- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ayyy yerimmm cok guzeller..alıyorsun işte sen de bişiler tek tek alınca almamıs gibi hissediyor insanBugün yine dayanamadım.bunları aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy yerimmm cok guzeller..alıyorsun işte sen de bişiler tek tek alınca almamıs gibi hissediyor insanBugün yine dayanamadım.bunları aldım
Bir iki haftam var demek. Bir şey kalmamış. Hayırlısı bakalım26.haftadan sonra 7 aylık deniyor sanırım
ya ben gecen gun bebeğin ilk banyosu ile ilgili bişiler izlerken ilk 24 saat bebek yıkanmamalı diyordu..bebek verniks tabakası ile kaplı doguryormus dıs etkenlerden koruyan antikorlar içerirmiş 24 saat bebek cildinin onu emmesi gerekirmiş diyordu doktor
Bizde sadece onu bulduk. Bana hala acele etme diyorlar bir şey almak için bunalıma giriyorum.sanki kimse inanmıyor bebeğin doğacağına canım çok sıkılıyor. Tamam bende korkuyorum ama bunu her defasında dile getirmeninde anlamı yok.
Temkinli olucaz diye sevincimizi yaşayamadık.
Bunları diyende ailem yabancı değil.
Bebeğin parmak izi tam çıkmıyormuş doğunca o nedenle ayak izi alınıyormuş.bir nevi kimlik tespiti karışıklık olmasın diye.
bebekler icin alerji yapmayan toz çıkarmayan süt özlü bebek yorganlari varmıs kızlar gören duyan bilen kullanan ya da almayı düşünen var mı ???
Sen ne güzel yeni nesilsin bizim zamanımızda öyle şeyler yoktu. Benim renkli resmim bile yok. En erken 3 yaş resmim var.
yok ya düşünme oyle seyler..evrene olumlu mesajlar gönderBir iki haftam var demek. Bir şey kalmamış. Hayırlısı bakalım
bugün ztn sınıfta birz ağrım oldu karnımın her tarafı birden ağrıdı 10 dk boyunca dedim yoksa doğuruyor muyum ne![]()
ayyy aşure miiiiii![]()
Benim canım yoğurtlu bir şeyler çekti bugün ama.sonra aklıma.geldi bugün balık günümüz.
Tabii ben yapmıyorum sağolsun amcamın eşi her Perşembe yapıp davet ediyor.[/QUOTE)
bizim de balik gunumuz bugun pisirim yapan yer var sukur yoksa hic ugrasamam zor is
Bir iki haftam var demek. Bir şey kalmamış. Hayırlısı bakalım
Kizlar bizim baby shower hazirliklarimiz basladi baska yapcak varmi
Artik arada sirada olabilir boyle agri dsanci
evet yalancı sancılarmış bugün bir velim dedi ki hocam karnınız şiş bnde güldüm hamile old. anlamamış aklıma bi espri geldi diecektim yılda bir kez böle gaz sancım oluor şişkinlik yapıor neyse şeytan öteye git dedim
geldi mi asure zamani bayilirimmm
Haklisin cnm kimse yoksa yapmayada gerek yok maksat eğlence olssun diye yapiyorum etrafim boyle seylere merakli benimOo süper icinde hiçbişey kalmasin ozen yap boyle ilk gebelik ilk heves bambaska oluyor
Ben de isterdim ama gurbette böyle bir etkinlik yapsam katilcak kisi pek yok olanlar da bu tarz şeyleri gereksz bulanlar hevesimi bebek mevlutune sakliyorum dogumdan sonra inşallah istanbulda gonlumce biseyler hazrliycam buyuk kizimda yaptgm gibi![]()
Haklisin cnm kimse yoksa yapmayada gerek yok maksat eğlence olssun diye yapiyorum etrafim boyle seylere merakli benim
canım ya bişi sorcam sana ben de doğumu ist te değil ank da yapcam annemler orda oldugu için kacıncı haftanda ist e geleceksin sen? yani istanbuldaki doktorun hangi haftadan sonra seni ist te istiyor ?Oo süper icinde hiçbişey kalmasin ozen yap boyle ilk gebelik ilk heves bambaska oluyor
Ben de isterdim ama gurbette böyle bir etkinlik yapsam katilcak kisi pek yok olanlar da bu tarz şeyleri gereksz bulanlar hevesimi bebek mevlutune sakliyorum dogumdan sonra inşallah istanbulda gonlumce biseyler hazrliycam buyuk kizimda yaptgm gibi![]()
Valla millete bakmaya kalkarsam ciplak evde dogucak bebek.benim etrafimdada cok var ama onlar konusuyo ben dil cikariyorum :)Yap imkanin cevren varsa hersey guzel ani oluyor degerlendirmek lazim benim o tarz seyleri yapablcegm cevrem memlktmde iste burda abarti geliyo insanlara böyle şeyler
canım ya bişi sorcam sana ben de doğumu ist te değil ank da yapcam annemler orda oldugu için kacıncı haftanda ist e geleceksin sen? yani istanbuldaki doktorun hangi haftadan sonra seni ist te istiyor ?
