- 4 Ocak 2012
- 46
- 6
- 98
Aa pardon şimdi gördüm. Çok teşekkürler!canım bu topiğin 1. Sayfasında bebişler için alınması gerekenler listemiz var. O listeye göre kendine yeni bir liste çıkarabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa pardon şimdi gördüm. Çok teşekkürler!canım bu topiğin 1. Sayfasında bebişler için alınması gerekenler listemiz var. O listeye göre kendine yeni bir liste çıkarabilirsin.
Inşallah canım benimZor bir sınav. Nereden soracaklarını da bilemediğim için çalışıyorum çalışıyorum bir bakıyorum daha çalışacak yerler var. Inşallah Allahım yardım eder.
Doçentlik canım. Sözlü sınav olucak. 5 tane jüri karşıma geçip sorular sorucak. Konular Derya deniz. Çalış çalış bitmiyo![]()
Allah kolaylıklar versin canım, bende yüksek lisans tezimi yazıyorum. Koca göbeğimle Ocak ayında savunmam olacak :)İnşAllah canım Allah büyük Allah yardımcımız olsun inşallah![]()
melike sağol canım bana markasını yada üstünde ne yazıyosa işte yazarmısınEvet cnm boyatabilirsin ben heray boyatiorm mecburen bisi olmuo olacak olsa abim asla boyamazdi.. cok beyazim var yoksa simdiye nine gibi olmustum :)
ayyy ben hiç tahammül edemem doğrusu inzarcımm çok dikkat et çocuğa belliki çok şımartılmış sen anlatsan bile seni dinlemez bilirim eşine söle vuruyor die yada çocuğu hiç yaklaştırma kendine canım insan kendi çocuğuna bile güvenemiyor benim kızım bile istemeyerek bi iki harekette bulundu hoplayıp zıpğlıyolar birde bu bilerek vuruyor tehlikeli yani inşş çabucak giderde sende kurtulursun canımyok canım nerdee k.valide dün gece yarın gidelim dedi kocabey olmaz ne işin var erken dedi. yarın dersim var götüremem hem ben dedi sende gidemezsin çocukla valizle dedi. TAbi beni düşünen yok o günboyu okulda evi temizleyen kafayı yiyen benim nede olsa hazır eşek var evde ayaklarımı uzatıp koltukta uzanmayalı 8-9 gün oldu hep normal oturmaktn oğlum onlar geldi geleli cidden farketti yani aşağılarda kasıklarıma baskı yapıyor geceleri yatamıyorum sol kasığıma batıyor kısa sürüyor ama batıyor bayadır. Önceden olmazdı ağrım sızım batma fln gece artık sağa dön sola dön sabahı zor ediyorum uyuyamıyorum. Yarında benim dayımla yengem gelecek bize ben çağırdım kndi akrabalarımdan birilerini görürsem moralim düzelir bir enerji bi sevinç bişi gelir die belki. O yüzden kocabey gündüz okulda götüremez annesini karşıya teyzesine el mahkum pazara kadar devam bnm mesai
En çok kızdığım ne biliyormusunz kızlar çocuk k.validenin lafını dinlemiyor die herşeye ellemesin dağıtmasın die yenge kızar yapma etme dedi çocuğu bana karşı biledi resmen geliyor durup dururken bana vuruyor git diyor. Birde vururken çocuk bana yengeye vurma karnında bebek var dediler şimdi gelip özellikle karnıma vuruyor.
Havalardan olabilir evet. Yagmurlu sabaha uyanmaya hic aliskin degilim. Malum ic anadolu burasi.Hamilelikten bir de hava değişimi de etkiliyor. Kışa yaklaşıyoruz hem soğuk hem kasvetli hava var.
uyumk degil de pastalar borekler tatlilar olsun ben yiyip icip oturayim dizi kitap takilayim istiyorum. Imkansiz biliyorum ama iki kucuk cocuklu hayattan korktum sanirimetmez miyiz kuzum bol sans rabbim yardimcin olsun
ote bile gecersin canim senin kendi isin de yogun zaten bisekilde zamnla yarsmaya alisiyorsun. Arac kullnmayii kafana koy basarrsn cocukla buyuk ihtiyac oluyor cidden en suremez dedgm tipler bile usta sofor oldu otomatk vtesle zor degil canim
gule gule kullanin ben de bunlari begeniuorum sormasi ayip kaca aldin nerden aldin?
