Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de karbonhidratlı bisey yemeden doyamıyorum bu arakızlar bana bi çare ben sürekli AÇIMMvala o kadar yiyiyorum yarım saat 1 saat sonra gene acıkıyorum napcam ben bişi deyin hele aç kalmaktan sıkıldım
(
ayran süt iç tok tutuyor. bende sureklı tavşan gibi havuç kemiriyorum.kızlar bana bi çare ben sürekli AÇIMMvala o kadar yiyiyorum yarım saat 1 saat sonra gene acıkıyorum napcam ben bişi deyin hele aç kalmaktan sıkıldım
(
çocuk sizde mi kalıyor? ailesi özlemiyor mu cocugu ve doğuma kadar sızde mı kalacaklar?Ayrıca kızlar ben çok kötüyüm k.valide geldi birde çocukla geldi tüm düzenim alt üst oldu evi her gün süpürüyorum işte daha bu msjı yazarken her yeri batırmış tekrardan, Cips almış k.valide çocuğa. Kocamda bi yemek istedi mutfakta onu yapıyor annesi yanında duruyordu çocukta. elinde almış cipsi mutfağa sermiş ben gittim gördüm ben gidince k.valide aman bu ne dio. çocuğa insan dikkat etmez mi ya her gün ev süpürüp siliyorum her gün karnım taş kesiliyor yerden ekmek içi vs dökülenleri toplamaktn makine açmaktn hamile kadının yanına çocukla gelio gelmese nolcaktı 3 ay sonra doğum olacak o vakte gelirdin gelmiş bnm gebe halimle bana eziyet oluyorlar yaa sinirlerim tepemde çocuğu dövmemek için laf söylememk için kndimi zor tutuyorum. Ağlıyor die her istediğini yapmışlar azcık ben kızınca ağlıo gelio bana vuruyor karnıma vurmaya çalışıyor. Cidden sinirlerim alt üst oldu kızlar ya çok gerginimüstüne bide boğazım şişti sanırım yutamıyorum ağrıo boğazım gözlerim burnum boğazım yanıyor bide üstüne hasta olcam bunları hasta hamile çekmek tam işkence bana bi lafta diyemiyosun el bebek gül bebek şımarık büyütmüşler çocuğu. Dişlerimi sıkıyorum sinirimden dişlerim ağrıo başım ağrıo artık geceleri.
Çok doldum kızlar yaa bu k.valide çocukla 1 haftada yetti canıma ilgisiz umursamıyor ses etmiyorlar hiç birşeyine. Dün gece cat cat paraları almış tabağa ses çıkartarak oynuyordu artık dayanamadım eşime işaret ettim al elinden die başım beynim şişti ya. Bir şeyi tutturdu mu çocuk saatlerce onu yapıyor onu istiyor.Eşim müdahale edince k.valide seninki doğunca napcan dio dayanamıosun buna. İçimden bir sürü saydımilk kez evime geliyor die ses etmiyorum kötü kadın dişlerimi dilimi çıkarcam bu gidişle artık kocasına söylenen kadın olmakta istemiyorum kocada bişi anlamıyor ben ima etmesem. Benim annem bi çocukla gelse k.valide gibi davranmaz çocuğun peşine gezer kızar dağıttırmaz döktürmez ortalığı.
gırgırım vardı tutmuş onuda camdan aşağı atmış velet her gün süpürge açıyorum onun yüzünden o olsa gırgır yapardım dün gün boyu aradım bir de gırgırı
bu gün dio k.valide ayy dün gördüm çocuk camdan atmış ama söylemeyi unuttum.
