2015 Şubat Anneleri

Battaniyeler cok tatlı oluyor ama dmi :)
Ben de tığdan ördüm bi tane birleştirmesi kaldı :)
Bi tane de manevi teyzem yünden ördü sarı beyaz
evet çok tatliydi kiyamadim ayirmaya iki tane aldim, krem rengide vardi ama o hosuma gimedimpespembe ve masmavi yi sevdim ben : )))))
evdede var battaniye yeter bize herhalde, gece zaten uyku tulumuna koyarim oda var ablsina almistim
disari tulumu oluyor uzay robotumu ne diyolar adini unuttum : ) ondan var

merhabalar
Çalışanlara kolay gelsin, hasta annişlere acil şifalar :KK54:

ben de şeker yükleme sonucumu aldım sorun yok şükür demir hapını akşama da ilave etti dr. Artık yavaş yavaş eşya hazırlıklarına, alışverişlere başlamam lazım ağırlaşıyo bünye.
Çok güzel lohusa takımları gördüm ama biraz pahalı. Terlikler taşlar ayy bayıldım valla..:anneadayı:

Bir de istanbul anadolu yakasında doktor özel hastane tavsiyeniz var mı kızlar? Doğum için arayış içindeyim.:KK17:

HIM VALLA Bilemiycem ama ilk çocugunuz heveslnirsin sen simdi
baskada yaparsin nasil olsa : ) , durumunuz musaitse kendin alsan daha iyi sanki
benim kangrumu bi komsum istemisti ama veremedim valla çok pahaliya aldim çunku,isterkende sen nasil olsa kolay olay çocuk yapmazsin dedi hatta : ))) ( geri vermeyeckmis gibi bi cumle kurdu :) )
ama digerlerini verrim, araba koltugunun biri bi arkadasta bana lazim olana kadar onun isi biter geri vericek o zaman
yani karisik biraz bu durum :))

Ben de kangru istiyorum aslında. Markası ne canım memnunsun anladığım kadarıyla. Burda bulamazsak Fransa'dan alalım.

hıı tuz eksikliği de zararlıymış biraz.
Bilmiyorum canım hiç araştırmadım fazlası zarar ama eksiğinin zarar olacağını düşünemedim. Onun üzerinde araştırma yapayım biraz. Tuzlu çubuk kraker ayram bide soda iç dediler özellikle. Zaten tansiyonumun düşük olmasının sebebi de o sanırım. 9/7 çıktı en son.

CAnım bu yıl sanırım 23 0cak ile 9 şubat arası olacak tatil bizim işe yarıyor inşAllah doğumda o vakitte olursa eşim izin almamış olacak zaten tatil olduğu için.
Bizim daire numarası da 5 :) bnm muhtemel doğum tarihi 4 şubat ama oğlum 5 inde mi doğacak bakalım bir gün daha bekleyip :KK48: amaaanın 5 ocak olmasın erken yavv :KK53:
kız neymiş o batıl inanç :) benim kapı numarası 22 ocağın 22 sinde falan gelmesin sakın :KK43:erken olur valla

Kızlar Nasılsıniz alışveriş ne alemde az kaldı doğuma :) haber verim söylemesi benden :) gratis te % 50 indirim varmış bugün.unibaby ıslak mendil veya bebe yağı düşünenler alsın ben alcam.alisverisi bitirdim sayılır Hamdolsun temizlik ürünleri hariç hersey tamam gibi.yalniz bsy sorcam şimdi mobilya beşik alcak annem. Ama ilk aylar için yatakodasina salona taşınacak küçük bi beşik almayi düşünüyorum sepet beşik deniyor 80 lira sizce netten alım mi

Canım o hemoglobin değildir o zaman. Ferritin dir. O da kanla ilgili depo Demir'i diye biliniyor. Onun da düşük olması kansızlık demek. Demir haplarını hiç ihmal etmeden düzenli kullanmak gerekli. Hapı alırken yanında c vitamini içeren bişeyle alınırsa Demir emilimi daha fazla olur. Üzüm çekirdeği de portakal suyunun içine katıp içilebilir.
Ferritin zaten canım kan değeri o değil mi ?

kız eltin 3 ile nasıl ayakta duruyor. benim 7 idi dermanım yoktu. ne iştah ne birşey vardı. 3 ile nasıl yaşıyor o kadın. bebeği ne ile besleyecek :S
Devamlı baş dönmesi var zaten onda. Ne biliym başlıycaz şimdi kuru üzümlere :) bakalım bi daha ki ay ne kadar yükselmil olacak ikimizinkide

Ya o şekerli su bana da öyle yaptı. Bünyemiz alışık olmadığından mıdır nedir. Kabızlık çekerken şekeri içtim ishale dönüştü. Zehirlenme mi dedi Dr lar. Ben de gitsem mi ki Dr a.
Bilmiyorum cnm iki gündür ishalim karın ağrısı yaptı bide. Dün yüklemeden 10 dak sonra bile hemen çıktım tuvalete bu sabahta devam ediyor doktor geçmezse gel dedi rahim kaslarına etki yapıyormuş çok sinirlerim bozuk iki gündür üst ğste keşke hiç yaptırmasaydım dedim

