2015 Şubat Anneleri

Dogum oncesi kacinci haftada izne cikacaksin bu belirleyici oluyor normalde 8 hfta dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi seklinde izin. Tabi 32.hftada izne ayrilirsan bu şekilde. Eger 32de calisabilir raporu alip 37.haftaya dek caisirsan dogum sonrandaki 8 hafyaya + 5hafta ekleniyor tabi bunu raporlarla onden bildiriyorsyn ki sorun olmasin iznin ona göre hesaplansin. Bu sekilde daha cok zaman birlikte gecrebliyirz bebisle:KK66:
Canim bise sorcam simdi diyelim 32 de isler yolunda gidiyo calisabilir raporu aldik ama 34 te hasta olduk 1 hafta saglik raporu aldik bu andan itibaren dogum iznine ayrilmis mi oluyoruz?

Bişi sorucam şeker testi yaptıranlar 12 saat açlık istitorlar ya su serbest mi peki yoksa onu da mı kesiyoruz 12 saat öncesinden yarın gidicem de

Canim bise sorcam simdi diyelim 32 de isler yolunda gidiyo calisabilir raporu aldik ama 34 te hasta olduk 1 hafta saglik raporu aldik bu andan itibaren dogum iznine ayrilmis mi oluyoruz?

benim donemimde oyleydi madem hastasin buyur ayril iznine deniyordu smdi nasil blmiyorum ayrmiyorsa bileo haftani ertelmez ddogum sonrasına onu bliyorum kesin

Bişi sorucam şeker testi yaptıranlar 12 saat açlık istitorlar ya su serbest mi peki yoksa onu da mı kesiyoruz 12 saat öncesinden yarın gidicem de
benim doktor saat 24.00 da yemeği içmeyi bırak düşünki oruçlusun, sabahta 8 de gel testi yaptır demişti.bende aynen öyle yaptım.

Masallah kuzuna ne guzel mutlu ediyor anneyi babayı karin yapisiyla kiloyla alakali biraz da o yoksa hepsi gayet hareket ediyir da duyamdgmza etmio gibi geio bazen :KK66:
benim karin iyice inceldi davul gibi oldum herhalde 3. gebelik oldugu için
ama dr d agecen gun çok ugrasti ayrintili ultrason için, çok hareketli bi bebek dedi, ha bire durrttu durdu ultrason aletini bi yerlerini gorebilmek için : )))

: )) populer konu ne demekki tam oalrak : )

sizde haklisiniz çogu zaman giremiyorum bile ben nete

neyse

benim hareketler çok guçlu yani bebegin hareketleri , boyle olan varmi, esim bile hissedebiliyor bu ayda olmamasi laizm normalde :)

annelik paranoyaklik demek herhalde,tekme duysak dert duymasak ert bize : )))
çenesi en düşük topik demek bence :KK45:

benim 22. haftamdan beri dışarıdan anlaşılıyor çok güçlü olanları.annenin karın yapısıyla alakalı.eğer zayıfsan göbeğin yağlı değilse bence gayet normal.

çenesi en düşük topik demek bence :KK45:

benim 22. haftamdan beri dışarıdan anlaşılıyor çok güçlü olanları.annenin karın yapısıyla alakalı.eğer zayıfsan göbeğin yağlı değilse bence gayet normal.
1.63 boyum 65 kg yum yani zayif deilim : )
severim ben aslinda aktif topikleri bide benb aktif olabilsem daha guzel olucak : )

selam hanimlar nasilsiniz
ben SIK giremiyorum arada yazilarimda havada kaliyor maalesef :KK43:
bi tam giremedim grubun için e: (
yo bence gayet gruptansin. Hepimize oluyor o havada kalma olayi.tekrar tekrar yaziorum ben oyle oldugunda

bu durumda 2 haftani aktarabilmis oluyorsun. Benim bildigim aktif calisman gerekiyor

1.63 boyum 65 kg yum yani zayif deilim : )
severim ben aslinda aktif topikleri bide benb aktif olabilsem daha guzel olucak : )
1.65 boya 79 kiloyum benim bile bayadir disardan belli. Sen hamileye gore kilolu degilsin zayif degilsen de.

