2015 Şubat Anneleri

Tatlım anladığımdan değil de beşiğini beyaz ya da krem tüllerle sarıp tahta bölümlerini , tülün kenarına inci boncuk , üst kısma da bi tane fiyonk konursa cok sık olur die hayal ettim
Nasıl Yani Canım Ayrıntılı Yazsana Biraz Tütü Tarzı Bişey Gibi

Bilmiyorum cnm iki gündür ishalim karın ağrısı yaptı bide. Dün yüklemeden 10 dak sonra bile hemen çıktım tuvalete bu sabahta devam ediyor doktor geçmezse gel dedi rahim kaslarına etki yapıyormuş çok sinirlerim bozuk iki gündür üst ğste keşke hiç yaptırmasaydım dedim

Alışık olmadığımız için olabilir canım. Ben de tuvalete çıkabiliyorum diye seviniyodum ilk 50lik yaptırdığımda. 100 lükte barsaklarım serenat yapıyodu ishal oldum ben de. Ne yapıcaz bol bol dinlenmeye sıvı tüketmeye çalışalım bari.

Kızlar Nasılsıniz alışveriş ne alemde az kaldı doğuma :) haber verim söylemesi benden :) gratis te % 50 indirim varmış bugün.unibaby ıslak mendil veya bebe yağı düşünenler alsın ben alcam.alisverisi bitirdim sayılır Hamdolsun temizlik ürünleri hariç hersey tamam gibi.yalniz bsy sorcam şimdi mobilya beşik alcak annem. Ama ilk aylar için yatakodasina salona taşınacak küçük bi beşik almayi düşünüyorum sepet beşik deniyor 80 lira sizce netten alım mi
80 miii çok uygunmuş lazmsa tabiki all

ya kızlar ben bu devlet hastanesine ilk gittiğimde de böle ilgisizlerdi.
Günüm geçti gittim dr.a byndı ozmn kadındoğumcu dr. dedim günüm geçti gebelikten şüpheleniyorum bakarmısınz tmm dedi kan verdim snra sonucu aldık evet gebesin dedi çıktısını verdi ben kadına bakıyorum kadın bana dedim benim ilk gebeliğim ee bundan sonra ne olacak bana kaldırıp diyor ki bana kanda bak dedin baktım diyor başka bişi yapmıyor söylemiyor sinir oldum dedim bu süreçten snrası napıcam bişiler söylemicekmisinz önermicekmisiniz o zmn folikasit yazdı verdi buna başla dedi şimdi usgde gözükmez dedi 15 gün snra gel dedi. Ay gittim 15 gün snra kadın baktı eski bir cihazı var kese var dedi ama bebeği göremiyorum dedi başka yere gönderdi orada da nemrut bir radyoloji uzmanı baktı dedim bebek var mı gördünüz mü kalbi atıyor mu bağırdı bana eline rapor vercem dedi git dr.un söyler Allahım salak adam ya bana bebek yok denmiş beni daha bekletiyor ekranda gördün söle işte kalp atımı varsa dinlet demi yok elime kağıt verdi ozmn okuduk canlı tek bebek var die yazmış düzenli kalp atımı vardır yazmış. Yani bunların yanına düzenli de gitsen tavırları aynı insan değil bunlar hepsi nemrut yüzlü aldıkları para haram olsun cidden hak etmiyorlar. Ayrıca canım ben limonu napcam tabak nie bardak nie bilmiyorum ki kndim evde yapayım bana pudra tozu gibi bişi verdiler glukozmuş diğerlerini de al gel dediler. yani saçma geldi bana taaa artvinde bile hazır şişede yapılı olarak ücretsiz verdiler kıza içti orda yaptılar. burası istnbulun göbeği ya güya istinye birde. Sinirlerimi hoplattılar orada güzel bir haşladım zaten onları geldim eve snra. Yarın bir daha gidicem işte eğer ki açlık kanları vermeden önce olayın böle gideceğini öğrensem hiç kan vermz gider başka yerde yapardım canım ama bnm kanım zaten düşük 2 tüp kan verdim yazık o yüzden ya sabır diyip yarında gidicem yine nemrutların yanına. Kendi hast. uzak bir daha yol parası da vermiyim üstüne die burda yaptırayım dedim yoksa ah bilsem böle olacak lanet olsun bunlara gider kndi hast. yaptırırdım.

