2015 Şubat Anneleri

Slm kizlar kapi nunarasindan bahsedilmis benimde kapi numaram bir ve ben hep bebegimin 1 subatta gelicegini dusunuyorum zaten sezeryan benim 1 subata odaklamistim kendimi tesaduf ildu vallahi:KK51: hasta olanlara allah acil sifalar versin hamilelikte zor geciyo ins cabucak atlatirsiniz bende yarin sonuclari ogrenicem bakalil sekrr nasil cikmis:KK59:
Canim mevlut 40 i cikinca yapilmiyomu isteyen bide yari kirkinda yapiyo ama erken olmazmi

Buralarin dogum, ucreti ne kadar ve muayne ucretleri

Doğum ücretini sormadım canım muayeneyi hastanede olmuyorum Dr umun muayenehanesine gidiyorum. Her hafta kontrolum olmasına rağmen Dr um ayda bir ücret alıyor. Ikiyüz civarı sanırım ücreti.

SEker yuklemesi de gerdi seni bikac gune eski istahin gelir insallah Arada kuruyemis atistir bari

Ay insallah canim ya bu seferki babaya ceker de dirayetli olur inşallah

firsat olmuyo ki aslinda hastayim diye meyveydi yemekti iyi beslnmye calistim toprlnym diye ama bunyeye yetsmiyo galiba yarin da full dersim sabahtan aksama oy oyy.. sabah yine toren var okulda bi ders de orda dikilcez simdiden kara kara dusunuyorm :KK43:

Seker yüklemesi, sınav, yaşım herbişey gerdi beni gerçekten. B vitamini alayım en iyisi. Ağlayıp zırlamak istemiyorum. Bebiş mutlu olsun onu da etkilemiyeyim :(

Günaydınn,
Pazartesi görünümlü perşembeyi çok sevdim ben. Cuma öğleden sonra da doktora gitcem. Ohhh 1,5 gün çalış sonra tekrar tatil :KK49::KK54:

Günaydınn,
Pazartesi görünümlü perşembeyi çok sevdim ben. Cuma öğleden sonra da doktora gitcem. Ohhh 1,5 gün çalış sonra tekrar tatil :KK49::KK54:
Evet süper olmuş o görünen perşembe ama hava karanlık ve yağışlı. Evden çıkmamak süper olurdu.

zaten 100 tl den aşağı bi takım bulamazsın kolay kolay

35 lira olanlarında yeri iyiydi ya , 100 olan 3 lüydü değerini ederdi çok kullanışlı bişeydi yani , gayet 100 ün altında da bulunur niye bulunmasın ki , 2 li takımlar ben her yere bakmadım gerçi sadece ciciland da gördüm de vardır heralde ya

Ya sordum acik acik sen artik beni sevmiomusun nie soguksun die alakasi yok dio ama anlamiorum.. bende ileri derecede mantar cikti tedavi oluorm cinsellik zaten yasak o yüzden. Acaba ondan mi uzaklasti benden :KK43:

geç okudum cvp geç oluyor ama yazmak istedim , bence öyle düşünme , benim eşimde bebeğe bişey olur diye eskisi gibi sımsıkı sarılmıyor bile, bebekten dolayı tedirgindir seninki de

Sanırım ben sınavı düşünmemden depresyona girmemiştim. Sınav bitti depresyon geldi. Hava kapalı. Kendimi sürekli 32 mi 37 hafta mı izin alsam sonrasında 2 ay sonra nasıl başlıycam işe acaba 6 ay ücretsiz izin mi alsam ama ücretsiz alınca nasıl geçinicem bilimsel yayın yapıp onlardan mı para kazansam gibi düşünceleri düşünürken buluyorum. Istifa edip biryerde müdür olmayı bile düşündüm. Kafayı yedim yani.

Sanırım ben sınavı düşünmemden depresyona girmemiştim. Sınav bitti depresyon geldi. Hava kapalı. Kendimi sürekli 32 mi 37 hafta mı izin alsam sonrasında 2 ay sonra nasıl başlıycam işe acaba 6 ay ücretsiz izin mi alsam ama ücretsiz alınca nasıl geçinicem bilimsel yayın yapıp onlardan mı para kazansam gibi düşünceleri düşünürken buluyorum. Istifa edip biryerde müdür olmayı bile düşündüm. Kafayı yedim yani.
Kafayı yemedin, kafamız karışık sadece :) Benm de öyle . Sürekli bi kararlar bi planlar

Kafayı yemedin, kafamız karışık sadece :) Benm de öyle . Sürekli bi kararlar bi planlar

Hepimizde olması biraz rahatlatıyor. Çok uç kararlar vermeye çalıştığımı hissediyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah. B vitamini desteği iyi gelebilir belki.

Canım 32 de durumuna bakarsın ona göre devam edersin. 32 ye ne kaldı.
Birde bebeği görünce ne iş umrunda oluyormuş ne para.ücretsiz izinde alabilirsin

Kızlar gunaydin. ? Herkes hmg kan degerinden konusmus sanırım en düşük bnm malisef 5 cikti demir hapi kullaniyorum tekrar olcturcem 2 hafta sonra bakalım inşallah az yükselmiştir cok dusuk cikmis bnmki :(

ucretsiz izin icin kenara 3-5 bisey koy. Idare ediliyor. Yasal olarak ucretsiz izin hakkin varsa al bence. Bebeginle basbasa zamanlar cabuk geciyor geri gelmiyor. Daha oglum 2 yasinda ne cabuk buyudu benden koptu diyorun yani.

Back
X