2015 Şubat Anneleri

canım inşallah 100 g da bişeyin çıkmaz , fazla da stres yapma , o da etkiliyormuş bak iyi düşünmeye çalış

Inşallah canım. Heyecan ve stresi bir kenara bırakmaya çalışıyorum içten içe yapıyorum sanırım. Dr a söyliyim 100 lüğü sınavdan sonra yaptırsın belki daha iyi olur.

biz insaflıyız çünkü bu halimle bile akşam arkadaşları gelecekmiş eşleriyle misafir ağırlıyorum gıkımı bile çıkartmıyorum pazara çıktım elimde rahat 40 kilo eşya vardı öğle yemeği vaktimde evimin ihtiyacını aldım en düşünceli hep biziz
deli kızzz :KK54: vallaha ben olsam yapmam 40 kilo :KK47: hemde tartıştıktan sonra mümkün değil bana böle bişey diyemez isteyemez yapmayacağımıda bilir zaten :KK48:

Canım haklısın takmakta. Sen yrım yapmıyorsan eşinde yapmayacak.
Örneği kendimden vereyim. Eşimin annesi ve babası ayrı. Babasıyla ben yaklaşık 3,5 senedir görüşmüyorum. Eşimde 3-4 ayda bir gider babasına. Ben diyorum ona " babana git, kızımızıda götür özlüyordur. Dede sonuçta" diye. Annesiyle hiçbir sorunumuz yok, hata kendi annemden daha iyi anlaşırım. Ona bile 2-3 ayda anca zorlamayla gidiyor. Ama benim anneme ayda en az 2 kere gidiyoruzdur. Kendi ister. Kendi annesiyle anlaşamaz benimkiyle süper anlaşır. Birde bizde şu var, biz birbirimizin ailesi hakkında açıkça konuşabiliyoruz. Kendi ailemizi yeri geldiğinde eleştirebiliyoruz. Mesela benim kardeşim olmadık bi iş yapmıştır, eşim bana bu konuda konuşabilir. Alınganlık olmaz. Bende aynı şekilde. Yeri gelir annesi babası hakkında bile konuşuruz. Eleştirimi yaparım. Hak bile verir. Belki annesi babası ayrı olmasa bizde bu şekilde olmazdık ama. Eşimin genel olarak akraba fobisi var:)

Canım bizim kırılganlığımız işte bu eleştirmeyi tek taraflı eşler yapınca oluyor yada tek taraflı ayrım yapılınca oluyor çünkü kendi ailelerine bişi dedirtmiyorlar onlarla samimi olmamızı istiyorlar hep gidip gelelim diyorlar ama kendileri bizim ailemiz ile öle samimi olamıyor yada hep gidip gelmek istemiyor olabiliyor ve biz asla eleştirmicez onları bunu istiyorlar ama yok öle bir dünya benim aileme nasıl davranırsa bende ailesine öle davranırım ben elsem oda bnm ailem için eldir ve ben kimsesiz değilim.
Benim eşim asla ailesi ile ilgili olumsz bişi söylememi istemez doğru bile olsa hiç konuşma yorum yapma derler ailesi zaten asla kendilerinde sorun kusur olduğunu kbl etmez herhangi bir olayda bile annesi kndi dediğini kbl ediyor benim yorumlarıma hep muhalefet oluyor. Bende isterdim sizin gibi karşılıklı eleştiri yapıyor olmayı.

Şeker yemeyen beyaz un kullanmayan pirinci siyah seçen ben 50 g şekerde tavan yapmışım :( 100 g denemesi yapılacakmış. Hay Allahım.
50 lik test sonucu çoğunlukla sağlıklı olmuyor,o yüzden hiç telaşlanma canım,100 lükte bişey çıkmayacak muhtemelen ;) benim doktorum direk 75 lik yapacak,uğraştırmayacak bizi..

172 çıktı. Içtikten 56 dakika sonra ölçüldü. Esim de senin sindirimin yavaş belki ondandır diyor. Ne kadar mantıklı bilemedim. Yalnız benim annem de ananem de uzun süre şeker hapı kullandılar. Acaba genetik mi ki :KK43: bakalım 100 g da ne olucak.
normalde ne kadar çıkması gerekiyor

50 lik test sonucu çoğunlukla sağlıklı olmuyor,o yüzden hiç telaşlanma canım,100 lükte bişey çıkmayacak muhtemelen :KK66: benim doktorum direk 75 lik yapacak,uğraştırmayacak bizi..

Sağol canım. Sonucu alınca panikle ağladım ama dediğin gibi 100lük bakalım inşallah iyi çıkar. En iyisi 75 likmiş o zaman. Inşallah sonuçlarımız iyi çıkar.

biz insaflıyız çünkü bu halimle bile akşam arkadaşları gelecekmiş eşleriyle misafir ağırlıyorum gıkımı bile çıkartmıyorum pazara çıktım elimde rahat 40 kilo eşya vardı öğle yemeği vaktimde evimin ihtiyacını aldım en düşünceli hep biziz

bugün mu ?

bazen banada oluyor canım aşağıda ağrı baskı hissediyorum
bana da oluyor ozellikle hareketsız kaldıysam, sırt ustu uzandıysam kubbe gıbı oluyor karnım geriliyor. pozisyonunu değiştir oturuyorsan 10 dakikada bır ayağa kalk yuru, sırt ustu uzanıyorsan pozsıyon değiştir inş cozum olur cnm eger olmazsa doktoruna danıs bana krem verdı onu kullanıyorum agrı yaparsa ara ara

Aynen canım arkadaşlarını çağırdı eşleriyle ben herşeyi yaptım ağırladım sırf mahçup olmasın arkadaşlarına die. Sonra annesi gelecekmiş gelsin dedim ses çıkarmadım annesidir evine ilk kez gelecek die. Ama işte bana yardım etmek işlerimi kolaylamak yerine çocukla çıkagelip beni daha yoracaklarını düşünmemiştim. Gelen giden hepsi başım gözüm üstüne ama işte bende hamileyim bazen alınmayacağım tavrına bile alınabiliyorum birde ilk aylardaki gibi değilim artık ağırlaştım belim ağrıyor çok ayakta dikilince oğlum iniyor aşağı kasıklarıma kadar dün gece resmen kasıklarımı tekmeledi durdu çocuk dedim herhalde çıkacak bu oradan tekme ata ata taş kesiliyor karnım akşam olunca. Korkuyorum bebeğime bişi olacak die. Benim annem ki herşeyi öğreneyim die hiç bir işten beni sakınmazdı herşeyi yaptırırdı yoruldum ettim deme derdi el evinde yorulma dinlemezler derdi şimdi böle pinpirikli annem bile onu yapma bunu yapma diyor bana bende anladım ki artık bnde kendimi sakınmalıyım hamilelik şaka değil ufak bir hamlem bile ömür boyu vicdan azabı çekeceğim bebeğimi kaybetme gibi kötü durumla sonuçlanabilir. Oyüzden kndimi sakınmak istiyorum artık ilk zmnlarda fln çok takmazdım sakınmazdım kndimi nazlanıyor abartıyor sanki bir bu doğuracak fln die düşünürler die ama öle olmak lazımmış anladım.

Back
X