2015 Şubat Anneleri

Uyku tulumu bir tane hediye geldi bana kaç tane almak lazim canim ? Bu yorgan içinde magazalarda yeni doğanlar için satiyorlar hatta e-bebekten bskmistim ben incecik birşey. Orda görünce kullanildogina karar vermiştim. İyi oldu bilgilendirmen. Tesekkur ederiz :KK66:

Sevindim. Sinirda felanmiyfi acaba?
sonucu söylemedi ama fazla kilo aldığım için öyle dedi gerçi ben çok korktuğum için o günden beri tatlı yemiyorum :( ama aklım hep tatlılarda :( :(

annemler de kayınvalidemler de kundaklıyorlar bebek sorunsuz uyuyor ben kundaklatırım, doğuma çok kişi gelecek tam kim kalır o zaman belli olur iş-güç durumuna göre büyük bir ihtimalle teyzem kalır oda daha yeni sağlıklı bir torun büyüttü
kundak zararli ama çok SIKI yaptigini sanmiyorum sizinkilerinde
kundakda çocuk kesinlikle kipirdamiyor çunku

ben kizimda kollarini sabitlerdim ama ayaklari serbestti, kendi kendine ellerini yuzunu vurup falan uyanmazdi çok guzel uykusu olurdu .. mantik kundak ama islem tam kundak deil :)

eşimin bilindik yerler dışındaki yerlere onyargisi var yaa..Eminönüne gidelim hersey ucuzmus falan diyorum goturemiyorm Eyüp e de gidecegini sanmıyorum ama onsuz bi gün ben gitsem mi ki :)
biz giderken seni de alalım istersen sizin ordan geçicez nasılsa 2 takıma indirimde yaptırırız :)

o daha çok köylerde, genelde pek problem çıkmıyor "H" lerde ama yine de düşünmek lazım tabi : )
benim arkadaşım edirneli . istanbulda doğmuş büyümüş, üniversite mezunu ve söylemiyor. verem oluyorum 4 yaşında oğlu var çocukta onun gibi konuşuyor. işi gereği resmi yazışmalar yapıyor ve hiçbirinde h yok.

Okuldan aradılar istatistik kurumu adıma evrak göndermiş imza karşılığı veriliyormuş sekretere veremezlermiş. Apar topar gittim aldım meğer istatistik kurumu anket yapıyomuş onu doldurmam içinmiş o evrak. Puf. Saat üçte zaten ders için gidicektim bekleyemediler.

aman doldurmuşunuz yine beya :D kocam evdeydi giremedim. oku oku anca bitirdim,ilk önce anladığım muhabbete dalmak istiyorum evet yeni doğana uyku seti kullanılmaz ama alınması da gerekli ne sericez yatağın içine :D birde benim park yatak öyle her yerde satılmıyor ölçüleri farklı olduğundan. bu arada bende alışverişe kasım ayının sonlarına doğru çıkıcam. zaten 1 günde halledilecek bir şey.ama biberonu filan netten alıcam artık onlar dursun kenarda birşey olmaz. birde ananem bebeğe patik örmeye başlayacak bebek yününden. ayakları hiç üşümez kızanımın,tam kış çocuğu olacaklar. birde sizler alıcakmısınız bilmem ama ben külotlu çorapta almayı düşünüyorum. bacakları hiç üşümez böylece. penyeler üşütür gibime geliyor ee kat kat giydirmektense külotlu çorap en iyisi birde çok hoşuma gidiyor nedense o benim D: şirinler gibi oluyorlar :D

bebek bakım çantaası ve bu bebeğin içine konulan port bebe çanta kullanışlı mı almak gerekiyor mu
ben bu ikisini unutmuşum annem hatırlattı:KK58:

