2015 Şubat Anneleri

Kizlar besigimiz geldi sonunda ama daha kurulmadi kurulunca boyle olucak

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-23-15-29-58.webp
    Screenshot_2014-10-23-15-29-58.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 68
doğumunda da gelecek mi kv cocuguda alıp şimdi neyse bi şekilde idare ediyorsunda o zaman daha bi zor olur

Eşime dicem o vakit geldiğinde mümkünse bir zahmet annen geliyorsa tek gelsin yada hiç çocukla fln gelmesin benim anam bana mı bakacak bebeğime mi yoksa senin ananla yeğenine mi hizmet edecek. Bana yardım edecek adam lazım vallahi k.bakmasın kimse. Bu ilk gelişi diye susuyorum ayrıca eşimin hep ev alalım die düşünürken ki aklından geçen şehir memleketi sivastı ama bu 10 gün bana yetti önceden de kimsenin ailesiyle aynı şehirde olmamalıyız diyordum ama sivası şehir olarak seviyorum teyzemde var die acaba mı gitsek mi ki diyordum ama vazgeçtim artık hiç bir güç bni eşimin ailesinin şehrinde yaşamaya ikna edemez yinede büyük konuşmıyım de Allah nasip etmesin öle bişi.

bi gitselerdi , ben geriliyorum taa burdan , neyse pazara şurda ne kaldı , c.tesi niye gitmiyorlar tatil işte niye pazar, bana bile batıyor 1 gün, hamilenin halinden hamile anlar anacım

Eşim cmrtesileri öğleden sonra 3-4e kadar okulda oluyor canım bu engel değil ama bu cmrtesi akşamı çaya bnm dayımla yengemler gelecek şimdi bu götürse teyzesine anasını orada tutarlar bunu öle hemen bırakıp çıkamaz ee bide biz tarabyadayız teyzesi maltepede gidip gelmesi dayımların gelişine yetişmezse ayıp olur o yüzden pazara kalıyor zaten eşiminde götürme merakı yok o yüzden bahane bunlar yani aslında bugün bile götürebilirdi 4 te geldi eve bnm her yemeğim sofram hazırdı yemek yiyip götürebilirdi ama işte istemiyor ki götürmek, onlar analı oğullu salonda uyuyorlar torunuda uyuttu hepsi uyuyor bende öle nete geldim işte tekim yani.

Kızlar bana dua ediceksiniz di mi? Heyecan yapmıyım bebişim herşeyden daha önemli diyorum ama sınav yaklaştıkça heyecanım başladı sanırım :KK16:o_O Sınav Pazartesi saat 10:00 dA olucak.:confused::KK37:Inşallah iyi geçer
canım şimdiden basarılar diliyorum Allah yardımcın olsun

Bayıldım buna ben. Nasıl nerden temin edebiliriz ?

Çok begendim gercekten cok guzel hediyeliklerimi tamamlamasam mevkut icin dusunurdum. Cok arastirma yapmistim ama rastlamadim fiyati nedir paylasirmisin lutfen

güzel fikirmiş fiyatı hakkında bilgin var mı, bende havlu+tesbih düşünüyordum

nerden buldun canım cok güzelmiş bende mevlüt okutucam Allah nasip ederse harika bişi bu bana linkini gönderebilirmisin ?
hanımlar toplu olarak cevap vereyim. Ben bunu bi ara biyerde görüp resmini çekmiştim. Şuanda fiyatını tam hatırlamıyorum ama tanesi 5-10 tl arası bişeydi. Benim eşim matbaacı olduğu için birde ondan fiyat istedim. Oda bi fiyat çıkarcak. Hangisi uyguna gelirse ona yaptırcam inşaAllah:) eşimin çıkardığı fiyatıda iletirim size.[/QUOTE]

Hmm o zaman çok kalın şeylere gerek yok. Ankara artık soğudu sabahları buz bile oluyor.
CAnım istanbul için cmrtesi ve pazar günü haftasonu için yağmur uyarısı yaptılar dün gece haberlerde ayrıca bulutlandı hava şuanda rüzgar olmasa yağacak hava bilgin olsun öle aşırı sıcak geliyor bizlere hararetimizden dolayı bnde evde kısa kolluyum ama dışarda fln üşüyebilirsin hırka fln al sen ve yağmurada hazırlıklı olun.

yemek yaptım ama bende bittim. eşim sevmiyor diye bir çeşit daha yapmak zorunda kaldım. ama artık gerçekten bel ve sırt ağrısı çekmeye başladım fazla ayakta durunca. mutfağı falan toparla derken arkşam oldu yine. şimdi oturma odasını süpürücem ama ben hep yatsam ya :) :D
Ayni moddayim yaa biraksalar hep yatcam hic kimildamicam :) ama mecbur ev isleride beni beklio bende bugun mutfağı oturma odasini bide kolidorlari yatak odami supurdum sildim belim cok kotu agrio dedim yemek falan yapamicam annenlere gidelim. Tamam ben seni aliyim oraya gidelim dedi :) kayinvalidenin en guzel yani bu galiba :) bana is yaptim die kizacak bana haber ver dicek ama sormuoki hic napion die arayip gel evimi supurmu dicem :(

