Oglumu emzirirken olmustu ama su an yok oyle bir seyHiç istemiyorum kisadece yemekten sonra çok sıcaklıyorum. Terleme oluyor. Sizde hiç böyle bişi oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oglumu emzirirken olmustu ama su an yok oyle bir seyHiç istemiyorum kisadece yemekten sonra çok sıcaklıyorum. Terleme oluyor. Sizde hiç böyle bişi oldu mu?
bunun tek bir yolu olmasi gerekmez mi, cok ilginc!bana doktorum tok gel dedi. Yemekten 1 saat sonra bakacakmış. Sonra 50lik seker yüklemesi yapıp tekrar bakacakmış.
korkma korkma bu kdr insan dua ediyor olacak sana..tüm soruların hakkından geleceksin merak etmeCanım inşallah, korkuyorum yaw![]()
Yoo boyum 1,62 kısacık ama 65 kiloda zayıf ya da normal oluyorum.kilo alınca göbeğim çıkmıyor bacaklarım kalınlaşıyor.kemik ağırlığım fazla sanırım. İşte şimdi 90 küsürüm kimse inanmıyor.bugunku ekograf bana bakdi çok kilo almamisiniz dedi
9 aldigimi deyince çokmus dikkat edin dedi
onlarin sorunu 65 olmam dedil zaten 9 kg almis olmam
senin boy var demekkki 65 le dal gibi nasil oluyorsun kiz : )
ben 65 ken gobegim vardi baya hamileliklerden sonra tabii
Ayni beni anlatiyorsun canim :)merhaba kızlar,
benım 2.bebeğim ve bu bebekte karnım acayip buyudu... sankı 7.aylığım .2 bebeklerde karınlar daha cabuk buyur dıyorlar varmı benım gıbı hisseden... oysa ılk bebeğimde çok rahattım kuş gıbı ucuyordum resmen...şimdi bıde heryerım agrıyor özellıkle bacaklarım yurumeye başlayınca bıraz topallayıp ancak düzeliyorum
ne alıonuz ne alıonuz banada söyleyin merak ettim![]()
Ya sana hava sıcak dedim ama işten eve gelene kadar hırka ile dondum ne zaman soğudu anlamadım.Canım inşallah, korkuyorum yaw![]()
Keşke böyle ünlenmeseydik.
hsonu fırtına ve yagıs uyarısı var canımYa sana hava sıcak dedim ama işten eve gelene kadar hırka ile dondum ne zaman soğudu anlamadım.
Cok guzelmis. Kac yasa kadar kullaniliyor. Bebisin saglikla yatsin insallah. Ben oyun parki alicam da bu cok guzelmis.Kizlar besigimiz geldi sonunda ama daha kurulmadi kurulunca boyle olucak
Ben burdakiler gibi 3-5 kilo alsam varya uçan kuşa duyurur hava atardım kilo almadım diye. Kilodan dolayı şimdiye kadar Allaha Şükür bir sorunum olmadı ama umarım son 3 ayda çok zorlanmam.
Ben burdakiler gibi 3-5 kilo alsam varya uçan kuşa duyurur hava atardım kilo almadım diye. Kilodan dolayı şimdiye kadar Allaha Şükür bir sorunum olmadı ama umarım son 3 ayda çok zorlanmam.
Eşime dicem o vakit geldiğinde mümkünse bir zahmet annen geliyorsa tek gelsin yada hiç çocukla fln gelmesin benim anam bana mı bakacak bebeğime mi yoksa senin ananla yeğenine mi hizmet edecek. Bana yardım edecek adam lazım vallahi k.bakmasın kimse. Bu ilk gelişi diye susuyorum ayrıca eşimin hep ev alalım die düşünürken ki aklından geçen şehir memleketi sivastı ama bu 10 gün bana yetti önceden de kimsenin ailesiyle aynı şehirde olmamalıyız diyordum ama sivası şehir olarak seviyorum teyzemde var die acaba mı gitsek mi ki diyordum ama vazgeçtim artık hiç bir güç bni eşimin ailesinin şehrinde yaşamaya ikna edemez yinede büyük konuşmıyım de Allah nasip etmesin öle bişi.
babyler sağlıklı olsun kuzu yeterki inan ben hiç takılmıyorum veririm geri ne olacakama evet şu sıkıntı olabilir son ay hareket edemeyebiliriz benim şimdiden bel ve sırt iptal durumda. ama şu 1 haftadır kilomda hiç değişme olmadı açıkçası biraz panikledim niye almadım kilo diye eşime falan karnım büyüyor değil mi diye soruyorum kilo almam yavaşlayınca korktum D: doğuma 85 ile girsem bana yeter çünkü şuanda 76 yım 85 en üst sınır olarak belirledim birde son ay elin ayağın iyice şişiyormuş.hayırlısı hakkımızda artık az kaldı yakında görücez
eşin diyemezsede sen söylersin çocugu getirme diye
çok haklısın bu defa senin yaptıgın hizmeti temizliği annen yapmış olacak dogum sonrası ki bu hiç hoş olmaz
Iste o bnim. Ilkte kilom azdi ondandir diye dusundum ama zayif baslayio hizli almistim. Kilom belli olmuyordu millet kilo almamissin diyordu. Simdi hem kilom belli hem erkenden agirlastim.ikinci hamilelik diye oluyor ozaman. Benim arasi da yakinmerhaba kızlar,
benım 2.bebeğim ve bu bebekte karnım acayip buyudu... sankı 7.aylığım .2 bebeklerde karınlar daha cabuk buyur dıyorlar varmı benım gıbı hisseden... oysa ılk bebeğimde çok rahattım kuş gıbı ucuyordum resmen...şimdi bıde heryerım agrıyor özellıkle bacaklarım yurumeye başlayınca bıraz topallayıp ancak düzeliyorum
ben 7-8 kilo aldm ama suan 79 kiloyum. Kilolu basladigim icin sze yakin hissediyorum kendimi. Bu defa toplamda az kilo alarak dedigin gibi 85 le bitirsem diyorum ama bakalim ne getircek ilerleyen zaman
Biraz önce yere bişey döküldü silmek için eğildim zor sildim. Inzar bir de hergün yapıyor dedim kendi kendime. Canım Allah yardımcısı olsun.
Cnm bu benim odama koncak en fazla 3 ay durcak icinde ama 7 aya kadr yatabilioCok guzelmis. Kac yasa kadar kullaniliyor. Bebisin saglikla yatsin insallah. Ben oyun parki alicam da bu cok guzelmis.