2015 Şubat Anneleri

Süper şeyler var hepsine ayrı bayıldım ama katalog işyerinde kaldı markasını unuttum. Adam dedi çilek mobilya bozdu ürünlerini yerini bu marka doldurdu. Y.dışına ihraç ediyorlarmış. Boyaları özel boya bebek büyüyüp dişleşe bile zararsız dedi.
Bir an onu dişlerken düşündüm.
Halı da var halının deseni ve dolabın desenleri aynı mesela.
Yarın markasını yazarım. Takımlar gerçekten 5000 civarı ama parçaları çok raflar masalar falanda var.
Lego ya da logo öyle bişi mi markası ? biz de aynen böyle yurt dışına çalışan biyerden beğendik de

ne demek, sor bakalım bende işe yaradı. bi de magnezyum+kalsiyum+d vitamini birarada ilaç verdi onu içtim, şimdi de devam ediyorum gun aşırı

benim doktor ilaç vermedi hiç , bulantı kusman yoksa besinlerden almak daha iyi olur dedi

Kız bebek anneye çok çektirir derler,benim ilk 3 ayım çok rahattı kusmadım bile sayılır. Herkes kesin erkek dedi. Sivilce falanda çıkmadı hiç. Ben de öyle bi inandım ki erkek olduğuna kzı olunca yok kesin yanlış baktılar diye doktor doktor gezdim :D
Saç boyaması evet düşündüğümüz gibi zararlı değil hatta , saç spreyi bile daha zararlı :) Ama yok ben kocama anlatamadığımdan yarıya gelmiş röfleyle geziyorum :KK43:

ya aynen ben de ilk 3 ay çok rahat geçti bulantı yok kusma yok karın öne sivri cilt bozulmadı sivilce yok rüyalar tamam herkes erkek hissediyor , haahaaa ultrasonda bi çıktı kızce : ))) biz kendimizi erkeğe o kadar hazırlamışız ki, eşim doktora diyo ki , "şimdi kesin kız mı ?" : )))

Günaydın kızlar.

şeker yüklememizi yaptırdık. sorun yok. tiroid kontrolümü de yaptırdım o da bu ay çok iyi. plasentamız biraz aşağıdaydı o yukarı çıkmış : ) maşallah diyorum.

ve kızımın yüzünün resmini net bi şekilde çekebildik : ) rahat rahat yatıyordu annesinin koynunda. : )

Günaydın kızlar.

şeker yüklememizi yaptırdık. sorun yok. tiroid kontrolümü de yaptırdım o da bu ay çok iyi. plasentamız biraz aşağıdaydı o yukarı çıkmış : ) maşallah diyorum.

ve kızımın yüzünün resmini net bi şekilde çekebildik : ) rahat rahat yatıyordu annesinin koynunda. : )
Maşallah her şey yolunda.Allah bozmasın.

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
dün gece 2 defa durup dururken burnum kanamaya başladı
hemde öyle böyle değil bi 10 dk durduramadım
ilk kez böyle kanama oldu korkuttu beni :(
gece uyurkende kanar diye çok korktum ama Allahtan kanamamış

Günaydın kızlar.

Maşallah kuzucuğa , sonuna kadar sorunsuz devam etsin inşallahhhh

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
dün gece 2 defa durup dururken burnum kanamaya başladı
hemde öyle böyle değil bi 10 dk durduramadım
ilk kez böyle kanama oldu korkuttu beni :KK43:
gece uyurkende kanar diye çok korktum ama Allahtan kanamamış

daha önce de kanar mıydı? Bir çarpma veya zorlama mı oldu? Durup dururken o kadar çok kanaması normal gelmedi bana.

Ahahahaha Olabilir Canım Ben Şimdiden Hevesliyim Vermeye :KK48: Geçen Ayda Ayakları Kafasındaydı Şimdide Öleydi Babası Katil Etcek Bu Kız Beni Ne Bu Hep Mal Beyanında Bulunuyo Diyo :KK48::KK48:

en son bizim kızda aynıydı hiç bana çekmemiş utanmazzzzzzz : )))

Back
X