iyi akşamlar kızlar :)
Bugün aylık rutin dr. randevum vardı kızlar. Ayrıntılının sonucunu gösterdik hemde kan tahlillerime baktı.
Midemin yandığını söyledim şükür ilaç yazdı tablet sanırım çünkü 2 tane birden çiğnersen hemen keser dedi yanmayı.
Ayy oğluşumu gördüm çok özlemişim benim tosuncuğumu

Usg cihazını karnıma ilk koydu ekrana gelen görüntü oğluşumun ayakları dikmiş poposunu gördük

pipisini fln.
Dr. bacak kemiğini ölçtü dedi bu bebişin dayısı uzun mu eşim evet eşimin kardeşide babası amcalarıda uzun dedi

Dr. hanım belli bu bebek uzun olcak sanırım dedi kemikleri baya uzun dedi. Sonra göbişine geldi baktı anam bunun göbişide büyük dedi

Kafası midemin orada ayakları dikmiş poposunu kaldırmış ayakları başının yanında o kadar dikmişti bacaklarını elleride sağa sola uzatmış yatıyordu kımıl kımıl

oyy ölsün annesi ona yaaaaa
Kızlar hepiniz maşaAllah çekin emi

bebeğimin boyu 33 cm kilosu 850 gr.
Ben 67 kilo ile hamile kalmıştım 71 olmuşum toplamda 4 kilo almışım 2 kilosu zaten bebek suyu plesanta flndır diye yorumluyorum ben kendime moral olsun die

ilk 5 ayda 2 kilo aldım son 1 ayda ise 2 kilo almışım.
benim dr.um benim çok kilo almamdan ziyade bebeğimin bu kadar tombiş gidiyor olmasından ötürü bende tansiyon ve şeker çıkmasından korktuğunu belirtti. Beyaz ekmek makarna pilav poğaça simit vs. çok yeme tuz kullanma dedi.
Dr.um bana şeker yüklemesi yaptırcam dedi kesinlikle bebek iri bebek olabilir dedi. İlk 50 grlık yaptır dedi değerin 140 ve üzerinde ise dedi 100 grlık yaptıracaksın dedi. Tansiyonlarınz nasıl sizin kızlar benim hastanede 11-8 çıktı dr.un tuzlu yeme dedi ben zaten tuzlu yemiyorum hiç tuzszda yenmez ki. Böyle benle ilgili şeker tansiyon kaygıları beni biraz tedirgin etti ama şükür şimdilik bebişim tosuncuk gibi sağlıklı.

Böle poposu havalarda içimde tekmeleyip duruyor beni