2015 Şubat Anneleri

bi de görümcem demişti ki onun oğlu prima falan kullanamamış pişik olmuş hep en ucuz bezi almışlar bebekten bebeğe değişiyor sanki ya aman aynen bende evde kalabalığı hiç sevmem nereye sığdırıyım koca paketleri zaten indirim hep var gene olur ya bi de netten alıyorlarmış hiç aldın mı daha mı ucuzmuş
hic bez almadim netten. Yakindaki marketteki kampanya daha ucuzdu bikac defa baktim nete. Gecisler oluyor. 1 numardan 2 ye sonra 3 e. Hangi numaradn ne kadar kullanacagini onceden bilemezsin. Ben ogluma kiyafeti de sezonda aliyorum yaz biterken seneye diye aliyor millet ama bazen kilo aliyor bazen boyu uzuyor. Onceden alisveris bana gore degil

Yenidoğan bebeğe yenidoğan bezi almayacak mıyız?
Büyük mü alıcaz?
Yenidogan alcaksin da cabuk buyuyor birkac aya bezin nunarasi buyuyor. 1 ve 2 numara cabuk geciliyor
kızlar günaydın ,
dün akşam kontrolümüz vardı kızımız çok yaramaz ayağı kafasındaydı :) :nazar: 30 cm 620 gr olmuşuz toplamda 4 kilo almama rağmen doktor çok kilo almışsın dedi :KK57: hala şaşkınım tecrübeli olanlar fikir versin bu neden böle dedi kalbindeki açıklığın çok küçük ve önemsiz olduğunu söyledi. rahim ağzına baktı 33 cm yukarda yeri suyu iyi dedi normal doğum gözüküyor bebek yerleşirse dedi ve kuyruk sokumu ağrım için kesin simite oturmamı önerdi bizden böle fotoraf yükleyebilirsem atarım hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah :KK36::KK36::KK36:
doktorlar da bir manyak yahu

doktorumu sabah aradım açmadı. şu an işte olduğum için telefonla konuşacak müsait bir ortam bulamadım. tecrübelerinizden yararlanmak istedim
bence de dr.a git. Gebelik tansiyonu fln olur allah korusun. Yani vardir demiyorum da sen tedbirini al

vala bende şaşırdım canım bildiğin gibi değil 2 kilomu alcaktım anlamadım yani ideali ne bu işin anlamadım. 62,8 ile kaldım 67,2 çıkıyorum şimdi diyetmi yapcam şimdi bilemedim

yok ya ne diyeti, ye gitsin :) ben genelde şöyle besleniyorum ekmek çok tüketemiyorum sabah kahvaltımı iyi yaparım balım kaymağım peynir zeytin yumurtam sütüm vs... öğlen bir çorba meyve, akşam da ekmek yemem, ceviz, badem, kuru üzüm gibi şeyleri çok tüketiyorum. Elhamdülillah sağlıklıyım, sadece b12 problemim var, et yemeye biraz daha özen göstermem lazım :)

bana da kızsa ya sizin doktorlarınız gibi D: ne 4 ü ne 5 i tamam ben çok zayıftım hamile kaldığımda hala görünürde birşey yok gibi göbekten başka ama yani 14 kilo aldığım gerçeğini değiştirmez. ben 20 kilo ile tamamlasam derdindeyim sizin doktorlara bak sanki hiç almayın diyorlar D:

aa bugün çıkışta gidip bakayım inş. bitmemiştir, bende hep oturuyorum iş yerinde bende yürümekte değil de oturmakta sıkıntı oluyor acıyor akşama kadar oturunca oysa hep dolaşıyorum yürüyorum ama işyerinde de
işte bende oturunca uzun süre kalktığımda kitleniyor sanki dik oturamıyorum o yüzden canım çok yanıyor

merhaba 5 aylık hamileyim. bugün sabah 5 gibi şiddetli kramp ve kasılmayla uyandım. uyandığımda bacaklarımı hareket ettiremiyordum. 5 10 dakika sürdü ama ağrısı dayanılacak gibi değildi. bunun nedeni ne olabilir acaba. böyle bir şey yaşayan var mı. bi de iki gün önce bulanık görme yaşamıştım.
canım magnezyum eksikliğinden olabilir Kramplar ama bulanık görme önemli olabilir onun için mutlaka doktora görün bence

@sefa park ytak sormussn. Ben oglumda kullandim ama yatak odama baska sey sigmayacagi icin mecburen. 1,5 yasindayken cocuk odasi aldm odasini ayirdim. Bastan buyuyen besikli oda alsam kullanamicam diye almadim ama alinabilirdi. Sepet besikler cok hosuma gidiyor ama oglum 6 aylik emekledi kisa sure icin diye almadim. Ucuz olsalar alirim da begendigim sepetler baza fiyatina nerdeyse.
Kisiden kisiye degisiyor bunlar benim yasadiklarim herkesin sarti farkli

