iyi geceler kızlar

ne çok şey konuşmuşsunuz :)
Bende gyne sarro fenol olan kan ilacını içiyorum ama bende bulantı fln yapmıyor kabızlık ara ara oluyor ondan mı bilmiyorum. Ben sabah troid ilacı içtiğim için aç karınına, kani lacını kahvaltıdan snra açlık hissetmeye başlayınca içiyorum sonra 1 saat bişi yemiyorum üstüne. Sonra zaten baya açıkmış oluyorum bişiler atıştırıyorum 1 sat sonrasında.
Akşam yemeklerinden snrada vitamini decaviti içiyorum.
Ahh ahhh geçen gece rüyamda pasta görmüştüm ya eşim bana pasta aldı dün gece yedim pastayı perşembe şeker yüklemesi olacak ne çıkacak cidden çok merak ediyorum inş. şeker fln çıkmaz yaa bnm açlık şekerim 80-82-85 fln çıkıyordu 85i geçtiğini hatırlamıyorum hiç ömrümde sağlık ocağının kan testlerinde öle yazıyordu açlık bakıyorlar ya inş. 50 lilik içincede 140 i geçmez.
Bişi sorucam kızlar şimdi gitcem şeker yüklemesi yapılmasını isticem ya önce aç karnıma o şekerli suyu içmeden kan alcaklar demi açlık şekere bakmak için snra şekerli suyu içicem 1 saat geçicek kan alacaklar snra 1 saat daha geçicek kan alacaklar ve hepsinin sonucu çıkınca yorumlayacaklar dimi böyle olacak ?
Benim eşimin o gün tüm dersleri dolu benle gelemicek ve 3 kere kan alma işi olacaksa yaptırma diyor zaten kanın az diyor birde ben troide bakmalarınıda isticem kan vermişken.