Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kundak yapilan bebeklerde kalca anormallikleri oluyor.
tam ilgilenmeye başlamıştım hamile kalınca bıraktım hepsini. diyorum acaba eskisi gibi enerjik olur muyum bir daha gerçi mecburen daha enerjik olmak zorunda kalıcam.hobi olarak yapabilirsin , vardır kursları istanbulda
benim dudak ve burun çevrem. kulak memeleri falan komple sivilce oldu. hayatımda sivilce ne bilmezdim. bir şey yapmıyorum ben güzelce koparıyorum sadece eğlenceli oluyor.merhaba bayanlar hamilelikten sonra cildim aşırı derecede sivilcelendi ergenliğime geri döndüm sanki hatta ergenliktekinden daha cok cıkar oldu içleri dolu dolu acıyor sizinde cıktımı sivilceler ev neler uyguluyorsunuz ?
karadeniz .
bu ne oyun için mi? valla biz buraya uyarsak batar gideriz. :)Eki Görüntüle 1276824
kızıma bu daha uygun ::)
Kızlarrr bebek telsizi konuşulmuş, size bir anımı anlatayım:)
Kızım yaklaşık 4 aylıkken odasına geçirdim ben, daha önce anlatmıştım. Bebek telsizimiz vardı koyduk odasına. Neyse bi gece uyuyoruz "anneeee" diye bises geldi. Allah Allah benmi yanlış duyuyorum dedim. Eşim de uyanmıştı. Tekrar " annee" diye bi ses geldi. Korktum ama. Neyse eşim ani bişekilde kalktı, önce. Kızımın odasına baktık mışıl mışıl uyuyor, evi gezdi sonra bişi yok. Yatak odasına gittik bu sefer bi kadın sesi çocukla konuşuyor. Sonra anladıkki yakınlarımızda bi yerde daha telsiz kullanan var ve frekanslar karışıyor:) bi anım daha var ama sonra anlatiim onuda:)
yok canım g.hane bizim iç kısımlarda denize kenarımız yok. ama Artvin karadenizin en güzel şehriymiş öyle diyorlar karadenizde sadece artvine gitmedim.artvinlimisin yoksa canım?
bu ne oyun için mi? valla biz buraya uyarsak batar gideriz. :)
Ne güzel şeyler buluyorsun yaa bayıldım :)Eki Görüntüle 1276824
kızıma bu daha uygun ::)
ama çok güzellerbu ne oyun için mi? valla biz buraya uyarsak batar gideriz. :)
arkadaşlar ben dün tetanoz aşısı oldum o andan beri inanılmaz halsizim sizde de oldu mu? ağrı yok
CAnım ben de tsh için kan veriyorum ayda bir yada iki defa. Hep ilacımı içip gidiyorum ilacımı içtiğimin üstünden 1-2 saat geçmiş oluyor kan vermem. Ama doğrusu nasıl olmalı bilmiyorum ben hep bu şekilde verdim tahlilleri.
yok canım g.hane bizim iç kısımlarda denize kenarımız yok. ama Artvin karadenizin en güzel şehriymiş öyle diyorlar karadenizde sadece artvine gitmedim.
bu mu uyku tulumu dedikleri?