evet canım şükür atlattık :) bundan sonra tek sıkıntımız hazırlıklar olur inşallah aminnngözünaydın şükür sende atlattın. darısı gideceklerin başına.
şekerden sonra bir şey yok başka sanırım.
artık kilo,eşya konuşur dururuz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım şükür atlattık :) bundan sonra tek sıkıntımız hazırlıklar olur inşallah aminnngözünaydın şükür sende atlattın. darısı gideceklerin başına.
şekerden sonra bir şey yok başka sanırım.
artık kilo,eşya konuşur dururuz.
okan diyince aklıma nedense hep futbolcu adıymış gibi geliyor.
ben dereceyi şu kulaktan ölçülenlerden almak istiyorum .bunlarla ölçmek zor oluyormuş.
Benim bir tane olsun sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun.
Ali yi artık başkaları koysun (pek kafiyeli oldu)
ben zaten erkek çocukları ile hiç anlaşamıyorum. Bebekken seviyorum sadece belli bir yaştan sonra nedense erkek çocuklarını çok sevemiyorum. burda arkadaşların erkek çocuklarını görünce ya da dışarda erkek bebek görünce cok sevıyorum, canım kaynıyor ama 8-9 yaşından sonra felaket oluyorlar.
ablamında 2 kızı 1 oğlu var.
oğlu da çok canayakın ama yine de onunla iletişim kuramıyorum fazla.kızlar ile aram daha iyi.
rabbim demek herkesin gönlüne göre veriyor.
darkdays senle ayni dogum tarihimiz bakalim kim once kucagina alcak minigini :)
ama ben bu tarihi asarim gibime geliyor, mart ayini gozden çiakrdim ben, yani 1 i 2si falan olmabilir belkim ..
Çok teşekkür ederim canım
canım benim allah gönlündeki evi nasip etsin huzurun bol olsun seninde inşşşHamileyken zordur ama ben taşınmayı çok seviyorum. Yeni mekanları,yerleşmeyi,temizliği hepsi güzel.eskiden her yıl taşınırdım eşyalarım hep eskidi ama kendi evimiz şimdi taşınma zamanımız geldi diyoruz evi satıp 1.kat bahçeli ev aksak. Kaşınıyoruz.
Yerinde olsam keşke.yakın olsak sana da yardım ederdim.
Bacak be kalçalarında oluyorsa kramp onlar korkma hepimiz yaşadık bu haftalarda çıkar ortayamerhaba 5 aylık hamileyim. bugün sabah 5 gibi şiddetli kramp ve kasılmayla uyandım. uyandığımda bacaklarımı hareket ettiremiyordum. 5 10 dakika sürdü ama ağrısı dayanılacak gibi değildi. bunun nedeni ne olabilir acaba. böyle bir şey yaşayan var mı. bi de iki gün önce bulanık görme yaşamıştım.
doktorum zaten çok küçük değil dedi baze insanlarin ki küçük bazelerin büyük dedi ama canımı siktim ben biraz umarim iyi olurbenim bi arkadaşıma da bebeğin kafası büyük demiş doktoru sonra onlarda başka bi doktora gitmişler eşiyle o doktor senin eşininde kafası büyük ondandır demiş, çocuk şimdi 4 yaşında gayet normal belki seninki de öyle bişeydir canım.
doktorum zaten çok küçük değil dedi baze insanlarin ki küçük bazelerin büyük dedi ama canımı siktim ben biraz umarim iyi olur
acaba nedir nedir?Eki Görüntüle 1272160 bu nedir sizceeeeee![]()
maşallah bebişine.benim oğlanda bi hafta önden gidiyor.sağlıklı olsunlarda.bende ikinci dozu yaptırdım geçen hafta.ilkinde çok ağrımıştı ama o zaman domates sosu yapmıştım 16 kilo falan artık zorlamaktan olabilir.bu sefer pek bi ağrı olmadı.Slm tultanlarrrrr
dr dan geliyorumm bebişim iyi çok şükür usg de 1 hafta öndeyiz yani 21 hafta çıkıyoruz 390 gr olmuşuz şu an bi problem yok hemşire aradı dıdıdıddııdıdı gittim zorla tetanoz aşısı yaptı bana mannak karııı ağrı yapıyo mu kızlar 2 doz olcakmış diğeri 18 kasıma dedi kart verdi bu arada kızla bol bol ders çalışıyoruz elaaaaa laleeee anam ağladı desem yeridir![]()
hoşgeldin canım.hayırlı sağlıklı olsun prensesin.benimde kızım vardı şimdi oğlum olacak nasipse.aynen her şey sıfırdan başlıyor Allah hepimize kolaylıklar versin.amiiinMerhaba arkadaşlar,
Ben de nasipse Şubat annesi olacağım. Çok sık giremesem de tanışmak paylaşımlarda bulunmak istedim. İlk çocuğum erkek bu da kısmetse kız olacak. Bu sebeple her şey yeniden başlıyor
Şu ana kadar çok büyük sıkıntı yaşamadım inşallah böyle devam eder.
Rabbim hepimize sağlıkla doğum yapmayı ve sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin.![]()