Bana akıl verin napım ne diyim ben yaa![]()
bende 4 kilo aldım toplam ama bilemedim çok kötüyüm yaben de karbonhidratlı bisey yemeden doyamıyorum bu ara4 kilo aldım toplamda, korkuyorum bianda kilolar gelecek die korka korka yiyorum
(
Port bebe almadım canım ben. Çocuk içinde bi o yana bi bu yana savruluyo. Ana kucağı alcam onunla gezmeye götürüp getircem. Bebek bakım çantası aldım bi çok gözü var spor görünümlü dışı su geçirmez harika bişey. Mutlaka gerekli zaten. Yedek kıyafetsiz bez ıslak mendil pişik kremi olmadan dışarı çıkamaz bi annebebek bakım çantaası ve bu bebeğin içine konulan port bebe çanta kullanışlı mı almak gerekiyor mu
ben bu ikisini unutmuşum annem hatırlattı![]()
Ay korkar insan ben korkudan cocugun odasına bakamam :)
ahaha insan kafayı yer yaa düşünsene evde tek başınasın gecenin bi yarısı olmuş henüz agu bile diyemeyen bebeğinin telsizinden anne diye ses geliyor![]()
Hemde ne tırsmak:)Allah korku filmi gibigecenin bi yarısı amma korkmuşsunuzdur
![]()
Ayrıca kızlar ben çok kötüyüm k.valide geldi birde çocukla geldi tüm düzenim alt üst oldu evi her gün süpürüyorum işte daha bu msjı yazarken her yeri batırmış tekrardan, Cips almış k.valide çocuğa. Kocamda bi yemek istedi mutfakta onu yapıyor annesi yanında duruyordu çocukta. elinde almış cipsi mutfağa sermiş ben gittim gördüm ben gidince k.valide aman bu ne dio. çocuğa insan dikkat etmez mi ya her gün ev süpürüp siliyorum her gün karnım taş kesiliyor yerden ekmek içi vs dökülenleri toplamaktn makine açmaktn hamile kadının yanına çocukla gelio gelmese nolcaktı 3 ay sonra doğum olacak o vakte gelirdin gelmiş bnm gebe halimle bana eziyet oluyorlar yaa sinirlerim tepemde çocuğu dövmemek için laf söylememk için kndimi zor tutuyorum. Ağlıyor die her istediğini yapmışlar azcık ben kızınca ağlıo gelio bana vuruyor karnıma vurmaya çalışıyor. Cidden sinirlerim alt üst oldu kızlar ya çok gerginimüstüne bide boğazım şişti sanırım yutamıyorum ağrıo boğazım gözlerim burnum boğazım yanıyor bide üstüne hasta olcam bunları hasta hamile çekmek tam işkence bana bi lafta diyemiyosun el bebek gül bebek şımarık büyütmüşler çocuğu. Dişlerimi sıkıyorum sinirimden dişlerim ağrıo başım ağrıo artık geceleri.
Çok doldum kızlar yaa bu k.valide çocukla 1 haftada yetti canıma ilgisiz umursamıyor ses etmiyorlar hiç birşeyine. Dün gece cat cat paraları almış tabağa ses çıkartarak oynuyordu artık dayanamadım eşime işaret ettim al elinden die başım beynim şişti ya. Bir şeyi tutturdu mu çocuk saatlerce onu yapıyor onu istiyor.Eşim müdahale edince k.valide seninki doğunca napcan dio dayanamıosun buna. İçimden bir sürü saydımilk kez evime geliyor die ses etmiyorum kötü kadın dişlerimi dilimi çıkarcam bu gidişle artık kocasına söylenen kadın olmakta istemiyorum kocada bişi anlamıyor ben ima etmesem. Benim annem bi çocukla gelse k.valide gibi davranmaz çocuğun peşine gezer kızar dağıttırmaz döktürmez ortalığı.
gırgırım vardı tutmuş onuda camdan aşağı atmış velet her gün süpürge açıyorum onun yüzünden o olsa gırgır yapardım dün gün boyu aradım bir de gırgırı
bu gün dio k.valide ayy dün gördüm çocuk camdan atmış ama söylemeyi unuttum.