ya ben gecen gun bebeğin ilk banyosu ile ilgili bişiler izlerken ilk 24 saat bebek yıkanmamalı diyordu..bebek verniks tabakası ile kaplı doguryormus dıs etkenlerden koruyan antikorlar içerirmiş 24 saat bebek cildinin onu emmesi gerekirmiş diyordu doktor
cok saol canım uzun uzun yazmıssın.. benim de kafamda 36-37 de gitmek var ama doktorla görüşmedim..ablam kasım ayında ayarlıcak bi doktor o zaman konuscam detaylı..ben istanbuldan gidicem evet son zamanlarda yolculuk sıkıntı falan olur mu hep onu düşünüyorum bazen uykularım kacıyor hayırlısıyla vaktinde bi kucağımıza alsaydık bebişlerimizi..37ye kadar calismak istiyorum eger burdaki rutin muayenelermde sıkıntili bi durum.olmazsa raporumu alip izne ayrildigim gun yola cikicaz insallah. Iki ayri dr ile gorustum biri 36.hftada burda ol dedi digeri 37.haftayi makul buldu. Ilk dogumum sezerysn benim sanci vb surecjm olmadı hic ondam bunu da ilk dogum gibi sayio drlar surecin isaretler basladiktan sonra cok hizli ilerlmyecegini nisan gelse bile yetsebilecegmi soyledi en son gttgm dr. Temennim burda hicbir belirti hazrlik sureci yaşamadan varmak istanbula yil da uzun bizim ne kadar hızlı gtsen de 12 saat minimum rabbim oyle biddurum yasatmax insallah
sen istanbldan gidiceksin degil mi? Daha yakin
Dogum sonrasında izin sorunun yoksa 36da git derim ben ikinci dönemi kapatmak için sonuna dek zorlmam lazm![]()
Bizde bazen kimseye söylemeden dışardan pişmiş alıyoruz. Duydular mı müsrif kadın maumelesi görüyorum.Artik arada sirada olabilir boyle agri dsanci
geldi mi asure zamani bayilirimmm
masallah bi sıkıntı olmasın da..evet sildiklerini biliyorum demek bazı yerler yıkıyor daDogrudur cnm ama belkide her hastane yikamiyodur bilmiyorum ama bi sikintida olmadi acikcasi pek arastirmadim bu konuyu ama yikamasalarda siliyolar o sekilde getirmiyolar bebegibdiye biliyorum
Açma yaramıı bendee siniir oluyoruum ya mağaza alşveriş yapyorm kynvldm durmadan tepmde yterr alma yteer almaa dahaa erkeen allh korusn neoluur ne olmaaz ya allh korsnda olacağı varsa doğmdn sonrada olablir doğm sırasndada böyle dşünmememk lazım insanın hevesini kırıyolar üstelik artk 6 ayy bitmiş yaniiBizde sadece onu bulduk. Bana hala acele etme diyorlar bir şey almak için bunalıma giriyorum.sanki kimse inanmıyor bebeğin doğacağına canım çok sıkılıyor. Tamam bende korkuyorum ama bunu her defasında dile getirmeninde anlamı yok.
Temkinli olucaz diye sevincimizi yaşayamadık.
Bunları diyende ailem yabancı değil.