2015 Şubat Anneleri

iyi geceler kızlar :KK54:
ne çok şey konuşmuşsunuz :)
Bende gyne sarro fenol olan kan ilacını içiyorum ama bende bulantı fln yapmıyor kabızlık ara ara oluyor ondan mı bilmiyorum. Ben sabah troid ilacı içtiğim için aç karınına, kani lacını kahvaltıdan snra açlık hissetmeye başlayınca içiyorum sonra 1 saat bişi yemiyorum üstüne. Sonra zaten baya açıkmış oluyorum bişiler atıştırıyorum 1 sat sonrasında.

Akşam yemeklerinden snrada vitamini decaviti içiyorum.
Ahh ahhh geçen gece rüyamda pasta görmüştüm ya eşim bana pasta aldı dün gece yedim pastayı perşembe şeker yüklemesi olacak ne çıkacak cidden çok merak ediyorum inş. şeker fln çıkmaz yaa bnm açlık şekerim 80-82-85 fln çıkıyordu 85i geçtiğini hatırlamıyorum hiç ömrümde sağlık ocağının kan testlerinde öle yazıyordu açlık bakıyorlar ya inş. 50 lilik içincede 140 i geçmez.

Bişi sorucam kızlar şimdi gitcem şeker yüklemesi yapılmasını isticem ya önce aç karnıma o şekerli suyu içmeden kan alcaklar demi açlık şekere bakmak için snra şekerli suyu içicem 1 saat geçicek kan alacaklar snra 1 saat daha geçicek kan alacaklar ve hepsinin sonucu çıkınca yorumlayacaklar dimi böyle olacak ?

Benim eşimin o gün tüm dersleri dolu benle gelemicek ve 3 kere kan alma işi olacaksa yaptırma diyor zaten kanın az diyor birde ben troide bakmalarınıda isticem kan vermişken.

Cok cnm sıkkın eşim benden cok uzaklasti bugün tatildi yarinda tatil eskiden benimle kalmak icin zaman kollarken bugun annesini annemi kahvaltiya cagirttirdi aksamda gezme yerleri aradi halasina gittik ve eve geldik dun aksam olduğu gibi bugunde totosunu döndü yattı yatma dedim kalk dedim kirk laf soyledim am degismedi uyudu iste sinirlerim tepeme cikti yarinda yapacak bisiler bulcak yine hic umrunda deilim :( eskiden bana sarilan geceleri bile kalkip kalkip öpen adam simdi yatagin en ucuna gidip uyuyo yanasmio bile :((( napcam bilmiorm :(

kilomla ilgilenen bir dr.a rastlamadim su gune kadar. 72 ile baslayip 7 kilo aldm ya da 8. Kimsenin de umrunda degil. Seker direk kiloyla ilgili degil ki her zaman.

Begum dusundum de kuzenim kizina koydu daha yeni. Bilge ismini cok seviyorum o da yegenimde var.

aynen aynen. Iki cocukla basima ne gelecek cok merak ediyorum. Ilk 1 sene fln hayatim kaydi sanirim. Oglumla aralarinda 29 ay olcak cunkuu
cabim benim ikinci gebeligimde sekerim vardi genetikde oldugu için risk altindayim o yuzden dr onemsiyor kilolarimi, her kilo diyebeet bi adim demek benim duurmumda

benim iki çocugumun arasi 19 ay, simdi kocaman oldular buyuk 6 yasini bitirdi ilk okula basladi .. yinede kuçukler ama bi an once buyusunler demi : )))
ba$larda zordu ama simdi çok guzel anlasiyorlar, uçuncu tekne kazintisi bakalim napacak buyuk abla abiyle :)