Bana akıl verin napım ne diyim ben yaa![]()
kızlar bana bi çare ben sürekli AÇIMMvala o kadar yiyiyorum yarım saat 1 saat sonra gene acıkıyorum napcam ben bişi deyin hele aç kalmaktan sıkıldım
(
çocuk sizde mi kalıyor? ailesi özlemiyor mu cocugu ve doğuma kadar sızde mı kalacaklar?
benım k.valıdem de eltimin oğluna bakıyor. anne babası boşandı baba yeniden evlendi ama kimse çocuğu istemedi. 14 yaşında şimdi. doğduğundan beri anne sevmemiş çocuğu hep k.valide bakmış. 2 sene önce boşandılar .hakim annesine bir şey istiyormusun diye sormuş .koltuklarımı istiyorum çocuk onlarda kalabılır demıs.
k.validem dedi çocuğunu alıp gelırım sızın orada okula yazdırırız sizde kalırız senin çocuğana da bakarız. dedim kalsın istemem o şekilde ben ergenlik çağında bir çocuğun sorumlululugunu üstlenemem.
ya bilmiyofum bak ama ayran içincede uyku yapıyo çalışamıyomayran süt iç tok tutuyor. bende sureklı tavşan gibi havuç kemiriyorum.
bende 4 kilo aldım toplam ama bilemedim çok kötüyüm ya![]()
Ewt. Bende bi tane böyle uyku tulumu aldım :) benim ev çok ısınıyo merkezi sistemle. Ama gerekli yinede. Yorgan kullanmaktan korkuyorum bebekte. Bu işimi görecek inş.bu mu uyku tulumu dedikleri?
Benimkinin kollarda çıtçıt var canım. İçerde bırakıyorıuz sanırım kollarınıbu değil mi uyku tulumu? gerçi kolları açık nasıl olacak kolu üşür.
çıtçıtlı badi bildiğin badi işte.
uzun kollu, kısa kollu,askılı var. hem uzun kollu ve bacaklı olursa tulum oluyor zaten.
ee sen zaten kilo almadın doğru düzgün ye gitsin ne buluyorsan.ya bilmiyofum bak ama ayran içincede uyku yapıyo çalışamıyom![]()
evet hatırlardım. sendin tarabya tarafında oturan değil mi? bende ilk gittiğimde medipol megaya gitmiştim kanal D nin ordaki doktordan memnun kalmadım gitmedim daha. ama annem orda ameliyat oldu çok memnun kaldı hemde her bölüm var birde doktorları seçip alıyorlarmış . şimdi başka hastaneye gidiyorum doktorumdan memnunum ama bir taraftan da o hastane büyük orda mı doğum yapsam diyorum.
bizde kalmıcak canım çocuğa k.valide bakıyor. Sadece evimizi görmemişti k.valide ilk kez evime geldi özel araçla bu tarafa gelen biri vardı onla gelmiş. geri dönecekler senin dediğin gibi bişeyi ben asla kbl etmem zaten. Ama bu miafirlikte bile canıma yetti komple bakamam kimseye ben annesi bırakmışsa ben bakamam bnmde evladım olacak ben ona bakmak için işi bıraktım vazgeçtim işten oyüzden kimsenin çocuğuna bakamam.çocuk sizde mi kalıyor? ailesi özlemiyor mu cocugu ve doğuma kadar sızde mı kalacaklar?
benım k.valıdem de eltimin oğluna bakıyor. anne babası boşandı baba yeniden evlendi ama kimse çocuğu istemedi. 14 yaşında şimdi. doğduğundan beri anne sevmemiş çocuğu hep k.valide bakmış. 2 sene önce boşandılar .hakim annesine bir şey istiyormusun diye sormuş .koltuklarımı istiyorum çocuk onlarda kalabılır demıs.
k.validem dedi çocuğunu alıp gelırım sızın orada okula yazdırırız sizde kalırız senin çocuğana da bakarız. dedim kalsın istemem o şekilde ben ergenlik çağında bir çocuğun sorumlululugunu üstlenemem.