hanımlar toplu olarak cevap vereyim. Ben bunu bi ara biyerde görüp resmini çekmiştim. Şuanda fiyatını tam hatırlamıyorum ama tanesi 5-10 tl arası bişeydi. Benim eşim matbaacı olduğu için birde ondan fiyat istedim. Oda bi fiyat çıkarcak. Hangisi uyguna gelirse ona yaptırcam inşaAllah:) eşimin çıkardığı fiyatıda iletirim size.
[/QUOTE]
Aynen Canım Burda Belliki Yaptırmak İsteyen Çok Bende Dahil :KK48: Makull Fiyat Çıkarırsa Pek Bi Seviniris :KK48:

merhaba kızlar,
benım 2.bebeğim ve bu bebekte karnım acayip buyudu... sankı 7.aylığım .2 bebeklerde karınlar daha cabuk buyur dıyorlar varmı benım gıbı hisseden... oysa ılk bebeğimde çok rahattım kuş gıbı ucuyordum resmen...şimdi bıde heryerım agrıyor özellıkle bacaklarım yurumeye başlayınca bıraz topallayıp ancak düzeliyorum

Aynen Canım Burda Belliki Yaptırmak İsteyen Çok Bende Dahil :KK48: Makull Fiyat Çıkarırsa Pek Bi Seviniris :KK48:[/QUOTE]
ne alıonuz ne alıonuz banada söyleyin merak ettim:KK45:

Kızlar bana dua ediceksiniz di mi? Heyecan yapmıyım bebişim herşeyden daha önemli diyorum ama sınav yaklaştıkça heyecanım başladı sanırım :KK16:o_O Sınav Pazartesi saat 10:00 dA olucak.:confused::KK37:Inşallah iyi geçer

Allah yardimvin olsun canimcanim, heyecan yapma güzel geçsin tabi :) sonra birde üstüne geziver bebisinle daha ne olsun ohh

Aynen Canım Burda Belliki Yaptırmak İsteyen Çok Bende Dahil :KK48: Makull Fiyat Çıkarırsa Pek Bi Seviniris :KK48:
ne alıonuz ne alıonuz banada söyleyin merak ettim:KK45:[/QUOTE]

bebek mevlütleri için yasini şerif yapılmış özel olarak onun resmini bulup paylaşmıştı ysmn ondan fiyat rica ettikte onu diyorlar çok kişi sordu :)

65 benım normal kilom o zamanda dal gibiydim valla.
bugunku ekograf bana bakdi çok kilo almamisiniz dedi
9 aldigimi deyince çokmus dikkat edin dedi

onlarin sorunu 65 olmam dedil zaten 9 kg almis olmam :(

senin boy var demekkki 65 le dal gibi nasil oluyorsun kiz : )
ben 65 ken gobegim vardi baya hamileliklerden sonra tabii

Ya bu kiz cocuklari hep böyle fenami olur :) yegnim 4 yasinda ve beni her gordugunde tesecim hadi doktora gidelim karnin kocaman olmus bebegi cikart dicem doktara diyo :)neymis bebek orda sıkılırmıs bebek cikarsa ona yemek yedirecekmis ayaginda sallayacakmis :) hatta arada kiskanip bnmde oglum olacak diyo bu çene nereden geliyo bilmiyorum :)

bende de var bir tane öyle. başta çok kıskandı beni dayımın kızı bu arada 4,5 yaşında. benim bebeğim olucak dediğimde ilk zamanlar tutturdu benimde olucak şubatta filan demeye başladı sonra karnım büyüdükçe gözü hep karnımda. geçen sordum halacım kim var benim karnımda diye oda egişşş var diyor (ege ismi) gel sev diyorum gelip şöyle bir okşuyor kaçıyor. çok kıskanıyor bakalım doğunca ne olacak. karnım büyüdü büyüyeli eskisi gibi yanaşmıyor yanıma birde erkek istemiyormuş o kız istiyormuş o yüzden sanırım :D

Allah yardimvin olsun canimcanim, heyecan yapma güzel geçsin tabi :) sonra birde üstüne geziver bebisinle daha ne olsun ohh

Inşallah canım benim :KK15:Zor bir sınav. Nereden soracaklarını da bilemediğim için çalışıyorum çalışıyorum bir bakıyorum daha çalışacak yerler var. Inşallah Allahım yardım eder.

bugunku ekograf bana bakdi çok kilo almamisiniz dedi
9 aldigimi deyince çokmus dikkat edin dedi

onlarin sorunu 65 olmam dedil zaten 9 kg almis olmam :KK43:

senin boy var demekkki 65 le dal gibi nasil oluyorsun kiz : )
ben 65 ken gobegim vardi baya hamileliklerden sonra tabii

ay şu doktorlar bir acayip canım :D 9 kilo nedir yav . benim boyum uzun kiloyu kaldırıyorum ama şuan 76 kiloyum hamile kaldığımda 58 59 filandım D: millet doğuma almıyor bu kadar kilo :D @esoba ve ben sanırım bu topiğin en çok kilo alanıyız :D

Back
X