2015 Şubat Anneleri

Hastaneden sonucları gördüm 162, 160, 73 çıkmış 3 saatlik şeker durumu. Bunu yorumlayacak var mı?
Açlıkta > 95 mg/dl
1.saattte> 180 mg/dl
2.saatte> 155 mg/dl
3.saatte> 140 mg/dl

Buradaki 4 değerden 2 veya daha fazlası anormal ise gestasyonel diabet (gebelikte ortaya çıkan şeker hastalığı) tanısı konulur diyor canım

evet 20. haftada çıkan kan sonucum
5 haftadır ilaç kullanmıyorum
28. haftada tekrar ölçülecek ve duruma göre azalma varsa tek doz kan serumu verilecek

Hemoglobinin yüksek demek ki sadece ferritine bakıyorlar. Benim ferritin düşük olmasına rağmen Demir'i kestirdi Dr um. Hayırlısı, inşallah bütün destekler tam olur.

Açlıkta > 95 mg/dl
1.saattte> 180 mg/dl
2.saatte> 155 mg/dl
3.saatte> 140 mg/dl

Buradaki 4 değerden 2 veya daha fazlası anormal ise gestasyonel diabet (gebelikte ortaya çıkan şeker hastalığı) tanısı konulur diyor canım

Vaay benim açlık 88 çıkmıştı bu durumda sadece 2. Saatteki 160 çıkan 155in üstünde diğerleri hep o değerlerin altında. Teşekkür ederim canım benim :)

merhaba ben geldim.
sabahtan beri hastanedeyim. ne zor işmiş bu şeker işi bekle bekle sıkıntı bastı tek başıma.
açken alınan 88 çıktı şekerden sonra 137 çıktı (50 lilik)
referans aralığının en yüksek değeri 140 dı ama doktor diabetik bir durumun yok her şey normal dedi.
kum döküyormuşum, idrarımda enfeksiyon varmış. bol su iç dedi sadece . omega 3 mü 5 mi neyse ondan verdi.
bebiş 1 kg 34 cm olmuş. kemik gelişimi bir hafta geride ama problem deği dedi. ama ben 26. haftadayım doktor 28.hafta dedi. orda bır karışıklık mı oldu anlamadım.
98 kiloyum. 100 ü geçememişim .:(
merhaba ben geldim.
sabahtan beri hastanedeyim. ne zor işmiş bu şeker işi bekle bekle sıkıntı bastı tek başıma.
açken alınan 88 çıktı şekerden sonra 137 çıktı (50 lilik)
referans aralığının en yüksek değeri 140 dı ama doktor diabetik bir durumun yok her şey normal dedi.
kum döküyormuşum, idrarımda enfeksiyon varmış. bol su iç dedi sadece . omega 3 mü 5 mi neyse ondan verdi.
bebiş 1 kg 34 cm olmuş. kemik gelişimi bir hafta geride ama problem deği dedi. ama ben 26. haftadayım doktor 28.hafta dedi. orda bır karışıklık mı oldu anlamadım.
98 kiloyum. 100 ü geçememişim .:(
Masallah 1 kilo cok iyi bebeklerimiz buyuyor.

Merhaba annecikler, sonucları aldım doktoruma gittim şükür şeker iyi çıkmış, bebeğim gayet iyi kilosu boyu ne kadardır dedim ekoda büyük hastane daha iyi bilir bu haftada başlıyorlar kilo ölçmek için dedi.. Daha önimizdeki ayın sonuna Gidecem, tartıda 4 kilo almış gözüküyorum bu Dijitalde ben kendim evde ölçüyorum doktora söylüyorum, manuel tartıda 62 çıkıyorum, tartım zaten 1 kilo eksik aha 63 diyim.. Bir gün tartıldım 65, bir gün sonra 64 anlamadım..
Doktoruma sordum nasıl fazla mı diye az dedi daha çok Alman lazımdı dedi falan filan... Oğlumda son 3 ayda yumurtayı, sütü çoğaltmıştım son aylarda bebek daha kilo alıyor yine öyle yaparım :)

Bu arada isimlerden bahsetmişsiniz, ilk ismi berat olacak babamız ikinci ismi düşünüyor bakalım ne diyecek :-):KK48:

Demet Şener'in çekirdekli üzüm ve kakaodan yapılan bir browni si vardı. Bir gün ben de onu denemek istiyorum. Birsürü üzümü yiyebiliyorsun kanın olsun can olsun diye :KK66:

insan alışıyor bir süre sonra
şimdide gelip gittikçe ağzıma tıkıyorum 3-5 üzüm :KK48:

ben birde hergün 1 tane hurma yiyorum çekirdeğini çıkarıp içine badem koyuyorum

Ben de tektim hem de üç saatlik :KK66: gerçekten sonunda bayılıyorum sandım neyse ki eve geldiğimden beri yatıyorum.