Cok cnm sıkkın eşim benden cok uzaklasti bugün tatildi yarinda tatil eskiden benimle kalmak icin zaman kollarken bugun annesini annemi kahvaltiya cagirttirdi aksamda gezme yerleri aradi halasina gittik ve eve geldik dun aksam olduğu gibi bugunde totosunu döndü yattı yatma dedim kalk dedim kirk laf soyledim am degismedi uyudu iste sinirlerim tepeme cikti yarinda yapacak bisiler bulcak yine hic umrunda deilim :KK43: eskiden bana sarilan geceleri bile kalkip kalkip öpen adam simdi yatagin en ucuna gidip uyuyo yanasmio bile :KK43:(( napcam bilmiorm :KK43:
canim cinsellik çocuga zarar verir diye dusunulur ya hep
yaklasirsa otesi gelir diye duusnuyodur belki
tabi bu seninle gunduz ilgilenmemesini hakli çiakrmaz ama ne biliyim uzme kendini vardir bi sebebi
esine sormadinmi bunun nedenini

Cok cnm sıkkın eşim benden cok uzaklasti bugün tatildi yarinda tatil eskiden benimle kalmak icin zaman kollarken bugun annesini annemi kahvaltiya cagirttirdi aksamda gezme yerleri aradi halasina gittik ve eve geldik dun aksam olduğu gibi bugunde totosunu döndü yattı yatma dedim kalk dedim kirk laf soyledim am degismedi uyudu iste sinirlerim tepeme cikti yarinda yapacak bisiler bulcak yine hic umrunda deilim :KK43: eskiden bana sarilan geceleri bile kalkip kalkip öpen adam simdi yatagin en ucuna gidip uyuyo yanasmio bile :KK43:(( napcam bilmiorm :KK43:

CAnım hamilelik sürecinde eşinle ilişki durumunuz sıklığınız nedir ?
Eğer bu durum azalmışsa erkeği hormonsal olarak etkilemiş olabilir.
Gerçi benden kötüsü olacağını sanmıyorum ilişki konusunda biz ilk 3 ay hiç bişi yapmadık düşük fln dönemleri die sonraki 3 ayda ise tam manası ile 2 kere oldu birince çok canım yandı kısa sürdü diğeri biraz daha iyi sayılırdı. Ama bnm eşimde öle uzaklaşma fln yok öncedende çok sırnaşırdı şimdide öle öper yani benden çok o işve yapar :KK48::KK60:

Liste vernese de insulin dengeszgini iyi çözumluyolar liste icin de kendi bunyelernde bi diyetsyene pas yapiyolar sanırım gebelik diye yonlndrirler herhalde
her hamile gidebiliyormu acaba
burda biraz degisikdir gerçi drlarin islev sekli ama gitmek isterim aslinda diyestiyene
ama diyetisyen demek randevu demek, randevu demek kosturmaca demek çocuklarin okulu, hasten e sehrin obur ucunda, trafik gunun 4de 3 zamaninda felç
oyyy ben evde otuuryum en iyisi: )

Arkadaşlar 1 haftadır feci reflü sıkıntım var, başka bu haftalarda aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?Hayatımda mide yanması nedir bilmezdim şu bir haftadır reflü ve bel ağrısı mahvetti hayatımı :cry:

Arkadaşlar 1 haftadır feci reflü sıkıntım var, başka bu haftalarda aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?Hayatımda mide yanması nedir bilmezdim şu bir haftadır reflü ve bel ağrısı mahvetti hayatımı :cry:

bende çoktandır var canım 15.haftadan itibaren başladı bnde yanmalar dr.uma artık söyledim geçen randevuda rennie çiğneme tableti verdi 2 tane aynı anda atıp çiğniyorum hemen kesiyor. Yemekten 1 saat sonra çiğniyorum dr.um öle dedi.

Canim ben de bigün kafama takilinca sormuştum eşime "beni hala arzuluyormusun" diye. O da "tabiki" dedi. "Sadece bebeğe zarar vermekten korkuyorum" demisti. Istersen sen de çok ılımlı bi tonla sor. Belki onun da endişeleri vardır.

bende çoktandır var canım 15.haftadan itibaren başladı bnde yanmalar dr.uma artık söyledim geçen randevuda rennie çiğneme tableti verdi 2 tane aynı anda atıp çiğniyorum hemen kesiyor. Yemekten 1 saat sonra çiğniyorum dr.um öle dedi.
Ya kıyamam senin de çok erken başlamış.Geçmişler olsun.Rennie yi doktoruma soracağım yarın ilk iş, dayanılacak gibi değil.Çok teşekkürler yanıtın için.

