Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk doğar doğmaz okula gidecek desenesen 105 sin :)))
ho$geldin zaman_siz
kizlar ben sokak kapisini diyorum bu arada : ))))))))
Evet o senden beslenir ama olsun onuda etkiler unutma sen mutfaga göz önne koyki aklına gelsinaz once içtim ama dun unutmustum
beebk için gormuyorum ben ilaçlari, o anneden aliyor somuruyor zaten olan bana olucak :)
karnimdaki annemde bu azmis azcik insafli kullaniyimmi diycek ne gerekiyorsa hortum gibi çeker benden : )))
Bu sohbeti çözemedim![]()
ben dedimki sabahleyinBu sohbeti çözemedim![]()
valla çok goz onune koyamiyorum canim, korkarim ben çocuklar alir merak eder içer falan, pek yapmazlar ama çocuk sonuçta ..Evet o senden beslenir ama olsun onuda etkiler unutma sen mutfaga göz önne koyki aklına gelsin
hahahah seni 10.5 dan 11 yapalim o zaman : )valla bende pat diye daldım konuya ama sanırım olay şu :
kapı numaran neyse o tarihte doğuracaksın diye bir kehanet
benim içimde yürüyecek çocuk![]()
Ben sepet değilde dolap içi kutucukları aldım 6 lı 3 boy olanından. Kendi gardolabımda var bebişin dolabına da aldım. Kullanışlı oluyo benim için.Evet kuzenime almıştık ordan. Bende oyuncak kutularına,sepetlerine özeniyorum. Bir sepet merakıdır gidiyor hevrsleniyorum ama ne koyacağımı bilmiyorum.
Bezlerini koyarım diyorum toz olur ne gerek var diyorlar. Ev zaten sepet dolu ama sürekli alasım var.
şubat benim için kara ay olmuştu ama bu laneti kaldıracağız inşallahhahahah seni 10.5 dan 11 yapalim o zaman : )
Olma mı :) ağrı benden sorulurKızlar bel ağrım var biraz, bugün başladı sizde de var mı?
Karnım büyümeden başladı bende bel ağrısı. Ne kadar masaj yaptırsam da fayda yok. Yan yatarken bacaklarının arasına yastık yada sırt üstü yatarken bel çukuruna yastık koymak iyi geliyo biraz. Burdakı arkadaşlara magnezyum vermiş doktorları. Ama venimki b vitamini iç ağrıyı yok etmez azaltır bu ağrı hamileliğin parçası dedi. Bende madem geçmiycekse kullanmayım kilo almayım dedim kendimce. Değerim zaten iyiKızlar bel ağrım var biraz, bugün başladı sizde de var mı?
Geçmiş olsun diceem komik olcakmidem bulaniyor basim agriyor
uykum var ama yattim uyymadim, oturunca kalçam agriyor
ne yapicagimi sasirdim : (
he valla ne denirki hamilelik sikayetlerine : ))))Geçmiş olsun diceem komik olcak
he valla ne denirki hamilelik sikayetlerine : ))))
gozun aydin de bari
gidip bi daha yatip uyumayi deneyim abri basim çok kotu agriyor![]()