Neyse ki kolaylikla sikintisiz atlatmissin canim;)

ben yapacağını bilmiyordum sandım önce normal şekere bakacak gereklı görürse yapacak. oysa hepsını bırden yaptı.
dedim bayılırsam falan hastane bakacak birileri bulunur heralde.
orda 7-8 hamile vardı hepsi eşi ile gelmişti ve orda gözlemlediğim kadarıyla ben hiç nazlı bir hamile değilim.

Iyi bari rabbim dagina gore kar veriyor sorunsuz atlatmissin neticede naz maz nerde bizde bisekilde atlatiyoz buna sukur

Merhaba annecikler, sonucları aldım doktoruma gittim şükür şeker iyi çıkmış, bebeğim gayet iyi kilosu boyu ne kadardır dedim ekoda büyük hastane daha iyi bilir bu haftada başlıyorlar kilo ölçmek için dedi.. Daha önimizdeki ayın sonuna Gidecem, tartıda 4 kilo almış gözüküyorum bu Dijitalde ben kendim evde ölçüyorum doktora söylüyorum, manuel tartıda 62 çıkıyorum, tartım zaten 1 kilo eksik aha 63 diyim.. Bir gün tartıldım 65, bir gün sonra 64 anlamadım..
Doktoruma sordum nasıl fazla mı diye az dedi daha çok Alman lazımdı dedi falan filan... Oğlumda son 3 ayda yumurtayı, sütü çoğaltmıştım son aylarda bebek daha kilo alıyor yine öyle yaparım :)

masallah kuzucuga

insan alışıyor bir süre sonra
şimdide gelip gittikçe ağzıma tıkıyorum 3-5 üzüm :KK48:

ben birde hergün 1 tane hurma yiyorum çekirdeğini çıkarıp içine badem koyuyorum

O hurmalar bir de hacdan gelen hurmalar di mi? Bizimkiler de ümreye gitmişti gelirken getirmişler ama hurma yenmemeli diye yiyemiyordum. Günde bir taneden bişey olmaz sanırım ;)

O hurmalar bir de hacdan gelen hurmalar di mi? Bizimkiler de ümreye gitmişti gelirken getirmişler ama hurma yenmemeli diye yiyemiyordum. Günde bir taneden bişey olmaz sanırım :KK66:

evet canım hacdan gelenler
ben bugün bi sitede okudum Hz. Meryem hamileliğinde hurma yemiş
günde bir taneden birşey olmaz diye yiyorum bende

kızlar ben birde meryem ana otu istemiştim onuda getirmiş
son aya girdiğimde onuda kullanmak istiyorum ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum bilen varmı aranızda

kızlar ben birde meryem ana otu istemiştim onuda getirmiş
son aya girdiğimde onuda kullanmak istiyorum ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum bilen varmı aranızda

Iki soylem var birinde sancin baslayinca suya koyup ona okuyorlar sanirim meryem ve insirah sureleri okunuyordu yine de emin olmadan bisey demiim de o suda acildikca rahim de aciliyomus dogum kolaylasiyormus. Bi de suya koyup okuyup o sudan icilecegini soyleyenler de var biz de suya koymustuk okumustuk gerçi sezeryandi benm ama niyet önemli yine de cok kolay bir dogumum oldu ameliyat olmasna rağmen

Ugrastim bitti anca bu kdr cekebildim kendimi kizlar

Eklentiler

• 20141028_181450-1.webp
    20141028_181450-1.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 75
Alfemoya girdik bu akşam, beşiğini alıverdik minnoşun kızlar :) cok spontane oldu , aslında başka alacaktım ama cibinliği Takım'ı fln bi bakın derim :)

Iki soylem var birinde sancin baslayinca suya koyup ona okuyorlar sanirim meryem ve insirah sureleri okunuyordu yine de emin olmadan bisey demiim de o suda acildikca rahim de aciliyomus dogum kolaylasiyormus. Bi de suya koyup okuyup o sudan icilecegini soyleyenler de var biz de suya koymustuk okumustuk gerçi sezeryandi benm ama niyet önemli yine de cok kolay bir dogumum oldu ameliyat olmasna rağmen

Canım bişey merak ettim. Doğumdan sonra ne kadar zaman sonra işe başlanıyor. 8 hafta mı?

Back
X