Ya kıyamam senin de çok erken başlamış.Geçmişler olsun.Rennie yi doktoruma soracağım yarın ilk iş, dayanılacak gibi değil.Çok teşekkürler yanıtın için.
rica ederim canım.
Vallahi seni çok iyi anlıyorum geceleri yatamıyordum içim cayır cayır yanıyordu yemek boruma kadar her yer yanıodu yatamıyordum oturur vaziyette öle boynu bükük uyuyordum yanlanarak sen geç kalmadn ilaç al bencede. Ben sabrettim ettim ama dayanamadım daha fazla. Benim oğluş zaten kafası midemin orada duruyor başı yukarda sanırım baskısından dolayı baya oluyor bende yanma.

Selam kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama reflü konusunu görünce hemen yazayım dedim:)Ben ilk gebeliğimde de bunda da deli gibi mide yanması yaşıyorum..Bunu ancak ve ancak talcid,renie gibi ilaçlarla durdurabilirsiniz..Ben her gün içiyorum 8 tablete kadarda içebilirsin dedi doktorum..Kullanmaktan korkmayın ilk gebeliğimde şişe şişe içtim.Yoksa geçmiyor imkansız..Her gece yatmadan ağzıma ekşi su gelmesin diye iki tane atıp öyle yatıyorum...

canim cinsellik çocuga zarar verir diye dusunulur ya hep
yaklasirsa otesi gelir diye duusnuyodur belki
tabi bu seninle gunduz ilgilenmemesini hakli çiakrmaz ama ne biliyim uzme kendini vardir bi sebebi
esine sormadinmi bunun nedenini
Ya sordum acik acik sen artik beni sevmiomusun nie soguksun die alakasi yok dio ama anlamiorum.. bende ileri derecede mantar cikti tedavi oluorm cinsellik zaten yasak o yüzden. Acaba ondan mi uzaklasti benden :(

Kızlar sata göre 26. Haftadayım ama usg de 29 hafta çıktı şimdi ben usg ye göre mi yoksa sata göremi doğum yaparım?

CAnım hamilelik sürecinde eşinle ilişki durumunuz sıklığınız nedir ?
Eğer bu durum azalmışsa erkeği hormonsal olarak etkilemiş olabilir.
Gerçi benden kötüsü olacağını sanmıyorum ilişki konusunda biz ilk 3 ay hiç bişi yapmadık düşük fln dönemleri die sonraki 3 ayda ise tam manası ile 2 kere oldu birince çok canım yandı kısa sürdü diğeri biraz daha iyi sayılırdı. Ama bnm eşimde öle uzaklaşma fln yok öncedende çok sırnaşırdı şimdide öle öper yani benden çok o işve yapar :KK48::KK60:
Bizim ilk zamanlar vardi ama son 1 bucuk aydir yok ama esim 2 gündür böyle :( bende ina bagliorum çünkü evlenir evlenmez hamile kaldim ben :)

Canim ben de bigün kafama takilinca sormuştum eşime "beni hala arzuluyormusun" diye. O da "tabiki" dedi. "Sadece bebeğe zarar vermekten korkuyorum" demisti. Istersen sen de çok ılımlı bi tonla sor. Belki onun da endişeleri vardır.
esimin endişeleri var zaten biliorm kendiside diodu ilk baslarda ama mantar olunca vede gecmek bilmeyince artik kendisi icinde endiselenio ve yapacak hicbisi yok. Ama bu benimmi sucum nie bana soguk davranio anlamiorm :(

Kızlar sata göre 26. Haftadayım ama usg de 29 hafta çıktı şimdi ben usg ye göre mi yoksa sata göremi doğum yaparım?
ben hep sat a gore dogum yapiyorum canim,hatta benim gittigimdogum kursunda ebe hanim kafaniza bi tarih koyarsaniz o tarihde dogurma ihtimaliniz yuksek olur demisti, beyin rahim vucud vs kendini ayarliyormus iste : )

Back
X