Dogumdan sonra en muhim kisim o zaten şimdiden arastrin es dosta sorun forumlarda tarayin derim. O kadar cok dr gezdim ki kizimin saglik sorunları nedeniyle neler gordum yasadim adı doktor biseyden anladiklari yok paso ilac dayamayi biliyolar boy kilo disinda biseyi sallamiyolar vaka deneyimleri az cocukla iletisim sıfır

bir de herdaim ulasabilir olmasi lazim ki acil durumda arayip sorabilesin bir de hatrlayacak tabi hastasini

şükür bi arkadasm yegeninin doktorunu tavsye etmişti kizim on gunluktu veon gun boyunca hic aglamamsti kafayo yiyordum niye aglamiyor diye. Geceyarisi verdiler numarasini muayenesine ggitmedim tanımadığı halde adam saolsun acti telefonu dinledi yardimci oldu. Ondan sonra da daimi uyesi olduk doktorumuzun allah razi olsun cok iyidir araştırır her konuda öneriler sorar ilaci gerek olmadikca dayamaz tedbirlidir degisik durumlrda istisare eder dr cevresiyle falan cok buyuk sans oldu bize o konamayan alerji teshisimizi ilk sorgulayip yonlndren de o olmustur hatta. Ki istanbulda olmasna ragmen mersnden her sikistgmda arar sorarim hem hatirlar hem yardimci olur. Eskisi kadar takibinde degiliz sonucta babasinin hayrina telefonlrma cvp vermek zorunda değil ama insanlikli biri saolsun