Benim kardeşim de 14 yaşında en kaliteli biberonu bulmuş da hediye olarak almış çorap almış 3 tane 1 tane takım almış. Çok mutlu oldum çok
güle güle kullansın bebişin :) benim haftaya kardeşim, eşi ve ELAm gelecek onlarda çok eşyamız var dediler bol bol kıyafetim tulumum çorabım geliyor, annemde hırka, yelek örmüştü belki onları da getirirler kuzenimde biberon emzik felan eczaneden sipariş verdim sakın alma dedi halamızda ben birşeyler örmeye başlıyayım demişti bize sadece dolap-beşik kaldı bende geçen hafta tepsi-beşik aldım boyamaya başladım pembe pembe ama süs arıyorum bakalım bulunca bitecek inşallah:)) bizim babaannemiz uzakta ve çok işleri var birde çok torunu var sanırım birşey yapamaz ama ilgisi, sevgisi yeter (eşimle her konuştuğunda aman sakın yormayın gelinimi diye uyarması bile güzel ) Allahım eksikliklerini göstermesin

Ferritin zaten canım kan değeri o değil mi ?

Bir de hemoglobin var canım tam kan ölçümünde çıkan. O değer 12 nin üzerinde olmalı en düşüğü 9 falan oluyor. Hemoglobin damarlarımızda dolaşan kan miktarı ferritin ise karaciğerde depolaman Demir miktarı. Allah korusun bir kanama falan olduğunda damarlarınızdan çok kan kaybetsek bile ferritin devreye girip hayat kurtarıyor. Ikisi de yüksek olmalı hepimiz için.

Devamlı baş dönmesi var zaten onda. Ne biliym başlıycaz şimdi kuru üzümlere :) bakalım bi daha ki ay ne kadar yükselmil olacak ikimizinkide

he demir miktarı imiş o :D bende hemoglabin sandım. yaşayamaz o kan değeri ile ondan şaşırdım. bak ben bir ara ibrahim saraçoğlunun kürünü yapmaya çalıştım gerçi yapamadım içemedim . kereviz ıspanakı 5 dakika kaynatıp onu aç karınla içicek baya etki ediyor. ama işte mide bulantısı filan çok yaptı bende. benim kanım hiç yükselmez idi. hamile kaldığımdan beri kan hapını düzenli kullandığım için 12 ye kadar yükseldi. o yüzden kan hapı çok önemli ihmal etmesin mutlaka düzelir

kız kozalak yala. üff çam kokusunu hiç sevmem parfümüde varya kozalak şeklinde.
düşündüm düşündüm sana çam kokulu bir şey bulamadım.
çam sakızı olabilir.:)

Eğer Can'ın çok istiyorsa çamdan yeşil bir kozalak kopar. Suyun içinde birkaç dakika kaynat. Sonra suyundan birkaç yudum iç. Kozalak bronşite falan iyi ama hamilelikte nasıl bilemedim. Birkaç yudum alsan bişi olmaz. Tamamen çam tadında.

Buram buram çam kokusu var canım küçük bi kavanoz alıp deneyebilirsin. Doktorlar normal bala izin veriyorlar ama çam balina ne derler bilmiyorum, bi sormak lazım
bunlari deniycem kizlar kozalak annemgili bahcedeki cam agacinda var ordan hallederim :) balida aksam alirim supersiniz kizlar cok saolun :)

Ben de english homeda tulum görmüştüm gidemedim bi türlü
evet çok tatliydi kiyamadim ayirmaya iki tane aldim, krem rengide vardi ama o hosuma gimedimpespembe ve masmavi yi sevdim ben : )))))
evdede var battaniye yeter bize herhalde, gece zaten uyku tulumuna koyarim oda var ablsina almistim
disari tulumu oluyor uzay robotumu ne diyolar adini unuttum : ) ondan var

Kızlar Bir Konuda Yardımınıza Ve Fikirlerinize İhtiyacım Var. Şimdi Bizim Prensesin Beşiği Bambu Beşik Hediye Geldi Bana. Ben İçine Uyku Seti Aldım Ama İstiyorumki Biraz Daha Süsliyim Cibinliği Falan Olsun. Dışarda Çok Para İstiyolar. Sizce Ben Evde Kendim Nasıl Süslerim Neler Yapabilirim. Beşiğin Resmi Aşağıdaki Gibi
bambu-şık-beşikler.webp

Tül sarıp kurdele ile süsleyebilirsin, fiyonklarla, inci de kullanırsın boncuk
Kızlar Bir Konuda Yardımınıza Ve Fikirlerinize İhtiyacım Var. Şimdi Bizim Prensesin Beşiği Bambu Beşik Hediye Geldi Bana. Ben İçine Uyku Seti Aldım Ama İstiyorumki Biraz Daha Süsliyim Cibinliği Falan Olsun. Dışarda Çok Para İstiyolar. Sizce Ben Evde Kendim Nasıl Süslerim Neler Yapabilirim. Beşiğin Resmi Aşağıdaki Gibi
Eki Görüntüle 1287166 [/QUOTE

Buram buram çam kokusu var canım küçük bi kavanoz alıp deneyebilirsin. Doktorlar normal bala izin veriyorlar ama çam balina ne derler bilmiyorum, bi sormak lazım
Ben cam bali tuketiyorum doktora da sormadim hemen hemen her sabah cevizle yerim. İyi bir marka almak lazim ama

Back
X