• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Forum istanbulda hem sinema var canım hem ebebek var sobbe vardı mothercare vardı jokerde var mıydı emin değilim biz oraya gittik geçen çarşmba.

Peki nasıl ebebek ? Büyük mü ? Biz viaporta gittik , kocaelindekinin yani buradakinin 4te 1i kadardı.
Adapazarı'nda bir yer varmış serdivan avm, bi tanıdık orayı da önerdi. Akşam ikisine de bakalım netten. Teşekkürler :KK68:

ben geldimmmmm
çok şükür gördük kızımı
ama bu kız çok inatçı
bütün gece kıpır kıpırdı hatta doktorun kapısında beklerken bile hareketliydi
yattım sedyeye benimkine kal geldi
doktor öte uğraştı beri uğraştı yok anam benimki kılını kıpırdatmıyor
bi ara elini yüzüne götürdü o kadar
ama doktordan çıkınca kudurdu yine :KK48:
maşallah iyiymiş sağlığımız yerinde çok şükür
haftaya şeker yüklemesi için gideceğim
bugün yaptıracaktım ama sabah dayanamadım bir dilim ekmek yiyipte gittim

bu arada doktor yürümemi yasakladı kendini yorma ayakta kalma dedi
rahmim aşağı inmiş sıkıntı olmasın sonra dedi
Gözün aydın cnm Kaç gram olmuş prensens :KK51:

@InzaR disle ilgili apse olabilir mi bahsettigin bogaza vuruyo gibi agri yapiyo bazen o da acile guveniosan git için rahat etsin

Ogunlerde az yemiyorum aslinda ama yeme saatlerim.problemli. 11 gibi kahvalti yapiyorum sabah. Ogle yemegini atliyorum. Aksam 6 -7 gibi yemek yiyorum. Gunduz ara ogun yaptigim oluyo bazen. Tum gunun acligini aksam yemeginden sonra yasiyorum sanirim. :KK43: gece gec yatiyoruz bir de.. Evden calisiyoru ben duzenli saatlerim yok bu yuzden sanirim. Duzenimi de bir oturtamadim.evde olunca insan ister istenez rekax davraniyo maalesef :/

Kahvaltıyı geç yaptığın için bence gece istediğini yiyebilirsin. Çok aç kalmamak gerekli.

Kızlar şekerim normal çıkmış..doktor böyle devam.et yediği içtiğine dedi.ben de sormadım kaç çıktığını çok şükür darısı sizi başına arkadaslar:)

Yükleme mi yapıldı yoksa açlık mı sadece?

Kızlar bişi sorcaktım bende kansızlık varda kuru üzüm tavsiye edilmiş aç karına yoksa tok karınamı faydası daha çok olur

Aç karnına yersen ishal yapabilir. Aç da tok farketmez ama yanında mutlaka c vitamini içeren bişeyle almak gerekiyor.

Allam evimi temizledim yemek yaptım duş aldım :) son donemde beni mutlu eden sey "temiz ve mutfağında yemek olan" ev =] size de böle bi dişi kuş tripleri geldi mi kızlar

Bugün doktordaydım,şeker yüklemesi yapıldı. Sonuç yüksek çıktı,açlık 77,ilk 1 saatteki 190,2. saattaki 150 ,doktor diyetsyene yolladı,10 gün diyet yap bir daha açlık,tokluk kanını aldıracağım,sonuç kötü çıkarsa insilüne başlayacağım dedi,morali bozuldu :( Çok şükür bebişim iyi 900 gr olmuş,37 cm kadar boyu dedi...

Kızlar toparlayamadım demiştim ya bugünde doktora geldim son çare serum taktı ishal beni benden aldı ishal karın ağrısı yaşayan olursa dikkate alın

Allam evimi temizledim yemek yaptım duş aldım :) son donemde beni mutlu eden sey "temiz ve mutfağında yemek olan" ev =] size de böle bi dişi kuş tripleri geldi mi kızlar

Aynen Canım Bende Nedense Temizlik Yapınca Bide 2 Çeşit Yemeğim Olunca Bi Mutlu Oluyorumki Sorma :KK69:

Bugün doktordaydım,şeker yüklemesi yapıldı. Sonuç yüksek çıktı,açlık 77,ilk 1 saatteki 190,2. saattaki 150 ,doktor diyetsyene yolladı,10 gün diyet yap bir daha açlık,tokluk kanını aldıracağım,sonuç kötü çıkarsa insilüne başlayacağım dedi,morali bozuldu :KK43: Çok şükür bebişim iyi 900 gr olmuş,37 cm kadar boyu dedi...
çok şükür bebeğin iyi :) şeker sorununu insüline gerek kalmadan çözersin inşallah, çoğu gitti azı kaldı inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı

Ekim annelerini okudum bi tırstım doğumdan . Diyeceklerim bu kadar . Biz oğlumla iyiyiz lalaaaa hep böle yaşıcaz

çok şükür bebeğin iyi :) şeker sorununu insüline gerek kalmadan çözersin inşallah çoğu gitti azı kaldı

İnşallah ya, valla her bi yanımız delik deşik oldu artık,eskiden şeke testi mi varmış,adamı strese sokuyorlar :(

İnşallah ya, valla her bi yanımız delik deşik oldu artık,eskiden şeke testi mi varmış,adamı strese sokuyorlar :KK43:
ahhh ahhhhh eskiden hiç test ilaç olmadan 10 çocuk doğuruyorlarmış hemde beden gücüyle çalışarak canım biz 3.yü düşünene vayyyyy ne cesaret diyoruz

kızlar daha önce de sordum ama gözden kaçtı galiba 1 kadın 1 erkek 2 çocuk izlediniz mi tavsiye ederim

Back
X