slm kızlar bu gün bebişime yenidoğan prima prim care 3 numara midi aldık 80 tanelilik indirimdeydi :)
Eee oğluşumun poposunuda düşünmek lazım

watsona gittik sabun şampuan vs için inidirim varmış ya bütchenların kokularını beğenmedim ben hiç ya doğal fln diolar ama napsam yinede alsak mı o markadan tecrübeli anneler
Ayrıca beşik konuşulmuş bizimde inş 9 kasımda gelecek sadece mobilya beşik aldık çünkü evimizde bir oda var ama ayrı odası yaza kadar olamayacak yatak odamda olsun istiyorum yatak odamda da beşiğe kısıtlı yer vardı o yüzden benim aldığım yerdeki adam dedi ki 60-120 ile 70-130 arasında çok fark olmaz ikisinde de 3-4 yaşına kadar yatar ortalama. Zaten dönen bebek sıkıntılı bebek olacaksa 70-130 a da sığmaz :) 10 cm çok farkettirmz die düşündük ve 60-120lık elit beyaz biraz oyması olan bir model beğendik bizim için ölçülerimzde 60-120 yapılıp gelecek. Birde eşim yaza tayin dilekçesi verecek tayinde olursak kurdurup bozdurmayalım die takım almadık yoksa son ana kadar eşim hep takımdan yanaydı. Hayırlısı böyleymiş :) İçinin yataşı kenarlıkları yastık yorganı cibinliği vs. hepsi dahil 680 tl ye aldık üstelik karta 6 a böldürdük. Peşin alsakta 650 tl oluyordu.
Resmini ekledim işte bakmak isteyenler olursa. İçindeki bizim setimiz değil dükkandaki mobilya bu 70-130 olan biz mavili beyazlı bir set seçtik uyku setini mobilyayıda bizim için 60-120 yapacaklar 9 unda getirip kuracaklar.