2015 Şubat Anneleri

Öcü değil de doğru yapılmazsa sorun oluyormuş. Kundak yapan birinden iyice öğrenmek lazım. O yüzden öyle yazmışım :oops:

öğreniriz ya neler neler öğrencez : ))) ayy ne tatlı heyecanlar , dün akşam eşimle tv izliyoz dedim kızımız doğsaydı ne güzel onla oynardık : ))

Doktordan doktora değişiyo canım benim aile hekimimde jinekoloğumda tsh 3.6 olmasına rağmen güzel dediler. Ama her ay tsh bakıyolar ne olur neolmaz diye. 4 e çıkarsa ilaç vercekler heralde.

evet çoğu konu gibi bunda da doktorlar arasında görüş ayrılıkları varmış

arkadaşınki de chicco onlarda memnunmuş, çok lazım bişey
ya şimdi baktımda kameralı olnaları begendım bende. ne olacak diğerleri de var. 300 üzeri kameralı olanlar. ya odaya direkt kamera bağlarız cihaz almadan bir tablete falan yönlendiririz. eşimin elektronikçi olmasının avantajları. benim işim neden hiç bir yerde avantajlı olmuyor acaba. mobilyacı falan olsaydım.
arkadaşımın kadın doğumcu mükellefi varmış dün dedim ben doğum yapana kadar diş hekimi ile değiştirebilir miyiz olmaz dedi.

Ata genleri bile koruyucu olabiliyor demek ki. Biz Türk usulü neyse öyle yapalım. Kundak bile yapılabilir. Sıcakta dursun bebişler üşümesin. Inşallah çok sağlıklı olurlar hepsi.
bizde rusya ya yakınız bızede gecmıs genlerinden sanırım.
ben de hiç üşümem yaz kış buzlu su içerim. kızımda üşümez belki.

şu cihaz 200 tl imiş internette

bu telsiz demi ? diğerlerinden farklı şekil olarak , ama bu marka bu fiyatlarda genellikle , şık duruyor ama beğendim bunu, piyasa araştırması yapmak lazım mağazalar indirme giriyormuş her hafta gidip bakmak lazımmış arkadaşlar öyle diyor araştırıp markayı belirleyip indirim kovalamak lazımmış : )))

ya şimdi baktımda kameralı olnaları begendım bende. ne olacak diğerleri de var. 300 üzeri kameralı olanlar. ya odaya direkt kamera bağlarız cihaz almadan bir tablete falan yönlendiririz. eşimin elektronikçi olmasının avantajları. benim işim neden hiç bir yerde avantajlı olmuyor acaba. mobilyacı falan olsaydım.
arkadaşımın kadın doğumcu mükellefi varmış dün dedim ben doğum yapana kadar diş hekimi ile değiştirebilir miyiz olmaz dedi.

ben kameralı almam sanırsam ya telsiz yeterli bize

çok tatlısınız yaaa :KK48: mükellef değişmek iyi fikirmiş
benimde eşime çalıştığım yerden biri o işe gireli 1 sene olmadı doğum izni hakkı yok demiş
iyi bari havuzda mı doğuracakmışım ben dedim
şimdi muhasebeye sordum hiç bilgim yok dedi adam
Allahtan SPA resepsiyonundayım çocuk havuzunda doğurur masaj odasının birinide bebek odası yaparım artık :KK45:

ben kameralı olanları beğendim doğrusu ama dediğin gibi odaya kamera bağlamak da mantıklı
hoş bu sefer sadece bebek odasındayken takip edebilirsin mesela biryere gittiğinde sıkıntı olur
arkadaşlarda telsiz vardı bana geldiklerinde kadın 2 dk yerinde duramıyordu
sinek hareketinde bile ötüyordu telsizleri:KK55:

öğreniriz ya neler neler öğrencez : ))) ayy ne tatlı heyecanlar , dün akşam eşimle tv izliyoz dedim kızımız doğsaydı ne güzel onla oynardık : ))
Bu heyecan bambaşka bişeymiş yaşamayan anlamazmış gerçekten eşimde artık akşamları '' artık gelsin kızımız doğmamış şeyi özlemeye başladım çok merak ediyorum onu çıksın da koynuma koyup koklayım artık '' dedi sabırsızlanıyoruz ikimizde allahım kavuştursun sağlıkla

bu telsiz demi ? diğerlerinden farklı şekil olarak , ama bu marka bu fiyatlarda genellikle , şık duruyor ama beğendim bunu, piyasa araştırması yapmak lazım mağazalar indirme giriyormuş her hafta gidip bakmak lazımmış arkadaşlar öyle diyor araştırıp markayı belirleyip indirim kovalamak lazımmış : )))
hiç bana göre değil. ben indirimli diye giderim en pahalısını alır çıkarım. o konularda aşırı yeteneksizim . kar ettim diyip zarar ederim.

