2015 Şubat Anneleri

Canım üzülme endokrine gidiyorsun o seni yönlendiriyor.sıkıntı çekmiyorsun. Ölçüyorsun şekeri de az az istediğinden yiyorsun.
Arkadaşım.hiç.zorlanmadi perşembe doğum yapacak.
Sana takma desekte durmazsın şimdi.
Doktoruna gösterdiği mi?
saol canım ya iyiki burası da var. Ya problem değil inan hiçbişi yemesem de olur ama yavrum sıkıntı yaşamasın kafaya tek taktığım bu.

İyi.sen şanslısın annen var. Benim annemde hasta kimse elini uzatmadı.onlara göre çalışıyorsun zaten her şeyi de yapabilirsin.
Yapıyorum da zaten ama insan yinede destek bekliyor.
En azından "yorulma" fln Dio ya, o yeter :)

saol canım ya iyiki burası da var. Ya problem değil inan hiçbişi yemesem de olur ama yavrum sıkıntı yaşamasın kafaya tek taktığım bu.

Bak bir kitap aldım dün onda diyor ki insanın aklından geçen şeyleri düşünüp stres yapmasıyla gerçekten tehlikeli bir durumda örneğin karşına bir Aslan çıkınca yaptığın stres aynıymış. Yani vücut ikisini de aynı olarak algılayıp ona göre kimyasallar (adrenalin tarzı) salgılıyormuş. Düşüncelerimizdeki stresi önleyebilirsek daha mutlu olurmuşuz. Bebişler için bunu yapmayı deneyelim mi?

İnşallah Mersin benim için vazgeçilmez. Havası, Denizi, manzarası harika. ben deniz görmeden yaşayamam

Ilk başta Antalya diye düşündürdüm ama Mersin'i görünce Antalya'yı unuttum ;) insanları da çok iyi. Ah oralardan bir ev alabilsek yerleşmemiz daha kolay olur :)

En azından "yorulma" fln Dio ya, o yeter :)
Evet öyle olunca bile biri beni düşünüyor diyorsun.
Benimde eşimin abisi var 2 çocuklu. O gelince hiç kıpırdatmıyor neye uzansam bırak,dikkat et biz yaparız diyo. O gittikten sonra eşim iki üç gün ilgili oluyor sonra aynı kafa.
Ödü kopuyor ben mızmızlanırım diye.
Bugün evde mesela. Çayı bitiyor alıyor telefonu eline - alo kahvemi bize iki çay diyor. Neymiş bardak boş kalmış ben doldurmamışım.
Uzanmış koltuğuna Oh mis. Ben servis yapıyorum. Ben şımarttım

Ilk başta Antalya diye düşündürdüm ama Mersin'i görünce Antalya'yı unuttum :KK66: insanları da çok iyi. Ah oralardan bir ev alabilsek yerleşmemiz daha kolay olur :)
Ben oralarda yaşayamam çok sıcak. Sıcak sevmiyorum. Karadenizde çok yağmurlu.en iyisi çanakkale tarafı ya da Egenin üst kıyıları

aa cidden mi ben fena halde 28 ocağa takmış durumdayım :)
ben ilk çocugumda yani kizimda çok dikkat ederdim , saati saatine gunumu haftami hesaplardim, nerdeyse her gun hesaplayicilara bakardim : )) ilk heves iste : )))
e hafta dgeissede dogum yapacagin tarih hep ayni, belki bin kere gordum ben o tarihi :D
sonuç da hep o gordugum hesaplama tarihinde 40+0 da dogurdum tabi normal yolla kendilgimden sancilar gelerek : )

bide benim ikisindede soyle bi tesaduf oldu, farkkli evlerde oturuyordum ikisindede ev kapi numarama gore dogdular, yani kizimda kapi numaarm 22 ydi ayin 22 sinde dogdu, oglumda 25 di kapi numaram ayin 25 inde dogdu
bunda kapi numaarm 3 : ))))) , 3 subat çok erken olamz insallah, 3 mart da 41 haftanin sonu oluyor , 3 mart a takdim bende iyimi : ))))))

Ben oralarda yaşayamam çok sıcak. Sıcak sevmiyorum. Karadenizde çok yağmurlu.en iyisi çanakkale tarafı ya da Egenin üst kıyıları
Evet orası öyle Mersin sıcak fakat kışı da rahat geçiyor. Özellikle ilk çocuğama hamile iken yaz çok kötü geçmişti. o yüzdn ikincinin son aylarını kesinlikle yaz mevsiminde yşamak istemiyorum dedim. öle de oldu :KK45:

Bebiş için çok önemli. Kan sulandırıcı kullananlar içmesin yazdığı için ben içemedim aldım iki kutu duruyor.
Bebeğin zekasını % 10 kalıcı olarak arttırıyor dedi.
Benimkini de arttırır mı acep?

ben ilk çocugumda yani kizimda çok dikkat ederdim , saati saatine gunumu haftami hesaplardim, nerdeyse her gun hesaplayicilara bakardim : )) ilk heves iste : )))
e hafta dgeissede dogum yapacagin tarih hep ayni, belki bin kere gordum ben o tarihi :D
sonuç da hep o gordugum hesaplama tarihinde 40+0 da dogurdum tabi normal yolla kendilgimden sancilar gelerek : )

bide benim ikisindede soyle bi tesaduf oldu, farkkli evlerde oturuyordum ikisindede ev kapi numarama gore dogdular, yani kizimda kapi numaarm 22 ydi ayin 22 sinde dogdu, oglumda 25 di kapi numaram ayin 25 inde dogdu
bunda kapi numaarm 3 : ))))) , 3 subat çok erken olamz insallah, 3 mart da 41 haftanin sonu oluyor , 3 mart a takdim bende iyimi : ))))))
kapı numarası işini sevmedim ben :))) 6 bnmki 6 subat geç olur 6 ocak erken :))) o yuzden 28 ocaga sartlanmak daha guzel geldi bana :) nişan yıldönümümüzde bebişimiz de olursa fena olmaz hani :))) şaka maka vaktinde saglıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil :)

Evet orası öyle Mersin sıcak fakat kışı da rahat geçiyor. Özellikle ilk çocuğama hamile iken yaz çok kötü geçmişti. o yüzdn ikincinin son aylarını kesinlikle yaz mevsiminde yşamak istemiyorum dedim. öle de oldu :KK45:
Şimdi bebeğin ilk zamanları sizin için kolay geçecek.

kapı numarası işini sevmedim ben :))) 6 bnmki 6 subat geç olur 6 ocak erken :))) o yuzden 28 ocaga sartlanmak daha guzel geldi bana :) nişan yıldönümümüzde bebişimiz de olursa fena olmaz hani :))) şaka maka vaktinde saglıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil :)

6 ocak sana 37 hafta oluyor neden olamsin : ))

sezeryan olmayacaksan 6 subat olabilir kocamman bi beebis verirler eline , benimkiler 2 aylik kadar oluyor dogduklarinda boyut olarak :)))

Bizimde kapı no 6! Benim muhtemel doğum tarihide 6.
AMAN Allahım bu bir işaret mi?

Midem iyidir ama bu hamilelikte olmaz dediğimiz her şey oluyor biliyorsun.
Senin sıkıntılı durumun geçti mi?
Yok cnm devam edio hatta cok fazla agrim var normalmi bilmiorm pazartesi kontrolum var gorusecem bakalim.. balik yagi hapi ben cok ictim bende kilo hic yapmadi rahatlikla icebilirsin ama hapi biraz gicik midende patliomus gibi oluo surekli agzina tadi gelio :(

Back
X