2015 Şubat Anneleri

kızlar bişey sorcam, göbek deliğinin etrafı moraran var mı? öle aşırı bi morluk diil ama rengi diğer yerlere göre daha koyu. herzaman olmuo ama bazen artı bu durum bende?

İyi yaptin canim memnun kaliriz inşallah. Bende denemek için bir urun alip kullanicam basta. Yazarim buraya sen alirsan sende yaziver bilgilenelim :)

Nazar boncuğu canim o da

Çok yakin arkadasim devamli alir oradan herhangi bir sorun yasamadi ona dayanarak alicam canim bende.
illaki oluyor canımm çok haklısın yerime gelen ev sahibine hayırlı olsun nazar boncuğu :nazar:

Aman inşallah valla şu 3 ay geçsin,sağlılı bişekilde kuzularımızı elimize alalım başka hiç bişey istemiyorum...
geçer allahın izniyle kavuşucaz bebeklerimize ben 24 olcam daha hiçççç düşünmüyorum belkide düşünmeye vaktim olmuyor ama illaki ara ara insanın aklına takılmıyor değil ben bi özele bi devlete gittiğim için sanırım ara uzun olmuyor öyle güzel oluyor

geçer allahın izniyle kavuşucaz bebeklerimize ben 24 olcam daha hiçççç düşünmüyorum belkide düşünmeye vaktim olmuyor ama illaki ara ara insanın aklına takılmıyor değil ben bi özele bi devlete gittiğim için sanırım ara uzun olmuyor öyle güzel oluyor

hem bebeğini özlememiş,hemde soruları biriktirmemiş olursun :) gerçi bende 15-20 günde bir gidiyorum, doktor seni yeni görmüştüm galiba diyor ,aman napayım,önceden kötü tecrübeler yaşayınca insan pimpirikli oluyor...

Sebamed diyorlardı ama bakmadım daha. Dalim ya da Johnson düşünmüyorum ben de.

Ben de sebamed bebe yağı,şampuanı,pişik kremi aldım,yeni doğum yapan arkadaşlar onu önerdiler,mustelayı beğenmemişler... İçeriği hakkında bilgim yok ama sen araştırınca bizede yazar mısın canım :)

ŞEREFNAZ bebeğin hareket etmesi için nasıl hareket ediyorduk,benim bugün bebiş biraz hareketsiz,bi de hafif kasık ağrım var:::::::KK43:

Yere dogru bisey aliyor hgibi egil vucudunu u seklinde gibi dusun bir iki kez yap olmadi haffce emeklme hareketi tabi temkinli yavasca;)

Eğer çok açsan şekerin de tansiyonun da düşer. Önce şekerli su içebilirsin o zaman. Ama aç olmadığın halde tansiyonun düştüyse tuz lazım.

toktum ikisinde de isin ilginci bundan sonra tuz da aklmda olsun madem saol canim;)

Ben de sebamed bebe yağı,şampuanı,pişik kremi aldım,yeni doğum yapan arkadaşlar onu önerdiler,mustelayı beğenmemişler... İçeriği hakkında bilgim yok ama sen araştırınca bizede yazar mısın canım :)

Yazarım tabii canım.

hem bebeğini özlememiş,hemde soruları biriktirmemiş olursun :) gerçi bende 15-20 günde bir gidiyorum, doktor seni yeni görmüştüm galiba diyor ,aman napayım,önceden kötü tecrübeler yaşayınca insan pimpirikli oluyor...
evet canım haklısın ara uzun olmayınca içim rahat ediyor inşş bir daha kötü tecrübe yaşamıycaz

Doktora geldik sira bekliyoz hastaneye girdim moralim bozuldu vallahi erken dogumdan cok burda dogumdan korkar oldum rabbim nolur vaktini beklet zamannda istanbula varmayi nasip et duam temennim bu:(
Benim binmeye cekindigim havasiz mikrop yuvasi on kişilik asansöre hemşire kucagnda minicik bi yenidoganla bindi sok gecrdim resmen yeni dogmus hem de belli ki erken dogmus normal yenidogana gore cok cok küçüktü bi uyduruk battaniyeye sarmislar onca hastalikli kisinin kalabalgn icinde baska kata kucakta indriyorlar bu kadar tedbirszlik olmaz ya dedm bebek icin bu sartlar hic steril degil enfeksiyon riski nolcak napalm mecbur dedi bi de yaa:( insan kuvez gibi bi tasima aracinda indrir bari icim acidi nereye yazabilirm bunu ben sikayet olarak boyle bi mantksz sistem olmaz olmamali ya ozel hastane guya

Yunus peygamberin duası sıkıntılar için iyi gelebilir. Bir de Kuran'ı Kerim Türkçe mealini okuyorum ben.

