2015 Şubat Anneleri

Kesinlikle haklısın keşke söyleseymiş ama dert etme o kadar bence.. Ben hastaneye hep yalnız gidiyorum,bütün bebek alışverişlerini kendim yapıyorum,üstüne sağlığımı sıhhatimi keyfimi nasıl olduğumu soran da yok.. Kızımla başbaşayız anlayacağın.. Senin bir dolapta hevesin kırılmış,benim toptan darmadağın her şeyim.. Üzme tatlı canını,gerçekten değmez.. Rabbim sağlık sıhhat versin,en güzelini alırsın sonra.. Ninjanla kocanla huzurun olsun yeter :)

haklısın bi dolap için huzur bozmaya değmez
her konuda sağolsun çok yardımcım olur bu sefer maddi açıdan onu rahatlattığı için böyle yaptığını düşünüyorum şimdi
keşke akşam düşünseydim bunu.
biz daha hiç alışveriş yapmadık
geçen akşam arkadaşlara ocakta bebek fuarı var gidip ordan alacağım herşeyini dedi
bende ben o tarihte doğum izninde olacağım rahat olur gidip gelmek dedim
ben kendim giderim sen karnın burnunda nereye gideceksin dedi
oldu olacak çocuğuda sen doğur dedim
doğum şeklime bile karar vermiş
önceden ilgisiz alakasız biriydi hamile kaldığımdan beri çok değişti maşallah

artık öyle yapacağım
dolabı koyduğumuz oda morve lila renklerde halım pufum köşeli koltuğum falan
dolabında üzerine mor hareket vermişler
sticker zaten yapıştırırım problem değil de nedense takıldım işte

ya dolabı yaptırdığı kişiden alacağı vardı bu şekilde halletmişler
bu kadar üzüleceğini bilseydim hiç yaptırmazdım dedi
onada kıyamadım ama bende üzüldüm yani.
artık yapacak bişey yok diye pekde üzerine gitmedim
aslında her konuda benden daha titizdir görselliğe çok önem verir bende ona güvenir arkasını aramam ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım

bazen oluyor böyle şeyler ya , bi anlık kararlardan heralde , eşinde bu şekilde daha avantajlı olacağını düşündü belki o an

dolabım geldi akşam
hiçde size gösterdiğim model yapılmamış
3 kapılı düz beyaz bi dolap yapılmış içide istediğim gibi değil
görünce şok oldum
ben bu modeli istemedimki dedim eşime
benim beğendiğim modele 1500 lira istemiş o kadar paramız yok bunu 500 liraya yaptırdım dedi
çok üzüldüm :KK43:
üzüldüğüm konu o modeli yaptıramamak değil sonuçta daha ince iğne almadık tabiki masraf olsun istemem ama bana neden söylemedi o model olmayacak diye söyleseydi ben yine kabul eder en azından iç dzaynını ve kapaklara birkaç ekleme yaptırırdım
çok heves etmiştim o dolap olacak diye
akşam yedim bitirdim eşimi
madem onu yaptıramıyoruz insan bi haber verir içini bari istediğim gibi yaptırırdık dedim
bütün keyfim kaçtı
sabah bile gergin uyandım adam A dese bağırdım tersledim
hala sinirim geçmedi
halbuki ne kadar heyecanlıydım kaç gündür dolap gelecek diye :KK43:

Canım Benim Hiç Üzülme İleride İmkanlar İyi Oldukça Dahada Güzelini Alırsın Prensesine ;) Bi Tahta Parçası İçin Ne Kendini Üz Nede Yavrunu Sen Onu Süsler Püsler En Güzelini Yaparsın Eminim Ben ;)

aksam yemeklerını yaptınız mı hatunlar ..bakıyom sohbet devam :anneadayı:

yemek var çok şükür. yemek varsa kafan rahat :-D

sorma ya biber doldurayım dedim..hastanede bi arkadasım da köfte falan yaparken eldiven giy mutlaka demişti..ete elinle dokunma demişti..aklıma o geldi..1 tencere yemek yapıcam diye 1 paket eldiven harcadım giy cıkar giy cıkar :)

valla ben kullanmıyorum. ete de dokunuyorum, her şeyi elliyorum. sonra bi güzel yıkıyorum. inşallah çocuğumuzda bi şeyler çıkmaz.

