burun kanaması bende de oluyor ama öyle oluk oluk değil leke gibi. sürekli oluyorsa kontrole gittiğinde söyle mutlaka. o kocalar bizden önce aşerdi, belleri ağrıdı,mideleri yandı daha neler neler burnuda kanamıştır canımmm :)))
ben en az 2 kere wcye kalkıyorum. onun dışında su içmek için ve dönerken canım acıdığı için uyanmalarım da oluyor.
o teyzelere yuhh diyorum! akşamdan yap dese yine biraz insaflı diyecem yani. bu kadınlar nie bu kadar kendilerini adıyorlar ev işlerine sanki dünyaya gelme nedenleri bu ala ala yaaa
yayaların tlf kullanmaları ne zaan yasaklanmış acaba. üff herkesin acelesi var herkes bi yere yetişiyor.
bende burdaki takvim sağolsun kalan günüme göre söylüyorum. yani şimdi 105 günüm var=3,5 ay hamileliğide 9,5 ay olarak değerlendirirsek 6 aylık hamileyim diyorum. ehehehh
ağır bir hastalığı mı var canım. Allah esirgesin yani ölüm kalım meselesi mi acaba?
bir iyileşirsem bende onu düşünüyorum.istanbuldayken özel ders alıyodum çok faydasını görmüştüm. ordan aşinayım hareketlere zaten. tehlikeli hareketleri de yapmamak lazım tabi