2015 Şubat Anneleri

gunaydın anneler ve evlatları ...
kac gundur gıremedım,netı ortak kullandığımız komsumuz net faturasını yatırmadığı ıcın:KK11: neyse...halınız keyfınız nıcedır? ben 3 4 gun sonra kızımla ankaraya gıdıcem ablamların yanına..yol gozumu cok korkutuyor..hamılelıgın ılk ayları olsacok önemsemem de karnım büyüdükçe kendımden korkar oldum:KK17:..hakkımızda hayırlısı bakalım...kocaelı ankara arasıda epey var 7 saat bıtermı o yol dıye dusun dusun karalar bağladım .:KK51:
Kocaeli ank arası 7 saat mi canım biz 3 saatte ank dan Kocaeli'ne gidiyoruz

Senin bu rüyaların ne güzel yaaa maşallah. Seni okudukça ben de göreyim istiyorum ama hep abuk sabuk rüyalarla uyanıyorum. Geçen gün bir sapığım vardı rüyamda onu gördüm elinde sprey bir ilaç vardı yüzüme sıkıyordu :KK43:

arada bi görüyorum işte canım insan acayip gaza geliyor gerçeğide olsun istiyor
hamilelikte görülen kötü rüyalara takılmamak lazım, bilinç altının oyunu de geç ...
bende bazen görüyorum telaşlanıyorum sonra geçiyor

ablam da yorgan kullanılmaz yeni doğana zaten ev sıcak olacak battaniyeye sarıp uyutuyorsun dedi de şimdi siz yorgan konuşunca merak ettim
o zaman uyku seti falan almamıza gerek yok. nevresim takımı alsam yeter sanırım şimdilik.

arkasına saklandı da hiç görülemediyse süpriz ikiz çıkabilir..imkansız ama
öyle bişey olsa günlerce haberlerde konuşulur..ilk olur:KK71:

ayy ne güzel bir sürpriz olur bana :KK68:
arkadaşımın tek yumurta ikizleri 4. ayda belli olmuştu ve şok olmuşlardı
benim zamanım geçti ayrıntılıda bile çıkmadı artık hiç çıkmaz :KK48:

kızlar benim saçlarım normalde düzdür
ama son 1 aydır kıvırcık olmaya başladı yaa
yeni çıkanlar bile kıvırık kıvırık çıkıyor sanki perma yapmışım gibi
hamileliktenmi acaba

Kocaeli ank arası 7 saat mi canım biz 3 saatte ank dan Kocaeli'ne gidiyoruz
8,5 sat suren bıle var..otobüsle gece yolculuğu olucak..gunduz gıtsem kızımın yok zırp pırt ıstegı bıtmez yok cısı kakası gelır.. gece yolculuğu olunca otobuslerdesurede uzuyor.. bayramın son gunu 10 saatte geldık ızmırden kocaelıye kı ankara ıle mesafe aynı hemen hemen

kızlar benim saçlarım normalde düzdür
ama son 1 aydır kıvırcık olmaya başladı yaa
yeni çıkanlar bile kıvırık kıvırık çıkıyor sanki perma yapmışım gibi
hamileliktenmi acaba
ya sac deme bana ..cok uzuluyorum..kızıma hamıleyken tek tel sacım dokulmedı..tam tersıne guclendı..gurlestı...sımdı avuç avuç dokuluyor..bırde dermatık egzama var bende ..kızımda odagecmıstı tamamen..bunda hala devam edıyor..ılacınıda kullanamıyorum..kelkalacam yakındır