Diet değil de düzgün beslenmek lazım sanırım. En az üç litre su içmeye gayret etmek gerekiyor. Bazı zamanlar vücut ödem de yapıyor kilo gibi gözükebiliyor. Ideal in dediği gibi ilk altı ay altı kilo mantıklı bence. Belki Dr son üç ayda daha fazla alabileceğini düşünüp dikkat etmen için demiştir. Amaan çok düşüncesizce konuşuyor şu doktorlar. Takma kafana.
ben varya günde 3 değil 5 lt su içiyorum desem yeri var çünkü normaldede su içmeyi severim dediğin gibi dikkat edeyim diye sölemiş olabilir takılmıyorum zaten bebeğim sağlıklı olsunda gerekirse kilolu olayım fark etmez

yok ya ne diyeti, ye gitsin :) ben genelde şöyle besleniyorum ekmek çok tüketemiyorum sabah kahvaltımı iyi yaparım balım kaymağım peynir zeytin yumurtam sütüm vs... öğlen bir çorba meyve, akşam da ekmek yemem, ceviz, badem, kuru üzüm gibi şeyleri çok tüketiyorum. Elhamdülillah sağlıklıyım, sadece b12 problemim var, et yemeye biraz daha özen göstermem lazım :)
bendede o problem var balık yağı verdi iç diye ama alerji yaptı içemiyom haftada 4 gün balık ye dedi :D

bana da kızsa ya sizin doktorlarınız gibi D: ne 4 ü ne 5 i tamam ben çok zayıftım hamile kaldığımda hala görünürde birşey yok gibi göbekten başka ama yani 14 kilo aldığım gerçeğini değiştirmez. ben 20 kilo ile tamamlasam derdindeyim sizin doktorlara bak sanki hiç almayın diyorlar D:
14 mü :KK57: benim doktora gelsen kovcak seni :D :KK70:

esla 20 yi unut sen,30 u gozden çikar
moralini bozmak istemem ama asil simdiden sonra kilo almauya ba$liycaz

ama uzulme ben kizimda 25 kilo aldim çok zayiftim senin gibi, sonra onlari tam vermeden oglum oldu, sonra toptan temizlik yapip kiz gibi oldum :))))

:nazar:Selam kızlarr,

çok şükür salı günü ayrıntılıyı yaptırdım bir problem çıkmadı,bugünde tetanoz aşımı oldum biraz sızlama var suan allah kısmet ederse haftaya şeker yüklemesinden sonra tahliller bitmiş oluyor galiba.Çok şükür altıncı ayımızıda gördük darısı isteyen herkese inşallah:nazar::KK46:

esla 20 yi unut sen,30 u gozden çikar
moralini bozmak istemem ama asil simdiden sonra kilo almauya ba$liycaz

ama uzulme ben kizimda 25 kilo aldim çok zayiftim senin gibi, sonra onlari tam vermeden oglum oldu, sonra toptan temizlik yapip kiz gibi oldum :))))

ben en iyi ihtimali düşüneyim dedim :D alayım bea takılmıyorum ben kiloya ama şu topikteki doktorlarıda boğasım geliyor yani :D 4 5 kilo ile neredeyse hamileliği bitir diyorlar hatunlara :D bebeğim sağlıklı olsun inan kilo yok gözümde zaten kiloyu düşünsem almam yani. allahtan zayıftımda aldıklarım belli olmuyor. yoksa yürüyemez durumda olabilirdim doğumda :D

ali ismini çok severim bende oğlum olsaydı koymaya çabalardım cinsiyeti öğrenmeden önce söylemiştim de eşim beğenmedi okan olsun dediydi okanda güzel ama ali nedense bana daha naif geliyor, kız olacağından bu muhabbet 2. ye kaldı şimdilik
Benim bir tane olsun sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun.
Ali yi artık başkaları koysun (pek kafiyeli oldu)
ben zaten erkek çocukları ile hiç anlaşamıyorum. Bebekken seviyorum sadece belli bir yaştan sonra nedense erkek çocuklarını çok sevemiyorum. burda arkadaşların erkek çocuklarını görünce ya da dışarda erkek bebek görünce cok sevıyorum, canım kaynıyor ama 8-9 yaşından sonra felaket oluyorlar.
ablamında 2 kızı 1 oğlu var.
oğlu da çok canayakın ama yine de onunla iletişim kuramıyorum fazla.kızlar ile aram daha iyi.
rabbim demek herkesin gönlüne göre veriyor.

ali ismini çok severim bende oğlum olsaydı koymaya çabalardım cinsiyeti öğrenmeden önce söylemiştim de eşim beğenmedi okan olsun dediydi okanda güzel ama ali nedense bana daha naif geliyor, kız olacağından bu muhabbet 2. ye kaldı şimdilik
okan diyince aklıma nedense hep futbolcu adıymış gibi geliyor.

Zahmet olmazsa çizip foto koyar mısın canım ? Bide öyle düşüneyim.

ikincisi programda cizilmiş hali

P141017007.webp P141017006.webp

:nazar:Selam kızlarr,

çok şükür salı günü ayrıntılıyı yaptırdım bir problem çıkmadı,bugünde tetanoz aşımı oldum biraz sızlama var suan allah kısmet ederse haftaya şeker yüklemesinden sonra tahliller bitmiş oluyor galiba.Çok şükür altıncı ayımızıda gördük darısı isteyen herkese inşallah:nazar::KK46:
gözünaydın şükür sende atlattın. darısı gideceklerin başına.
şekerden sonra bir şey yok başka sanırım.
artık kilo,eşya konuşur dururuz.

Back
X