Günüm geçti gittim dr.a byndı ozmn kadındoğumcu dr. dedim günüm geçti gebelikten şüpheleniyorum bakarmısınz tmm dedi kan verdim snra sonucu aldık evet gebesin dedi çıktısını verdi ben kadına bakıyorum kadın bana dedim benim ilk gebeliğim ee bundan sonra ne olacak bana kaldırıp diyor ki bana kanda bak dedin baktım diyor başka bişi yapmıyor söylemiyor sinir oldum dedim bu süreçten snrası napıcam bişiler söylemicekmisinz önermicekmisiniz o zmn folikasit yazdı verdi buna başla dedi şimdi usgde gözükmez dedi 15 gün snra gel dedi. Ay gittim 15 gün snra kadın baktı eski bir cihazı var kese var dedi ama bebeği göremiyorum dedi başka yere gönderdi orada da nemrut bir radyoloji uzmanı baktı dedim bebek var mı gördünüz mü kalbi atıyor mu bağırdı bana eline rapor vercem dedi git dr.un söyler Allahım salak adam ya bana bebek yok denmiş beni daha bekletiyor ekranda gördün söle işte kalp atımı varsa dinlet demi yok elime kağıt verdi ozmn okuduk canlı tek bebek var die yazmış düzenli kalp atımı vardır yazmış. Yani bunların yanına düzenli de gitsen tavırları aynı insan değil bunlar hepsi nemrut yüzlü aldıkları para haram olsun cidden hak etmiyorlar. Ayrıca canım ben limonu napcam tabak nie bardak nie bilmiyorum ki kndim evde yapayım bana pudra tozu gibi bişi verdiler glukozmuş diğerlerini de al gel dediler. yani saçma geldi bana taaa artvinde bile hazır şişede yapılı olarak ücretsiz verdiler kıza içti orda yaptılar. burası istnbulun göbeği ya güya istinye birde. Sinirlerimi hoplattılar orada güzel bir haşladım zaten onları geldim eve snra. Yarın bir daha gidicem işte eğer ki açlık kanları vermeden önce olayın böle gideceğini öğrensem hiç kan vermz gider başka yerde yapardım canım ama bnm kanım zaten düşük 2 tüp kan verdim yazık o yüzden ya sabır diyip yarında gidicem yine nemrutların yanına. Kendi hast. uzak bir daha yol parası da vermiyim üstüne die burda yaptırayım dedim yoksa ah bilsem böle olacak lanet olsun bunlara gider kndi hast. yaptırırdım.
Canım o limonu yarın şekerli suyun içine sıktıracaklar öyle içeceksin. Tadını biraz olsun hafifletiyo. Ben kızımda öyle yapmıştım. Bana limon fln diyende olmadı, internetten görmüştüm yanımda götürmüştüm.

Canım aldıkları kandan bişi olmaz. Stres şekeri çok etkiliyor sınav öncesi nasıl yüksek çıkmıştı benim. O yüzden başka biryere sana değer veren biryere gidebilirsen oraya git. şekeri daha içmedin nasıl olsa.

Bende detaylı icin gittim ayni dedigin gibi hamileyim ben bi f bloga git bi r bloga git nerdr bilmiorm yagmur yagio hastalandim o gun bisi soruyorum cevap vermio agzindan kelimeleri cimbizla aliorum :( konyada detayliyi ozelde tek hastane yapio oda baya tuzlu ama keske gitseymisim :( dunduz 1 saate yakın bakti cok agrim oldu ayaklarimi katliyabilirmiyim dedim cayda soyluyummu dedi bende cok agrim var ama ya dedim sabretcen sabretcen dedi :( ozelde de insanin ustune titriolar aman Allah kimseyi muhtaç etmesin bunlara yaa rezalet 1 ay oncesinden randevu aldim 5 saat beklentiler ya :(