Bide herkes neden bebeği sıcağa alistirmayin diyo ya çocuk donsunmu
elbette donmasın ama çocuğu neye alıştırırsan hep onu ister diye ses ve sıcaklık önemli ayrıntı ben devlet yurdunda kaldım oda arkadaşımızdan çok çektik yada o bizden çok çekti kapı, pencere,lamba, ses hep sorundu :(

bunlar aldıklarım
Gule Güle kullan :) internettenmi aldin? Ben pek guvenemedimde gördüm bunuda ama mobilyasi falan dandik gelirse die korkuyorum :(
Ankara'da nereden almış canım yerini öğrenirsen yazar mısın?
Ankarada siteler varya ordan almis cnm ama adi Sani ne bilmiorm öğrenir yazarim sana ;)

ya sac deme bana ..cok uzuluyorum..kızıma hamıleyken tek tel sacım dokulmedı..tam tersıne guclendı..gurlestı...sımdı avuç avuç dokuluyor..bırde dermatık egzama var bende ..kızımda odagecmıstı tamamen..bunda hala devam edıyor..ılacınıda kullanamıyorum..kelkalacam yakındır

saç dökülmesini sen bana sor
ilk 3 ay mide bulantımı kudurtan şeylerden en önemlisi saçlarımdı
avuçla dökülüyordu duşa bile giremiyordum bu yüzden
hala devam ediyor hala çok dökülüyor
düzleştirmiyorumda artık
cansız keçi kılı gibi bişey oldular iyice

Canım onlar eskidenmis doktorlar hiç onermiyor artk
annemler de kayınvalidemler de kundaklıyorlar bebek sorunsuz uyuyor ben kundaklatırım, doğuma çok kişi gelecek tam kim kalır o zaman belli olur iş-güç durumuna göre büyük bir ihtimalle teyzem kalır oda daha yeni sağlıklı bir torun büyüttü

Gule Güle kullan :) internettenmi aldin? Ben pek guvenemedimde gördüm bunuda ama mobilyasi falan dandik gelirse die korkuyorum :KK43:

Ankarada siteler varya ordan almis cnm ama adi Sani ne bilmiorm öğrenir yazarim sana :KK66:
internetten değil gittim bizzat gördüm hatta beşiğin kenarları bile hipoalerjenik kumaş kaplı ve çok sağlam dolabı çok kullanışlı bi tarafı askı diğer tarafı 5 tane raf var çekmeceler sandık falan gayet güsel sen bilirsin yinede

Ya benimde oyle cok gurdu saçlarım simdi kedi kuyrugu gibi kaldi kestirdim bakim falan yaptirdim ama duzelmio evin heryeri sac toplamaktan usandim esimde sinir oluo ama hamileyim die pek bisi demio :)) benim saclarimda kivircik oldu hatta luluk luluk oldu ama ben sevdim bu kivircik halini duz kalsa bayya kel görünecegim :)

internetten değil gittim bizzat gördüm hatta beşiğin kenarları bile hipoalerjenik kumaş kaplı ve çok sağlam dolabı çok kullanışlı bi tarafı askı diğer tarafı 5 tane raf var çekmeceler sandık falan gayet güsel sen bilirsin yinede
Ben bunu n11 de gordum o zaman ben bunu bi esime gostereyim resim falan ayniydi demekki ayni mobilya :) :)

Birkaç kişi toplanıp alsınlar. Herkes tek tek ve bebişimize hiç giydirmeyecemiz kıyafetlerle geleceğine böylesi daha iyi olur. Ama tabii onlara böyle yapın diye kim söyliycek :KK66:
toplu oturulan bir anda burdan başkasının fikriymiş gibi anlat :):) yani sen söyle

Uyku tulumu bir tane hediye geldi bana kaç tane almak lazim canim ? Bu yorgan içinde magazalarda yeni doğanlar için satiyorlar hatta e-bebekten bskmistim ben incecik birşey. Orda görünce kullanildogina karar vermiştim. İyi oldu bilgilendirmen. Tesekkur ederiz :KK66:

Sevindim. Sinirda felanmiyfi acaba?
valla yikar kuruturuz dersen 1 tane yeter iysinden, degisik olsan dersen iki al
yrgan gibi dusun, yorgan olsa kaç tane alirdin :)

bide 0-6 ay, 6.24 ay,falan oluyor yas siralamsi
ilk aylar çabuk geçer, 3 ayllikken bile 6 aya girebilir gelisimine gore

Back
X