Hizli kilo artisi veya tatliyla hic alakan yokken canin deli gibi tatli istiyosa bunlar da seker belirtisi :KK43:

Anammmm deme yaaa ben hiç tatlı sevmem,şeker testini duyduktan sonra canım bir tatlı istiyor ki sorma :(

Kızlar bu arada ilk kızımda ben mevlüt okutamadım baZı sorunlar olmuştu. Bunda nasipse okutmak istiyorum. Hediyelik olarak şöyle bişey düşündüm. Bana çok mantıklı geldi. Birde sizden fikir alayım dedim. Yasin-i Şerif kitabı.
Eki Görüntüle 1279537
güzel fikirmiş fiyatı hakkında bilgin var mı, bende havlu+tesbih düşünüyordum

Kızlar bu arada ilk kızımda ben mevlüt okutamadım baZı sorunlar olmuştu. Bunda nasipse okutmak istiyorum. Hediyelik olarak şöyle bişey düşündüm. Bana çok mantıklı geldi. Birde sizden fikir alayım dedim. Yasin-i Şerif kitabı.
Eki Görüntüle 1279537

bayıldım. nerde yapıyorlar? ben de yaptırmak isterim.

kirliyse kirli. kirini yerim onun ben. mis gibi de giydircem işte hastane çıkışını. çıkarıp yıkar yine giydiririz. satmak için yapmış bence.

Yok doğru söylemiş,hastane çıkışı kirlenmesin diye önce acil hastane bakım seti diye uyduruk bişey giydiriyormuşuz,kanı falan onunla gidince de hastane çıkışı cicimizi giydiriyormuşuz :D

Kızlar günaydınlarrrr,ya dünden beri karnım acayip kaşınıyor,kaşıdığım yerler kızarıyor,dokununca böyle sanki beyazlık oluyor gibi ,kullandığım çatlak kremleri mi dokundu bilemedim sizde de oluyor mu böyle şeyler...

dolabım geldi akşam
hiçde size gösterdiğim model yapılmamış
3 kapılı düz beyaz bi dolap yapılmış içide istediğim gibi değil
görünce şok oldum
ben bu modeli istemedimki dedim eşime
benim beğendiğim modele 1500 lira istemiş o kadar paramız yok bunu 500 liraya yaptırdım dedi
çok üzüldüm :KK43:
üzüldüğüm konu o modeli yaptıramamak değil sonuçta daha ince iğne almadık tabiki masraf olsun istemem ama bana neden söylemedi o model olmayacak diye söyleseydi ben yine kabul eder en azından iç dzaynını ve kapaklara birkaç ekleme yaptırırdım
çok heves etmiştim o dolap olacak diye
akşam yedim bitirdim eşimi
madem onu yaptıramıyoruz insan bi haber verir içini bari istediğim gibi yaptırırdık dedim
bütün keyfim kaçtı
sabah bile gergin uyandım adam A dese bağırdım tersledim
hala sinirim geçmedi
halbuki ne kadar heyecanlıydım kaç gündür dolap gelecek diye :KK43:

Olsun belki şimdiden sonra biraz düzenleme yaptırabilrsin,vaktimiz bol nasılsa...

Canım Benim Hiç Üzülme İleride İmkanlar İyi Oldukça Dahada Güzelini Alırsın Prensesine :KK66: Bi Tahta Parçası İçin Ne Kendini Üz Nede Yavrunu Sen Onu Süsler Püsler En Güzelini Yaparsın Eminim Ben :KK66:

zaten kiracı olduğum için bebek odası almadım sadece dolap yaptırdım
ileride inşallah en güzel odayı almak nasip olur

amannn sabah sabah bı kosturmaca...kızımın ıdrar yaparken yanması oldugunu farkettım.. ne pıs ıllet bır rahatsızlık verdıgını bıldıgımden bırde aksam yola cıkacagımız ıcın beklemeden..hemen esımı aradım tenefuste bızı hastaneye attı gerı okula gıttı..ıslerımızı bıtırdık tahlıl verdık snra geldı aldı bızı evegeldık yenı sukur..

cocugunuz varsa bır ayagınız hastanede oluyor..Allah betereınden korusun

sıramızı beklerken 1 yaslarında bır cocugun havale gecırdıgınıgorduk..nasıl dua ettım Allahım sen sıfaver anasına babasına dayanma gucu ver dıye..o_O

Kızlar günaydınlarrrr,ya dünden beri karnım acayip kaşınıyor,kaşıdığım yerler kızarıyor,dokununca böyle sanki beyazlık oluyor gibi ,kullandığım çatlak kremleri mi dokundu bilemedim sizde de oluyor mu böyle şeyler...

kaşıma, krem sür.
bana çatlak kremi dokunmadı. gerildikçe kaşınacaktır.

kızlar,

şu hediye verilecek magnetler yerine daha kullanılacak bir şey versek? ne olabilir fikri olan var mı?

arkadaş Yasin kitabı paylaşmış. onun dışında aklıma kokulu tesbih geliyor. başka ne olabilir???

Back
X