- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
Benim 169 boyum 59 la hamile kaldım şimdi 65 kiloyum diye bunalıma giriyordum bu ne hız bu ayda diye. Artık girmiycem :)
aman bunalıma gircek olsam ben girerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 169 boyum 59 la hamile kaldım şimdi 65 kiloyum diye bunalıma giriyordum bu ne hız bu ayda diye. Artık girmiycem :)
Evet kan geciyor benim basima gelmisti, ben de gecelik ile cok rahat etmistim normal dogum yapmistim. Pansuman ve kontrollerde rahat oldu. Ben 2 gecelik 1 pijama ve 1 sabahlik koyucam
Açık renk alırsan en kötü çamaşır suyu ile çıkar.
krem rengi geceliğim vardı normal doğum Yaptım hiç kan bulaşmadı.
Sezeryan için Gecelik mükemmel normal doğumda pijama daha iyi.
ben hamileyken blog yazdım normal ve sezeryan arasındaki Farkları yazmıştım özelden yollarım kendimce bilgilerim, paylaştım.
Cnm bence yedi bucuk aylikken hazir olmasi lazim hazirlariz durur bi yerdeGecelik almak şart oldu ozman , hem yatakta yukarı kadar çeker yatarım geçsede çarşafa aleze falan geçer . Birde o kadar kan kaybedicez üşürüz,kesinlikle sabahlığı unutmayayım.. Teşekkür ederimÇantalarımızı ne zaman hazırlayalım acaba ? Ne zaman hazır durmalı ?
ben aralık ayında hazırlıcamGecelik almak şart oldu ozman , hem yatakta yukarı kadar çeker yatarım geçsede çarşafa aleze falan geçer . Birde o kadar kan kaybedicez üşürüz,kesinlikle sabahlığı unutmayayım.. Teşekkür ederimÇantalarımızı ne zaman hazırlayalım acaba ? Ne zaman hazır durmalı ?
ben aralık ayında hazırlıcam
Cnm bence yedi bucuk aylikken hazir olmasi lazim hazirlariz durur bi yerde
Haftalari aylara bi bolemedim ben :)30 haftalık yani dimi ? sanırım 7,5 aylık o zman oluyor![]()
evet canım henüz biraz erken bence.Acele etmeyelim ozaman var daha :)
aynen, kaç aylık hamilesin diye soranlara haftamı söylüyorum sonra uzun uzun içinden çıkamadığım ve bir türlü anlatamadığım bir hesabın içinde buluyorum kendimi.Haftalari aylara bi bolemedim ben :)
Cnm valla bazisina 6 bazisina 5 kafama gore takiliorum :)aynen, kaç aylık hamilesin diye soranlara haftamı söylüyorum sonra uzun uzun içinden çıkamadığım ve bir türlü anlatamadığım bir hesabın içinde buluyorum kendimi.
Haftalari aylara bi bolemedim ben :)
Ben 1,5 paket içiyordum. Böyle yasak yerlerde bile bir yolunu bulup içerdim. Tam tiryaki yani. İlk gebelikte bıraktım 3 ayda 20 kilo aldım. Bunda bıraktım en son 25 kilo almıştım.Kızlar yine kilolar konuşulmuş ben şimdi aklıma bişi geldi alakalı mı bilmiyorum ama ACABA SİGARA KULLANANLAR ÖNCEDEN( şimdi içmeyrnler) DAHA MI ÇOK KİLO ALDI ?Çok merak ettim yazar mısınız? Çünkü ben de çok aldım 12 kg![]()