Ewet dualar insan huzur veriyor,bende diyorum benim inşirah suresini okuma zamanım gelmiş diye, aslında ne çok boş şeylerle vakit geçiriyoruz da önemli şeylere yeterince vakit ayıramıyoruz( kendi adıma)

Doktora geldik sira bekliyoz hastaneye girdim moralim bozuldu vallahi erken dogumdan cok burda dogumdan korkar oldum rabbim nolur vaktini beklet zamannda istanbula varmayi nasip et duam temennim bu:KK43:
Benim binmeye cekindigim havasiz mikrop yuvasi on kişilik asansöre hemşire kucagnda minicik bi yenidoganla bindi sok gecrdim resmen yeni dogmus hem de belli ki erken dogmus normal yenidogana gore cok cok küçüktü bi uyduruk battaniyeye sarmislar onca hastalikli kisinin kalabalgn icinde baska kata kucakta indriyorlar bu kadar tedbirszlik olmaz ya dedm bebek icin bu sartlar hic steril degil enfeksiyon riski nolcak napalm mecbur dedi bi de yaa:KK43: insan kuvez gibi bi tasima aracinda indrir bari icim acidi nereye yazabilirm bunu ben sikayet olarak boyle bi mantksz sistem olmaz olmamali ya ozel hastane guya

Bişi dicem canım sen niye araç kullanıyorsun istanbula gitmek için? Biz Adana'ya uçakla gelip Mersin'e araçla geçiyoruz hep. Sen de istanbul için öyle düşünmez misin? THY 28 den sonra mı uçağa bindirmiyordu? 28 haftayken izin alsan istanbula gitsen olmaz mı?

Doktora geldik sira bekliyoz hastaneye girdim moralim bozuldu vallahi erken dogumdan cok burda dogumdan korkar oldum rabbim nolur vaktini beklet zamannda istanbula varmayi nasip et duam temennim bu:KK43:
Benim binmeye cekindigim havasiz mikrop yuvasi on kişilik asansöre hemşire kucagnda minicik bi yenidoganla bindi sok gecrdim resmen yeni dogmus hem de belli ki erken dogmus normal yenidogana gore cok cok küçüktü bi uyduruk battaniyeye sarmislar onca hastalikli kisinin kalabalgn icinde baska kata kucakta indriyorlar bu kadar tedbirszlik olmaz ya dedm bebek icin bu sartlar hic steril degil enfeksiyon riski nolcak napalm mecbur dedi bi de yaa:KK43: insan kuvez gibi bi tasima aracinda indrir bari icim acidi nereye yazabilirm bunu ben sikayet olarak boyle bi mantksz sistem olmaz olmamali ya ozel hastane guya
birde özel öyle mii??? inanmıyorum yaaa allaha emanetler o kuzular vallaha herkes bilinçli değil bu konuda tamamen vicdansızlıktır bu

Ewet dualar insan huzur veriyor,bende diyorum benim inşirah suresini okuma zamanım gelmiş diye, aslında ne çok boş şeylerle vakit geçiriyoruz da önemli şeylere yeterince vakit ayıramıyoruz( kendi adıma)

600 sayfalık ne kitaplar okumuşumdur ama ben de Kuran'ı Kerim'i bitiremedim sure sure okuyorum bakalım.

Bişi dicem canım sen niye araç kullanıyorsun istanbula gitmek için? Biz Adana'ya uçakla gelip Mersin'e araçla geçiyoruz hep. Sen de istanbul için öyle düşünmez misin? THY 28 den sonra mı uçağa bindirmiyordu? 28 haftayken izin alsan istanbula gitsen olmaz mı?

Canim 37.hftaya kadar calisip izin aktarmam lazım dogum sonrasi ikinci dönemi kapatablmek icin bebise bakcak kimsemz yok ucretsz izn de alamam madden o yuzden aracla gelmk durumundaym ucak almiyor belli hftadan sonra hem zaten en erken izine bile 32.hftada ayrilablirsn yasal olarak

kızlar tetanozumun ikincisi için sağlık ocağına gittim. bana bakan ebe izinliymiş. o kadar panik bi kadın vardı ki. karnım ser t mi diyorum doktoruna sor diyo. nerde o eski ebeler

Back
X