- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Bizim oğlanında hep ayakları kafasında canımkontrollerde hep ilk gördüğümüz pipisi oluyor.
Tamamdır seni dünürüm ilan ediyorummm o zamanaspirinin prensesi ile inzarın prensi
![]()
Ahahahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim oğlanında hep ayakları kafasında canımkontrollerde hep ilk gördüğümüz pipisi oluyor.
Tamamdır seni dünürüm ilan ediyorummm o zamanaspirinin prensesi ile inzarın prensi
![]()
anladım yokluyor.:)Gözünü dikip bakmıyor. Eliyle kontrol ediyor.
bende çeyizime ilk tornavida takımı almıştım bimden . erkek doğacakmışım.e bebekten aldım ben , benim sıralamaların hep rendeden gider nedense, çeyizimi hazırlarkende ilk parçası sarımsak rendesiydi : )))
kız o çok kullanışlı bir şeymiş gercekten. bende her bebek olan evde cam rende gördüm.iyi biberon işini halletmişsin, bu cam rende işi de nsl oldu , eşim evlilik yıldönümümüzde bebeğe bişeyler almıştı bende gidip değiştirdim kullanışsız şeylerdi neyse para arttı rendeyi gördüm onu aldım sonra bi ara pişman oldum eve getirince bu ne işe yarayacak tabak gibi dedim ama arkadaşlarım çok işe yarıyor bunu herkes alıyor dediler geri ısındım rendeme : ))) ben çeyizimi alırken de ilk sarımsak rendesi almıştım , bi rende takıntım var galiba
ayrıca kıymetini bilin öyle gidip bir şeyler alan eşin. güzel olmasada adam düşünmüş almış.iyi biberon işini halletmişsin, bu cam rende işi de nsl oldu , eşim evlilik yıldönümümüzde bebeğe bişeyler almıştı bende gidip değiştirdim kullanışsız şeylerdi neyse para arttı rendeyi gördüm onu aldım sonra bi ara pişman oldum eve getirince bu ne işe yarayacak tabak gibi dedim ama arkadaşlarım çok işe yarıyor bunu herkes alıyor dediler geri ısındım rendeme : ))) ben çeyizimi alırken de ilk sarımsak rendesi almıştım , bi rende takıntım var galiba
sağlık olsun belki yine gelir, geliyo mu acaba tekrardan biz hiç gitmiyorduk 101 e, bu küveti falan da sen paylaşmıştın ya kataloğu geçen hafta orda gördüm, sen vesile oldun teyzesi banyo yaptırırken hatırlarım hep artık seni : ))
bizim komşumuz var deneyimli ebe şimdi emekli ama eskiden mahallede de doğum yaptırırdı. ablam genç kızken onlardaymış biri aramış doğum yapıyorum diye. ebe ablamı da yanında götürmüş bizimkide meraklı kalkmış gitmiş. gitmiler kadın doğum yapmış bebek leğenın ıcınde yatıyor kadında girmiş yatagına yatmış. ne güzel dedim..Ebe dediğim ebe hemşire değilgerçekten doğum yaptırabilen deneyimli ebeler. Ki onlar da bence bakmasın ama bazen Dr hemen olmayabiliyor.
ne güzel çıkmış çok net.teyzeleri kızım elini açmış dua ediyo :) tüm iyi dualarımız sizlerle ve bebişlerinizle olsun allah sağlıkla kavuştursun bizleri
bizim komşumuz var deneyimli ebe şimdi emekli ama eskiden mahallede de doğum yaptırırdı. ablam genç kızken onlardaymış biri aramış doğum yapıyorum diye. ebe ablamı da yanında götürmüş bizimkide meraklı kalkmış gitmiş. gitmiler kadın doğum yapmış bebek leğenın ıcınde yatıyor kadında girmiş yatagına yatmış. ne güzel dedim..
teyzeleri kızım elini açmış dua ediyo :) tüm iyi dualarımız sizlerle ve bebişlerinizle olsun allah sağlıkla kavuştursun bizleri
ayrıca kıymetini bilin öyle gidip bir şeyler alan eşin. güzel olmasada adam düşünmüş almış.
benim eşim hayatta alamaz. kendıne çorap bile alamaz . ondan dolayı hiç beklentim yok. keşke özense de o da alsa.
Kizlar a101 e bebe esyalari gelmis haberiniz olsun ben alez nevresim takimi ve askı aldim.ama çok sey vardi
çatı muayenesi ile rahim açıklığı aynı şey mi ? doktorum bana usg ile her gittiğim de bakıyo rahim açıklığınabende bılmıyorum nasıl bakıyor dedım normal bakıyor dedı. bende normal usg ıle baktıgı gıbı anladım.
nasıl yanı elle nerden bakıyor.
valla ben 100 e merdiven dayadım ama çok net çıkıyor bebek .cihaz iyi olunca güzel çıkıyor bence.Canim masallah cok net cikmis.bnde cumartesi gorcem kızımı cok heycanlaniyorum .gecen ay baktiginda doktorum kilolu oldugum icin bebek net cikmiyo demisti acaba bu sefer bende yuzunu net gorebilcekmiyim cok merak ediyorum:)