benimde eşime çalıştığım yerden biri o işe gireli 1 sene olmadı doğum izni hakkı yok demiş
Allahtan SPA resepsiyonundayım çocuk havuzunda doğurur masaj odasının birinide bebek odası yaparım artık :KK45:

ben kameralı olanları beğendim doğrusu ama dediğin gibi odaya kamera bağlamak da mantıklı
hoş bu sefer sadece bebek odasındayken takip edebilirsin mesela biryere gittiğinde sıkıntı olur
evet senin işininde avantajı varmış bak. haklısın ben düşünemedim onu sanki bebek evden çıkmayacak hiç. bende duramam merak ederim sonra gidip başında otururum. elektroniğe meraklıyız biz durmaz alırız kameralı olandan.

evet senin işininde avantajı varmış bak. haklısın ben düşünemedim onu sanki bebek evden çıkmayacak hiç. bende duramam merak ederim sonra gidip başında otururum. elektroniğe meraklıyız biz durmaz alırız kameralı olandan.

benim eşim kendi işyerindeki kameraları telefondan takip ediyor elemanlarını göremeyince arıyor nerdesiniz falan diye.
dün akşam resmini gösterdim kameralıların
çok pahalı dedi
sonra ama bunuda telefonla izleyebiliyorsun mesela sen evde yokken ben bebekle ne yapıyorum yada bakıcı bebeğe iyi davranıyormu herşeyi izlersin dedim.
markalarını bile araştırmış
bende meraklıyımdır elektroniğe eşimde tam tersi hiç anlamaz ben yönlendiririm marka konusunda

Bunlarda simdilik benim oglumun besigi arabasi kapi susu hayirlisiyla kucagimiza alsak alis verisi yaptikca heyecan kat kat artiyor :)) bizim iki sene sonra tayin durumumuz var o yuzden oyun parki aldik gittigimde kendi evimde guzel bir oda hazirlayacagim insss :)

Eklentiler

• 20141018_231816.webp
    20141018_231816.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 74
  • 20141018_225532.webp
    20141018_225532.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 20141017_224205.webp
    20141017_224205.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 83

ayrıca o nasıl şeymiş işyerinde mi doğuracaksın gerçekten ya da işten mi çıkacakmışsın. ayrıca sen o sırada zaten raporlu olacaksın ve son 1 yıl içinde doksan gün prim ödendiyse paranı sgk dan alacaksın.

Benim işim de pek bi işe yaramıyor (o da ne demekse ;))
Anca neyin içinde be var diye araştırabiliyorum. Ev boyanacağı zaman bile eser miktarda bile kurşun olmasın diye boyayı inceledim. Tıp doktoru falan olsaymışım ben daha iyiymiş aslında.

hiç bana göre değil. ben indirimli diye giderim en pahalısını alır çıkarım. o konularda aşırı yeteneksizim . kar ettim diyip zarar ederim.

muhasebecisin sen yahu nsl olur : )))) bende hiç indirim takip edemem bikaç yer gezdikten sonra fiyatları unuturum hiç aklımda tutamam : ))) bende güya kayseriliyim benden de olmaz : ))

Çamaşır ütü için bazen eşimin pantolon ve gömleklerini kuru temizleyiciye veriyorum acayip rahat oluyor. Senin ishal durumun nasıl canım? İnşallah geçmiştir. Bol bol dinlenmeye bak olur mu?

Evet gerçekten rahatlık olur ama benim evime çok uzak , verip almam epey zor . Mecburen yapıyorum :(
2 gündür ishal değilim çok şükür ama hiç belli olmaz akşam yine olabilirim , çünkü hiç bitmiyor. Sadece ara veriyor :)
Teşekkür ederim ayrıca :KK68: Mümkün olduğunca hepimiz dinlenelim , en fazla 4 ay sonra keşke hamilelikte bol bol yatsaymışız diye dert yanıcaz büyük ihtimalle :KK48:

Back
X