2015 Şubat Anneleri

evet sen yemiyordun zaten.
bende orda otururken duşundum yüksek çıkarsa et yerım sureklı meyve falanda cok yemem dıye duşundum. sen zaten o şekılde beslenıyormussun. belkı degıstırdın dıye çıkıyordur.
benım dusuk cıksada bir şey degısmıyor mecbur kılodan dolayı dikkat edıyorum.

Gizli şeker denen şeyden de olabilirmiş. Hamilelikte çıkıyormuş. Tedbir alalım Allah korusun inşallah. Bu arada şeker yüklemesinin bir yararı oldu 50 g lık içtiğim günden beri kabızlık çekmedim :p 100 lükte de ishal bekliyoruz bakalım :KK73:

gözün aydın ☺️ Ben de yarın sabah gidicem az da tursıyorum valla inşAllah benimde sıkıntısız geçer ve iyi sonuç alırım çok etkilendin mi ben sadece uzun süre aç kalmaktan çekiniyorum çünkü açlığa dayanma sürem çok az
ya acıktım tabii ama öyle baygınlık falan olmadı. zaten çok şekerlı bir şey değil.
koladan,limonatadan falan daha az şekerlı.
erken gıttım ben 11:30 da yemek yedım. normalde pazar gunlerıde o saatte ancak kahvaltı edıyoruz.
randevulu degılse erken gıtmeye calıs.
birde yarın tatil değil mi? benım doktor yarın çalışmıyormuş.

ee ben çıktım işe geldım birde. normalde iş için kımse aramaz hastanede 10 kişi aradı abuk subuk şeyler ıcın.
bende yarın çalışmıycam.

Ben dayanamadım yemek yiyim öyle eve gideyim diye düşündüm ama yemek bile yiycek Halim yoktu. Sen de tatil verseydin kendine dicem ama kendi işin olunca bitirmen gerekenler falan vardır. Ama yarın tatil olsun tamam mı canım. Bayram tatili ;)

Gizli şeker denen şeyden de olabilirmiş. Hamilelikte çıkıyormuş. Tedbir alalım Allah korusun inşallah. Bu arada şeker yüklemesinin bir yararı oldu 50 g lık içtiğim günden beri kabızlık çekmedim :p 100 lükte de ishal bekliyoruz bakalım :KK73:
iyi yönünü buldum diyorsun.

ya acıktım tabii ama öyle baygınlık falan olmadı. zaten çok şekerlı bir şey değil.
koladan,limonatadan falan daha az şekerlı.
erken gıttım ben 11:30 da yemek yedım. normalde pazar gunlerıde o saatte ancak kahvaltı edıyoruz.
randevulu degılse erken gıtmeye calıs.
birde yarın tatil değil mi? benım doktor yarın çalışmıyormuş.
Evet Allahtan hastane laboratuarı 7/24 açıkmış 7 buçuk 8 gibi gitmeyi düşünüyorum doktora sadece sonuç göstericez keşke gitmişken kuzucuğumu gösterse ☺️ Çok özledimmmmm onu

Aldım o bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını canım. Bir de bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap aldım ağır oldu biraz o yüzden Ayşe önerin kitabını alamadım. Daha sonra inşallah onu da alırım. Çok teşekkür ederim.
rica ederim canım begenirsin sen de umarm :)

Vay be.. Sizde kansızsanız ben bitmişim demektir...kuru üzüme başlıycam hemen

ben hayatımda hiç çekirdekli üzüm yemezdim
hatırlarsanız ilk zamanlar yemek yiyemiyorum beslenemiyorum deyip duruyordum
gittim bime bütün kuru yemişlerden aldım hepsini derin bir kavanozda karıştırdım
işe giderken 1 kase kadar alıp götürdüm yanıma
ve 200 ml lik süt götürdüm
hepsini aynı anda yemeye çalıştım ve bu duruma alıştım

Hastaneden sonucları gördüm 162, 160, 73 çıkmış 3 saatlik şeker durumu. Bunu yorumlayacak var mı?

kızlar dün foxda bebek hemşiresi var demiştimya
ayşe önerdi sanırım
o bebeği banyo yaptırırken file kullanmayın dedi
bebekler sudan korkmaz zaten anne karnında suya alışıklar tam aksine hoşlarına gidecek bir ortam olacak dedi
ama birden suya sokmayın yavaş yavaş alıştırın ve onunla konuşun stresini azaltır ve ileriki aylarda zevkle banyo yapar dedi

ben hayatımda hiç çekirdekli üzüm yemezdim
hatırlarsanız ilk zamanlar yemek yiyemiyorum beslenemiyorum deyip duruyordum
gittim bime bütün kuru yemişlerden aldım hepsini derin bir kavanozda karıştırdım
işe giderken 1 kase kadar alıp götürdüm yanıma
ve 200 ml lik süt götürdüm
hepsini aynı anda yemeye çalıştım ve bu duruma alıştım

Demet Şener'in çekirdekli üzüm ve kakaodan yapılan bir browni si vardı. Bir gün ben de onu denemek istiyorum. Birsürü üzümü yiyebiliyorsun kanın olsun can olsun diye ;)

Havadan olabilir mi? Bizim burada sürekli kapalı kasvetli bir hava var. Bir de yağlı yiyecekler de bazen baş ağrısı yapabiliyor.
Olabilir burasi da oldukca kapali ve yagmurlu,yarim gun calismak yaramadi sanirim:)

Back
X