yani basklarna kiyasla gobusum oyle cok buyuk dehil ama ilk gebelge kiyasla buyuyor ilkinde bu jadar bile yoktu o yuzden hosuma gidiyor fakat bunda agirlasma nedr anliyorum agrilar yorgunluklar vesaire zorluyo artik
Katliyorum aynen ben de cok yorgun hissediyorm.kizimla ilglnmye gucum yok hatta bu aralae hep uyumak istiyorum![]()
iki hanelere dusmeyi bekliyorum bn de 4 gozle. Ben tam gunumu doldurup dogururum gibi geliyor kimse kalmaz subatta burdahey hey yov yovvsonunda çift rakama düşüyorum.
herkesler doğumdan konuşmuş yine bana doktor ocak 15 sonrası doğumu bekleriz dedi. bende hep ocakta doğururum gibi geliyor. eğer bizim bebiş içeride kalmaya karar verirse en geç 1 şubat olur dolu dolubekletmesinler gününden fazla biz onları çok seviyoruz ve çok bekledik onlarda annelerini günlerinden fazla bekletmezler
![]()
aynen benim 40 i doldurup dogdu oglum. Yine normal istedigim icib erken bklentiye girmiyorum son gunler bekleyip durmak da ayri stres cunkuii geceler hanımlar.. bu sabah ayağım uyuşmuş galiba.uyuştuğunuda farketmedim.sağ ayağımın üzerine bastım.ayağa kalktım.solu basamadan hoop yerdeyim.son anda parmaklarımı koyunca yere yumuşak oturdum allahtan.olan el parmaklarıma oldu.bi an kırıldı sandım.siz siz olunyere çift ayak sağlam basın kalkarken
doğum tarihinizi iyice öne çekmişiniz yavv.benim 25 şubat ama benimkiler 42 nin başına kadar bekliyo.bi de 28inde doğuyolar.bu da 28inde mi doğcak diye merak ediyorum.28 şubat da pek gıcık bi tarih.ben de 1 mart olim bari.aboovv öz başıma otururum artık topikte.doğum konuşulmuş bakiim neler yazdınız
Hanımlar benim 2-3 gündür idrarım koyu, 2 lt su içiyorum az mı acaba. Neden olabilir ki?
Gecmis olsn canim kres hastalik yuvasi gibi oluyor. Ama hastalikla tanismasi iyi cocuklarin da sana tasimasi zor.Günaydın iyi haftasonları olsun herkese. Yine bir ayi doldurmadan anali kizli yamulduk usandim artık su grip bogaz enfeksiyonu paket programindan yakizim kresten kapip kapip getriyor mikroplari isik hızıyla beni de düşürüyor yatağa. Heryerim agriyo boğazım sisti burnum tikandi kiz borazan gibi öksürük burun biyandan hooff rabbim sifa ver artik
Günaydın iyi haftasonları olsun herkese. Yine bir ayi doldurmadan anali kizli yamulduk usandim artık su grip bogaz enfeksiyonu paket programindan yakizim kresten kapip kapip getriyor mikroplari isik hızıyla beni de düşürüyor yatağa. Heryerim agriyo boğazım sisti burnum tikandi kiz borazan gibi öksürük burun biyandan hooff rabbim sifa ver artik
Gecmis olsn canim kres hastalik yuvasi gibi oluyor. Ama hastalikla tanismasi iyi cocuklarin da sana tasimasi zor.
Bende hep öyle düşündüm ama normalde günlük 8 bardak ancak su içiyordum. Şimdi tam 2 lt oluyor yine de az mı geliyor acaba korktum başka bir şey olmasın diye ama araştırdım başka bir yazı da yok çok şükürbendede var o durum
ben c vitamini kullanıyorum ondan oldu diye düşünüyordum
birde çok meyve tüketiyorum
az önce araştırdım suyu az içmekten yazıyordu
canım bence düzeldiğin an hemen grip aşısı yaptır
şimdi neysede bebek doğunca daha zor olur Allah korusun onada geçer bide![]()