikir versin bu neden böle dedi kalbindeki açıklığın çok küçük ve önemsiz olduğunu söyledi. rahim ağzına baktı 33 cm yukarda yeri suyu iyi dedi normal doğum gözüküyor bebek yerleşirse dedi ve kuyruk sokumu ağrım için kesin simite oturmamı önerdi bizden böle fotoraf yükleyebilirsem atarım hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah :KK36::KK36::KK36:

4 kiloya mı çok dedi? Çok ne demek yaa. Dikkat et kilo alımına falan deseydi ya. Kaç istiyorlar acaba?

merhaba 5 aylık hamileyim. bugün sabah 5 gibi şiddetli kramp ve kasılmayla uyandım. uyandığımda bacaklarımı hareket ettiremiyordum. 5 10 dakika sürdü ama ağrısı dayanılacak gibi değildi. bunun nedeni ne olabilir acaba. böyle bir şey yaşayan var mı. bi de iki gün önce bulanık görme yaşamıştım.

Bence aksatmadan doktora git ya da ara. Sonra da bizi bilgilendirirsin olur mu? Kramplar magnezyum eksikliği diyorlar Ama bulanık görme tansiyon ya da başka bişey olabilir.

kızlar günaydın ,
dün akşam kontrolümüz vardı kızımız çok yaramaz ayağı kafasındaydı :) :nazar: 30 cm 620 gr olmuşuz toplamda 4 kilo almama rağmen doktor çok kilo almışsın dedi :KK57: hala şaşkınım tecrübeli olanlar fikir versin bu neden böle dedi kalbindeki açıklığın çok küçük ve önemsiz olduğunu söyledi. rahim ağzına baktı 33 cm yukarda yeri suyu iyi dedi normal doğum gözüküyor bebek yerleşirse dedi ve kuyruk sokumu ağrım için kesin simite oturmamı önerdi bizden böle fotoraf yükleyebilirsem atarım hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah :KK36::KK36::KK36:

4 kiloçok mu :) bana da gittiğim seminerde ilk altı ay 6 kilo son 3 ay 6 kilo almanın normal olduğunu söylediler. 5 kilo aldım, doktorum zayıflığımdan şikayetçi :)

4 kiloya mı çok dedi? Çok ne demek yaa. Dikkat et kilo alımına falan deseydi ya. Kaç istiyorlar acaba?
vala bende şaşırdım canım bildiğin gibi değil 2 kilomu alcaktım anlamadım yani ideali ne bu işin anlamadım. 62,8 ile kaldım 67,2 çıkıyorum şimdi diyetmi yapcam şimdi bilemedim

hım, aldın mı sen nsl rahat mı ? ben evde hiç oturmuyoruz hep uzanıyorum iş yerinde nsl olur bilemedim
iş yeri için muhteşem rahatlık ki ben hep oturarak çalışıyorum normalde medikalcilerde 40 tl ama aynısı a101 e gelmiş bu hafta 12 tl aynı marka bide al derim yani ben yürüyemiyorum akşamları o derece canım yanıyo

4 kiloçok mu :) bana da gittiğim seminerde ilk altı ay 6 kilo son 3 ay 6 kilo almanın normal olduğunu söylediler. 5 kilo aldım, doktorum zayıflığımdan şikayetçi :)
ah biri benim doktoruma da anlatsa bunu :) neden böle düşündüğünü anlamadım

iş yeri için muhteşem rahatlık ki ben hep oturarak çalışıyorum normalde medikalcilerde 40 tl ama aynısı a101 e gelmiş bu hafta 12 tl aynı marka bide al derim yani ben yürüyemiyorum akşamları o derece canım yanıyo

aa bugün çıkışta gidip bakayım inş. bitmemiştir, bende hep oturuyorum iş yerinde bende yürümekte değil de oturmakta sıkıntı oluyor acıyor akşama kadar oturunca oysa hep dolaşıyorum yürüyorum ama işyerinde de

bi yerde bez stoğu yapmayın , bebeğin kilosuna göre falan filan elinizde kalır diye okumuştum, benim ilk gebeliğim bu 3 numara olan standart gibi bişey mi boyut olarak , yani bir zaman sonra hepsine olur mu ?
3 numara 4 kg dan yani yaklasik 1 aydan sonra olur, 8 -9 kg ya kdr gider oda 4-5 ay yapar bize
benim stok 2 ay zor yeter o kadar çok yapmadim yani :)

vala bende şaşırdım canım bildiğin gibi değil 2 kilomu alcaktım anlamadım yani ideali ne bu işin anlamadım. 62,8 ile kaldım 67,2 çıkıyorum şimdi diyetmi yapcam şimdi bilemedim

Diet değil de düzgün beslenmek lazım sanırım. En az üç litre su içmeye gayret etmek gerekiyor. Bazı zamanlar vücut ödem de yapıyor kilo gibi gözükebiliyor. Ideal in dediği gibi ilk altı ay altı kilo mantıklı bence. Belki Dr son üç ayda daha fazla alabileceğini düşünüp dikkat etmen için demiştir. Amaan çok düşüncesizce konuşuyor şu doktorlar. Takma kafana.

benim drumda en az kilo ile hamileliği tamamlama düşüncesinde. genelde 6-7-8. aylarda kilo alındıgı ıcın. ılk aylar 2 kılo almanız normal demişti bana. ben 67 ile hamile kaldım. 69,5 olmusum suan. kontrole kdr 70 olurum sanırım. 23. haftaya kdr 3 kilo almış olcam yani

Back
X