ay k.bakmayın kızlar hep gerginliğimi yazdım oysaki dün bnm için güzel bir gündü. TAtil die eşimle çıktık gittik veznecilerde ki şu alt geçitte dükkanlar var ya bebek malz. bisiklet fln satılan yerler orada bebek malz. baktık bir yerde güzel bir mobilya beşik beğendim içinde yataşı cibinlik yatağın yan koruması yastık yorgan fln içinde hepsini 670 tl ye aldık. Beşik bembeyaz 60-120 ölçülerde yapılacak çünkü 70-130 olan bir modeli beğendik ama yapacaklar bizim için. altnıda 4 çekmecesi var tutamaçları fln çok şık zaten modelin adıda elitmiş.

beyaz aldık çünkü bu modelin kalitesini malını fln beğendik. çok güzeldi ben kendim stikerlarla süslemeyi düşünüyorum beşiğimi oğluşuma göre :)

Ben kudela nakışı biliyorum bu yeteneğimi kullanıp oğlumak apı süsü yapmayı düşünüyorum önce tasarımın yapcam kağıda snra inş uygularsam kapı süsü yapcam. Cibinliğini fln beşik kuruluncada süsülücem yine

maharetlilik hareketleri başladı bende enerji geldi
Snra forum istnbula gittik eşimle sinema keyfi yaptık

Snra bişiler yedik ve soluğu ebebekte aldık neten emzirme sütyen almıştım ama oda büyük geldi C kupmuş onu iade ettim yerine oğluma unibaby yenidoğan ıslak mendili ile çorap aldık.
--
Annelerin bişiler yapmasından bahsetmişsiniz benim kvalide bildiğiniz üzere buradaydı ya tuttu bana bir gün dedi ki bizde adettır kızın annesi beşik takımı yapar çoğu şeyi kız annesi yapar dedi. Sizde nasıl adet bnde cidden bilmiyordum bizde tam nasıl die dedim bilmiyorum bizde nasıl ama sanırım bizde de öle olabilir çünkü kuzenime annesi yaptı çoğu şeyi dedim. Hıı yaptı eğer annen yapmıcaksa ben yapar getiririm dedi bir zoruma gitti anlatamam dediği laf. Annemler bnm memleketten köyden yeni geldiler daha bismilAllah kadın yapar eder alır acelen ne ki. Kendi de eline bir örgü almış işte yapıyorum demek için yelek örüyor hırkada yapcakmış. Birde demez mi kaynımın oğlunun küçülmüşleri varmış kaldırmıştım onları da getiricem evde giydirirsin. Dedim gerek yok biz alıoruz yavaş yavaş. hiç bişi demedi. Normalde asla göcünmam giydiririm ama o annem yapmıcaksa ben yaparım dedi de snra böle eskileri getircem diyince sinir oldum zaten o kıyafetlerin çoğusunun lekeli olduğunu düşünüyorum ben bunlar doğru düzgün çocuğa yemek yedirmeyi bilmez alırım fln demiyorda eskileri getircem diyor sinirlendim gerek yok dedim. Zaten kaynımın oğlunada başkaları eskilerini vermişti yani böle kademeli olarak onları aktarmanın mantığı nedir ki inşAllah getirmez çünkü kıl kaptım ya giydirmem cidden evde boş durur. Birde diyor sizinki de biraz büyür kaynımın oğluyla onların orda sünnet yaparmışız Allahım tepem attı iyice dedim babası baya büyüyünce yapmak istiyor sünnetini kndisi idrak etsin istiyor dedim ve ayrıca bende düğün fln istemiyorum mevlüt yapıcam dedim kendi evimde. Benim akrabalarım sivasta değil ne die orada sünnet yapacam yav ozmn birde bursada yapalım sünnet olacak iş mi tuttu bu salak akrabalar meselesi yüzünden 1 söz yaptılar bizde snra 2 nşan oldu kendileride yaptı nişanı 2 kına yaptılar erkek kınası adı altında ama hikaye yani snrada 2 düğün oldu biktim bunların 2şerli isteklerinden birde sünneti sivasta yapmayı geçiriyor aklından. Eşime de dedim ben çocuğumun sünneti evim nerdeyse hngi şehirdeysem orda yaparım k.bakmasın gelmek isteyen herkes bizim evimize gelir ben birilerine uyamam ayrıcada düğün istemiyorum dedim (kendi düğünümde de istemiyordum kaynana istiyor die yapıldı düğünler 2şer tane birde yoksa bir nikah snrada okuma istiyordum ben)
ayy anacım noldu bana bugün içimde çok birikmiş bnm patladı gitti bugün