ay k.bakmayın kızlar hep gerginliğimi yazdım oysaki dün bnm için güzel bir gündü. TAtil die eşimle çıktık gittik veznecilerde ki şu alt geçitte dükkanlar var ya bebek malz. bisiklet fln satılan yerler orada bebek malz. baktık bir yerde güzel bir mobilya beşik beğendim içinde yataşı cibinlik yatağın yan koruması yastık yorgan fln içinde hepsini 670 tl ye aldık. Beşik bembeyaz 60-120 ölçülerde yapılacak çünkü 70-130 olan bir modeli beğendik ama yapacaklar bizim için. altnıda 4 çekmecesi var tutamaçları fln çok şık zaten modelin adıda elitmiş. :KK48: beyaz aldık çünkü bu modelin kalitesini malını fln beğendik. çok güzeldi ben kendim stikerlarla süslemeyi düşünüyorum beşiğimi oğluşuma göre :) :KK36::KK36:
Ben kudela nakışı biliyorum bu yeteneğimi kullanıp oğlumak apı süsü yapmayı düşünüyorum önce tasarımın yapcam kağıda snra inş uygularsam kapı süsü yapcam. Cibinliğini fln beşik kuruluncada süsülücem yine :KK69:maharetlilik hareketleri başladı bende enerji geldi :KK9:

Snra forum istnbula gittik eşimle sinema keyfi yaptık :KK60:
Snra bişiler yedik ve soluğu ebebekte aldık neten emzirme sütyen almıştım ama oda büyük geldi C kupmuş onu iade ettim yerine oğluma unibaby yenidoğan ıslak mendili ile çorap aldık.

--
Annelerin bişiler yapmasından bahsetmişsiniz benim kvalide bildiğiniz üzere buradaydı ya tuttu bana bir gün dedi ki bizde adettır kızın annesi beşik takımı yapar çoğu şeyi kız annesi yapar dedi. Sizde nasıl adet bnde cidden bilmiyordum bizde tam nasıl die dedim bilmiyorum bizde nasıl ama sanırım bizde de öle olabilir çünkü kuzenime annesi yaptı çoğu şeyi dedim. Hıı yaptı eğer annen yapmıcaksa ben yapar getiririm dedi bir zoruma gitti anlatamam dediği laf. Annemler bnm memleketten köyden yeni geldiler daha bismilAllah kadın yapar eder alır acelen ne ki. Kendi de eline bir örgü almış işte yapıyorum demek için yelek örüyor hırkada yapcakmış. Birde demez mi kaynımın oğlunun küçülmüşleri varmış kaldırmıştım onları da getiricem evde giydirirsin. Dedim gerek yok biz alıoruz yavaş yavaş. hiç bişi demedi. Normalde asla göcünmam giydiririm ama o annem yapmıcaksa ben yaparım dedi de snra böle eskileri getircem diyince sinir oldum zaten o kıyafetlerin çoğusunun lekeli olduğunu düşünüyorum ben bunlar doğru düzgün çocuğa yemek yedirmeyi bilmez alırım fln demiyorda eskileri getircem diyor sinirlendim gerek yok dedim. Zaten kaynımın oğlunada başkaları eskilerini vermişti yani böle kademeli olarak onları aktarmanın mantığı nedir ki inşAllah getirmez çünkü kıl kaptım ya giydirmem cidden evde boş durur. Birde diyor sizinki de biraz büyür kaynımın oğluyla onların orda sünnet yaparmışız Allahım tepem attı iyice dedim babası baya büyüyünce yapmak istiyor sünnetini kndisi idrak etsin istiyor dedim ve ayrıca bende düğün fln istemiyorum mevlüt yapıcam dedim kendi evimde. Benim akrabalarım sivasta değil ne die orada sünnet yapacam yav ozmn birde bursada yapalım sünnet olacak iş mi tuttu bu salak akrabalar meselesi yüzünden 1 söz yaptılar bizde snra 2 nşan oldu kendileride yaptı nişanı 2 kına yaptılar erkek kınası adı altında ama hikaye yani snrada 2 düğün oldu biktim bunların 2şerli isteklerinden birde sünneti sivasta yapmayı geçiriyor aklından. Eşime de dedim ben çocuğumun sünneti evim nerdeyse hngi şehirdeysem orda yaparım k.bakmasın gelmek isteyen herkes bizim evimize gelir ben birilerine uyamam ayrıcada düğün istemiyorum dedim (kendi düğünümde de istemiyordum kaynana istiyor die yapıldı düğünler 2şer tane birde yoksa bir nikah snrada okuma istiyordum ben)

ayy anacım noldu bana bugün içimde çok birikmiş bnm patladı gitti bugün :KK53::KK53::mad::KK75:

Kızlar Bir Konuda Yardımınıza Ve Fikirlerinize İhtiyacım Var. Şimdi Bizim Prensesin Beşiği Bambu Beşik Hediye Geldi Bana. Ben İçine Uyku Seti Aldım Ama İstiyorumki Biraz Daha Süsliyim Cibinliği Falan Olsun. Dışarda Çok Para İstiyolar. Sizce Ben Evde Kendim Nasıl Süslerim Neler Yapabilirim. Beşiğin Resmi Aşağıdaki Gibi
Eki Görüntüle 1287166
BEŞİĞİN KENARlarını pembe kurdele ile sar. altı kısımına senın dedıgın gıbı lastıkle tül geçir. lastiğin kenarlarına da yine kelebek süs dikersin

Masallag oglusa gayet iyi. Islerin en zor zamani simdi allah kolaylik versin bi an once atlatrsin insallah tasinma isini canim

masallah kuzuna insallah sorunsuz normal dogum nasip olur hepmze

saglik olsun bisekilde vercez insallah

Canim hic uzulme vardir bunda da bi hayir sen elinden geleni yaptin universte islerini iyi biliyorsun zaten bu tarz seylerde her zaman emek vermek yetmiyor ins hakkini alcagin zaman da gelir:KK66:
sağol canım benim

ben gıttım ıkı dakıka da bebek gördüm geldım. 4 günlük minicik daha 4 kilo 200 gr doğmuş yüzü tombik ama çok minik yinede . sürekli emiyor ama maşallah hıc ağlamıyor.
annesı gece mama verıyormus ablam neden mama verıyorsun dedı ay uğraşamıyorum dedı. milletin uykusu ne kadar kıymetli.

ben gıttım ıkı dakıka da bebek gördüm geldım. 4 günlük minicik daha 4 kilo 200 gr doğmuş yüzü tombik ama çok minik yinede . sürekli emiyor ama maşallah hıc ağlamıyor.
annesı gece mama verıyormus ablam neden mama verıyorsun dedı ay uğraşamıyorum dedı. milletin uykusu ne kadar kıymetli.

Hadi yaa Allah Allah

ay inanmıyorum yaa sütü var bebek emiyor ama tutmuş uğraşmamak için gece mama veriyor Allah böle anneyi napsın :KK51::110:

kızlar bizim ufaklık çok hareketli maşşallah.bütün gece uyumuyo sanki.bi de dün gece sanırım hıçkırık tuttu.5 saniyede de bir zıplayıp duruyo.adı da poyraz olcak allahın izniyle.escek durcak sanırım:)

kizlar kansizlik için hgb onemli
ferritinin çok bi anlami yok , hbg 111-12 den yuksek olunca ferritin in oenmi yok ama çogu dr ferritine gore ilaç yaziyor sebebini bende bilmiyorum : ))

gogsum sarkar diyee emzirmeyen var :(
gece uyanip kalkip muitfaga mama hazirlamaya gitmek var açip memeyi agzina sokmak var ama mama içen çocuk gece uyanmaz kolay kolay, annne sutu daha çabuk sindirilouor, oyle olunca çocuk 2-3saate bi saat kurmus gibi uyanip emziriliyor ..
oglumu 20 ay emzirdim hiçde gocunmadim,bunuda insallah o kadar hatta daha afzla emzirmek isterim, ben çok sveiyorum emzirmeyi,gozlerini kapatiyolar kafayi memeye yaslayip cokkudu cokkudu emiyolar :))) ozledim vallaaaaa : )))
yara olmaz insalalh o kadar zevkli olmuyor gogus ucu çatlagi olunca ama ben yined evazgeçmemistim, ikisindede çok çekdim o acidan ama pes etmedim , bunda olamz insallahh : (

BEŞİĞİN KENARlarını pembe kurdele ile sar. altı kısımına senın dedıgın gıbı lastıkle tül geçir. lastiğin kenarlarına da yine kelebek süs dikersin
Tamam Canım Hafta Sonu Gidip Tül, Kurdela vs. Bişeyler Alıyım Bakalım Yapabilcekmiyim. Yapammasam Öle Boş Kullanırım Napım :)

Back
X