aman doldurmuşunuz yine beya :D kocam evdeydi giremedim. oku oku anca bitirdim,ilk önce anladığım muhabbete dalmak istiyorum evet yeni doğana uyku seti kullanılmaz ama alınması da gerekli ne sericez yatağın içine :D birde benim park yatak öyle her yerde satılmıyor ölçüleri farklı olduğundan. bu arada bende alışverişe kasım ayının sonlarına doğru çıkıcam. zaten 1 günde halledilecek bir şey.ama biberonu filan netten alıcam artık onlar dursun kenarda birşey olmaz. birde ananem bebeğe patik örmeye başlayacak bebek yününden. ayakları hiç üşümez kızanımın,tam kış çocuğu olacaklar. birde sizler alıcakmısınız bilmem ama ben külotlu çorapta almayı düşünüyorum. bacakları hiç üşümez böylece. penyeler üşütür gibime geliyor ee kat kat giydirmektense külotlu çorap en iyisi birde çok hoşuma gidiyor nedense o benim D: şirinler gibi oluyorlar :D

ben ocakta alışveriş yapacağım herşeyi için
ama kayınvalidem alışverişe çok meraklı bu yüzden bikaç parça eşya alacağım onunla birlikte
benimde annem yelek örecek
uyku setine gelince bir takım alıp bulundurmayı düşünüyorum
zaten nevresim takımıda yaptırıyor annem
kilotlu çorap alırım ama evde giydirmem dışarı çıkarken giydiririm
benim evim kömür kaloriferi olduğundan çok sıcak oluyor zaten
ama uyku tulumu alırım gece üstünü falan açmasın diye

bebek bakım çantaası ve bu bebeğin içine konulan port bebe çanta kullanışlı mı almak gerekiyor mu
ben bu ikisini unutmuşum annem hatırlattı:KK58:

bence kullanışlılar
sonuçta bebeklerimiz kışın doğacak
hastaneden çıkarken kontrollere götürürken falan içine koymaya iyi olur
üşümesin bebişlerimiz
bebek bakım çantasına gelince eşyaları açısından iyi olur
ben almayı düşünmüyorum ama
çünkü geçen sene büyük bir çanta almıştım sonradan valiz gibi geldi gözüme hiç kullanmadım
onu kullanacağım

bence kullanışlılar
sonuçta bebeklerimiz kışın doğacak
hastaneden çıkarken kontrollere götürürken falan içine koymaya iyi olur
üşümesin bebişlerimiz
bebek bakım çantasına gelince eşyaları açısından iyi olur
ben almayı düşünmüyorum ama
çünkü geçen sene büyük bir çanta almıştım sonradan valiz gibi geldi gözüme hiç kullanmadım
onu kullanacağım

bak büyük çanta olabilir valiz tarzında şık olur hem kendi ihtiyacımızı hemde bebeğin ihtiyaçlarını koyarız

arkadaşlar ben dün tetanoz aşısı oldum o andan beri inanılmaz halsizim sizde de oldu mu? ağrı yok

bak büyük çanta olabilir valiz tarzında şık olur hem kendi ihtiyacımızı hemde bebeğin ihtiyaçlarını koyarız

benim çantamda öyle
çok beğenerek almıştım
hatta arkadaşım yeni doğum yapmıştı sat bana bu çantayı dedi
baştan satacak oldum
sonra düşündüm demekki bebek bakım çantaları çok kullanışlı değilki bunu istiyor dedim vazgeçtim
hem çapraz asmaya hem kola takmaya aparatıda var

arkadaşlar ben dün tetanoz aşısı oldum o andan beri inanılmaz halsizim sizde de oldu mu? ağrı yok

ilk aşıysa evet canım benimde ilkinde olmuştu sürekli uyumak istiyordum
ikincisinde sadece bulantı ve kolumda ağrı yaptı ama 1 gün sonra geçti

çok cici demi

Eklentiler

• 10361980_955323101174938_7272141821072344851_n.webp
    10361980_955323101174938_7272141821072344851_n.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 119
Back
X