Nisasta peltesini cocukluktan hatrliyorum evet de evde nisastam yok hic yarin alayim bari. Tavuk yyemiyorum mumkun mertebe hormon vb yüzünden o yüzden eskiden sifa olan tavuk suyu çorbası pismez oldu evde guvenlir tavugu bulmak da zor . Alerji ah alerji oyle nalet biseyki caresi kurtulusu yok devamli hertur firsatta hastalik olarak geri donuyor kendmi bildim bileli hep cekiyorum kizim da malesef bana cekmis o da ayni. Buguseptil icin cocuklara onermiyolar pek de ben kendme viksle yapiyom onu biraz olsun ferahlik sağlıyor senin de mi alerjim vardi gectiyse nsl gecti cok merak ettim

Canım ben küçükken hep alerjim vardı. Toz özellikle mahvediyor. Baharda polen alerjim vardı. Büyüdükçe geçti yalnız annem bana çok antihistaminik kullanmadı. Sanırım kendi bağışıklığım gelişti. Bir de bademcik sorunum vardı ama altı yaşımda alındı. Öksürük için bir de nöbet şekeri ve beyaz şalgamı karıştırırdı annem. Sulandıkça suyunu içirirdi. Yani hep doğal yöntemleri hatırlıyorum. Penisilin iğneleri de bademciklerim alınınca birdaha vurulmadım. Tavuk için köy tavuğu ya da organik tavuk bulabilirsiniz belki. Ankara'da markette bulunuyor ama Mersin'i bilemiyorum. Yeşil mercimek çorbası yanında da soğan, bu da öksürüğe iyi geliyordu :)

Bir de odev gibi yazilanlari takip ediyorum ben de. Okulda 2 dk bos olsam hemen acip okuyorum. Her yazilani okuyunca gruptan hissediyorum kendimi yazamasam da.
Dogumdan sonra cogu kisi gelmez oluyor hep yeni isimler yazmaya basliyor dogum sonrasi da aktif bir topik olalim dilerim ki. Kacip kaybolmayin e mi

Oglumun adi barış. Illa B ile baslayan isim olmali gibi B li kiz adi ariyorum bulamiyorum. Var mi onerisi olan

1.65 boya 79 kiloyum benim bile bayadir disardan belli. Sen hamileye gore kilolu degilsin zayif degilsen de.
canim ben az kilo ile hmile kaldim ve kilo aldim simdi doktorum dikkat et diyor kii normalde herseye pozitif bakan bi doktordur herseye normal gozuyle bakar : ) ama ben 9 kg almama hiç normal bakmadi, yakinda beni diyabet uzmanina yollayack : ((

kızlar hayırlı akşamlar.ne yazdığınıza bakıp kaçıyorum hemen.benim kız hasta oldu hapşırıklı tıksırıklı falan.kreşin dezavantajları bunlar sanırım.neyse ki bana geçmedi şükür.baya toparladı da bu hafta göndermicem iyice iyileşsin.

bana gelince kendimi çok yorgun hissediyorum gece bin defa kalkıyorum kızın başına yada o beni kaldırıyo anne nefes alamıyorum burnuma temizle diye.gün içindede bitkin oluyorum,yorulduğum an tansiyonum hemen düşüyo.

paşamında hareketleri iyiden iyiye güçlendi ama öyle çok kıpır kıpır değil ablasına bakarak daha sakin.haberler bizde böyle.bi yandan sizi takip ediyorum bi yandan sınava hazırlanıyorum onun için çok yazamıyorum.

Canım yaa Allah yardımcın olsun. Kızın çabucak iyileşir inşallah. Tansiyonun çok düşüyorsa bol bol tuzlu ayran iç canım. Hem yoğurt hastalıktan da korur.

Bir de odev gibi yazilanlari takip ediyorum ben de. Okulda 2 dk bos olsam hemen acip okuyorum. Her yazilani okuyunca gruptan hissediyorum kendimi yazamasam da.
Dogumdan sonra cogu kisi gelmez oluyor hep yeni isimler yazmaya basliyor dogum sonrasi da aktif bir topik olalim dilerim ki. Kacip kaybolmayin e mi
inşallah hep beraber devam ederiz.ben pek kendime güvenmemekle beraber.iki çocuklu hayatta beni neler bekliyor?gerçekten tek çocuk hiç çocukmuymuş?aynaya bakmaya vaktim olacak mı?babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? :-) şimdiden psikopata bağlamış durumdayım :KK8:

S serefraz85 gul_feri gul_feri geçmiş olsun
mattika mattika bende bilgisayarım açıksa mutlaka yazılanları okuyorum ödev gibi :) bende bazen yazıyorum cevap alamıyorum ama bunlar takınılacak şeyler değil diye düşünüyorum farkedilmemiştir çok merak ettiğim bir konuysa tekrar yazarım, diğer grupları bilmiyorum ama bizim grup arkadaşlarımız çok ilgili bence ayrıca doğumdan sonra daha çok ihtiyacımız olacak birbirimize

Back
X