Kilo bunyeye gore degisiyor.ben 61 ile hamile kaldim,simdi 63 oldum.toru topu 2kilo aldim,ama bir ara kilo vermistim gebeligin baslarinda..ama sekerim yuksek cikti ve diyetisyen beslenmemi duzenledi.karbonhidrati kestik gibi ve seker yokcok kilo almisim resmen yeme artik dedi bana kafayi yicem her ay ayri bi doktor goruyo beni ve hepsi ayni seyi soyluyo bi de esimin yaninda soyluyolar rezil oluyorum resmen
Drlarin kilo meselesine takmasinin onemli sebebi,bizim kilolu olmamizdan ziyade, bize kiloyu yapan seker ve karbonhidrat agirlikli beslenmek..bebeklerimiz kendine ihtiyaci olan herseyi gerektigi kadar bizim bunyemizden cekip aliyor,Glikoz haric! Glikoz plasentadan direk geciyormus ve anne karnindaki bebek,bununla savasmak icin gereksiz pankreasi calisiyor.buna alisiyor ve dogdugunda bu glikozu bulamayinca hipo glisemi travmasina giriyormus.bununla birlikte ayrica bu maruz kaldigi glikoza bagli maalesef bazi arazlar olusabiliyormus
Ama bunu boyle anlatmiyorlar genelde.bunu bana bu cmt.anlatti,sekerim cok cikinca..ben tabi kendi dilimce anlattim,paylasayim istedim