2015 Şubat Anneleri

bizim tecrübeli annemiz çok , onlara bi kaç soru sormak istiyorum
hastane da kan geçiyor pijamadan çıkmıyor ziyan oluyor diyen var ne düşünüyorsunuz
birde gecelik mi pijama mı ? yoksa bir ondan bir ondan mı ?
Canim benim sezeryan olmustu bitane gecelik 2 pijema almistim geceligi huc kullanmadim ve bendende ole cok kan gelmedigi icin bulasma falanda olmadi ama pijenayla cok rahat ettim ben ama yinede 2 pijema alicaksan 1 tanede gecelik olsun yaninda muhakkak benim bir pijema takimi bir gecelik birde kan bulasir diye extra bi alt koydum okdr yetti

Canim benim sezeryan olmustu bitane gecelik 2 pijema almistim geceligi huc kullanmadim ve bendende ole cok kan gelmedigi icin bulasma falanda olmadi ama pijenayla cok rahat ettim ben ama yinede 2 pijema alicaksan 1 tanede gecelik olsun yaninda muhakkak benim bir pijema takimi bir gecelik birde kan bulasir diye extra bi alt koydum okdr yetti

Peki o zaman ucuzundan pijama altı alıyım bir iki tane. Bir gecelik ve bir pijama takımıda toplamda yeter ozman.
Teşekkür ederimm :KK36:

hastane da kan geçiyor pijamadan çıkmıyor ziyan oluyor diyen var ne düşünüyorsunuz
Evet kan geciyor benim basima gelmisti, ben de gecelik ile cok rahat etmistim normal dogum yapmistim. Pansuman ve kontrollerde rahat oldu. Ben 2 gecelik 1 pijama ve 1 sabahlik koyucam

Yedi aylık doğan çok kişi varya acaba onlar kaç haftalık doğuyor. Yani 7 aylık demek için kaç haftalık olması gerek.
24 hafta bitince 6 ay bitiyor 26 hafta 6.5 doluyor 28hafta 7.ay doluyor bu şekilde hesaplama hamilelik sanıldığı gibi 9 ay degil 10 ay oluyor aslında dr lar bu hesabı baz aliyorlar

Kızlar bu arada ilk kızımda ben mevlüt okutamadım baZı sorunlar olmuştu. Bunda nasipse okutmak istiyorum. Hediyelik olarak şöyle bişey düşündüm. Bana çok mantıklı geldi. Birde sizden fikir alayım dedim. Yasin-i Şerif kitabı.
image.webp

Açık renk alırsan en kötü çamaşır suyu ile çıkar.
krem rengi geceliğim vardı normal doğum Yaptım hiç kan bulaşmadı.
Sezeryan için Gecelik mükemmel normal doğumda pijama daha iyi.
ben hamileyken blog yazdım normal ve sezeryan arasındaki Farkları yazmıştım özelden yollarım kendimce bilgilerim, paylaştım.

Herkese merhaba,

Benim kızım ilk bebeğim olacak. Evimiz merkezi sistem ve çok sıcak oluyor. 4 tane 0-1 ay kollu bacaklı bütün çıtçıtlı body, 2 tane 1-2 ay ayakları kapalı pijama altı, 5 tane kısa kollu 0-1 ay kısa kollu body aldım hepsi bu. Başka ne almalıyım hiç bilmiyorum. Ha bi de ana kucağı oto koltuklu bebek arabasını aldım. Eksiklerim neler çok merak ediyorum. Bebeğe evdeyken kullanmak için veya dışarı çıkarken ne lazım olacak, ne almalıyım? Tecrübeli olanların önerilerini bekliyorum.

Herkese merhaba,

Benim kızım ilk bebeğim olacak. Evimiz merkezi sistem ve çok sıcak oluyor. 4 tane 0-1 ay kollu bacaklı bütün çıtçıtlı body, 2 tane 1-2 ay ayakları kapalı pijama altı, 5 tane kısa kollu 0-1 ay kısa kollu body aldım hepsi bu. Başka ne almalıyım hiç bilmiyorum. Ha bi de ana kucağı oto koltuklu bebek arabasını aldım. Eksiklerim neler çok merak ediyorum. Bebeğe evdeyken kullanmak için veya dışarı çıkarken ne lazım olacak, ne almalıyım? Tecrübeli olanların önerilerini bekliyorum.

canım bu topiğin 1. Sayfasında bebişler için alınması gerekenler listemiz var. O listeye göre kendine yeni bir liste çıkarabilirsin.

Herkese merhaba,

Canım ilk sayfada listemiz var. Kontrol edebilirsin. Sağlıkla gelsin bebeğin.

Dogumdan sonra cok rahat oluyor gecelik, bugun eminonune gittim.logusa geceligi aldim spor bir model 30 tl fiyati penye ve cok rahat imkani olan herkese gitmesini tavsiye ederim. Gecelik,pijama,sabahlik derken mevlut icin suslerimden logusa sekerime kadar aldim. Her keseye hitap ediyor
Seninki uygunmuş öyle bir şey alabilirim

24 hafta bitince 6 ay bitiyor 26 hafta 6.5 doluyor 28hafta 7.ay doluyor bu şekilde hesaplama hamilelik sanıldığı gibi 9 ay degil 10 ay oluyor aslında dr lar bu hesabı baz aliyorlar
Teşekkür ederim sorduğum buydu.öylede böylede kasım sonu oluyor. Kasım ayını hiç sevmem

Kızlar bu arada ilk kızımda ben mevlüt okutamadım baZı sorunlar olmuştu. Bunda nasipse okutmak istiyorum. Hediyelik olarak şöyle bişey düşündüm. Bana çok mantıklı geldi. Birde sizden fikir alayım dedim. Yasin-i Şerif kitabı.
Eki Görüntüle 1279537
Çok begendim gercekten cok guzel hediyeliklerimi tamamlamasam mevkut icin dusunurdum. Cok arastirma yapmistim ama rastlamadim fiyati nedir paylasirmisin lutfen

Back
X