2015 Şubat Anneleri

Canım ilk bebişin normal doğum muydu? Normalse normal sancıyla suni sancı arasında fark var mı onu sorucaktım.
kızımı sezeryanla epidural yöntemiyle doğurdum 37.haftada doğdu normal doğumda sancın varsa yani şöyle sürekli ağrın oluyosa oğlumdan biliyorum suni sancı vermiyolar canım bi süre sonra doğuyor bebek eğer sancın yoksa veriyolar suni sancıyı

Canim 37.hftaya kadar calisip izin aktarmam lazım dogum sonrasi ikinci dönemi kapatablmek icin bebise bakcak kimsemz yok ucretsz izn de alamam madden o yuzden aracla gelmk durumundaym ucak almiyor belli hftadan sonra hem zaten en erken izine bile 32.hftada ayrilablirsn yasal olarak

Offf araba olayı da insanı strese sokar. Birşeye stres olmayalım derken çevremizdeki herşey stres oluyor. Allah yardımcımız olsun. Bizde de bakacak kimse yok 32 de yasal izni kullanayım diyordum sabah eşim 37 ye kadar çalışabilir raporu almanın daha iyi olacağını ima etti. Şimdi haftanın üç günü gitmiyorum raporluyum o zaman her gün gitmem lazım dedim o da sen halledersin dedi. Sanırım kaçamak gitmicem :)

Ben hala kendimi güvende hissetmiyorum ama,her ağrıda sancıda erken doğacak herhalde diyorum,Allah hepimizi korusun artık ...
aman Allah korusun.iyi düşün sende. nerye çıkacak zaten çıkamaz. sorunu yoksa neden çıksın bebecık çıkmaz merak etme

Bu arada benim Ocak ayında yanacak onbeş günlük yıllık iznim duruyor. Ben bu izni Dr bana 32. Haftada çalışabilir raporu verdiğinde 32-37 hafta arasında kullanabilir miyim? Bilen var mı bunu?

ay adımımı attım anamın evine :D hastaneden buraya geldim . sabah beri yollardayım anca işim bitti. bu sefer erkek doktor denk geldi şikayetlerimi anlattım hem idrar hem de idrar kültürü istedi. akıntını kontrol et değişik kokulu rengi farklı gelirse acile gel dedi. herhangi bir amniyon sıvısı durumu olabilir diye. akıntım var deyince dedi. ayrıca günde 5 6 defa karının sertleşmesi normal imiş. bebeğin harketlerinde ciddi azalma hissedersen yine acile gel dedi. ayrıca kan uyuşmazlığı için mor reçete yazdı sağlık ocağında vurulucam az önce oraya gittim ama eczane ilacı depodan getirtiyormuş o yüzden pazartesi olucam iğneyi. benden haberler böyle birdahaki randevum 4 aralıkta :D

kızımı sezeryanla epidural yöntemiyle doğurdum 37.haftada doğdu normal doğumda sancın varsa yani şöyle sürekli ağrın oluyosa oğlumdan biliyorum suni sancı vermiyolar canım bi süre sonra doğuyor bebek eğer sancın yoksa veriyolar suni sancıyı

Canım suni sancıyı biliyorum çok acı vermişti de normal doğumda da o acı oluyor mu diye sormak istemiştim. Yoksa normalinki zamanında olduğu için daha mı az acı oluyor diye yani.

Anladim canim sen karar verince bizlerle paylasiver :)

Yapariz aslinda ya ne yapacagimiz konusunda bi karar verebilsek.a

Ellerine saglik canim ne guzel hayata boyle renk katmamiz lazim . Aynen zevk aliyorum bende boyle şeylerden ama başlamak zor geliyor bi karar verip başlasam. Birde evde oturuyorum. Pasiflestim iyice ondan boyle oldum calissam herşeye el atardim kesin.
benımde tesadüfen oldu. burda hobi malzemeleri satan bir abi ile tanıştım.
sohbet muhabbet bana bir hikaye anlattı.
bir emekli öğretmenle tanışmış . kadın emekli olduktan sonra resme merak sarmış.
gelip bizim abiden malzeme alıyormuş.
aradan aylar geçmiş. kadın yeniden gelmiş. bizim abi demiş nasıl gidiyor resim işleri.
kadın demiş sorma yakında kafayı üşüteceğim. eskiden parktan geçerken transit geçerdim.
şimdi saatlerce parkta ağaçlara, yapraklara, kuşlara, çocuklara bakıyorum. güneş hangi açıdan vurursa yaprak ne renk alıyor diye inceliyorum.
görmeden yaşıyormuşum , şimdi görerek yaşıyorum demiş.
ondan böyle şeyler gerçekten insanın hayatını güzelleştiriyor. hayatta üretmekten güzel bir şey yoktur.
bir de EMEK

ay adımımı attım anamın evine :D hastaneden buraya geldim . sabah beri yollardayım anca işim bitti. bu sefer erkek doktor denk geldi şikayetlerimi anlattım hem idrar hem de idrar kültürü istedi. akıntını kontrol et değişik kokulu rengi farklı gelirse acile gel dedi. herhangi bir amniyon sıvısı durumu olabilir diye. akıntım var deyince dedi. ayrıca günde 5 6 defa karının sertleşmesi normal imiş. bebeğin harketlerinde ciddi azalma hissedersen yine acile gel dedi. ayrıca kan uyuşmazlığı için mor reçete yazdı sağlık ocağında vurulucam az önce oraya gittim ama eczane ilacı depodan getirtiyormuş o yüzden pazartesi olucam iğneyi. benden haberler böyle birdahaki randevum 4 aralıkta :D

Annecik şimdi ne güzel bakar sana :) bebişi görmek de iyi gelmiştir di mi?

Canım suni sancıyı biliyorum çok acı vermişti de normal doğumda da o acı oluyor mu diye sormak istemiştim. Yoksa normalinki zamanında olduğu için daha mı az acı oluyor diye yani.
acı olayı aynı kuzum sonuçta normal sancıdada kasılma oluyor sunidede kasılması için veriyolar sonuç aynı suni yada normal sancı daha çok die bişey yoktur

benim kaybettiğim bebeğim 20 haftalıktı suni sancıya gerek kalmadı öyle kasılıyodum ki suni sancıda verselerdi aynısı olurdu dr un dediği doğumu gerçekleştirende bu sancıdır kuzum inşş yardımcı olmuşumdur

benımde tesadüfen oldu. burda hobi malzemeleri satan bir abi ile tanıştım.
sohbet muhabbet bana bir hikaye anlattı.
bir emekli öğretmenle tanışmış . kadın emekli olduktan sonra resme merak sarmış.
gelip bizim abiden malzeme alıyormuş.
aradan aylar geçmiş. kadın yeniden gelmiş. bizim abi demiş nasıl gidiyor resim işleri.
kadın demiş sorma yakında kafayı üşüteceğim. eskiden parktan geçerken transit geçerdim.
şimdi saatlerce parkta ağaçlara, yapraklara, kuşlara, çocuklara bakıyorum. güneş hangi açıdan vurursa yaprak ne renk alıyor diye inceliyorum.
görmeden yaşıyormuşum , şimdi görerek yaşıyorum demiş.
ondan böyle şeyler gerçekten insanın hayatını güzelleştiriyor. hayatta üretmekten güzel bir şey yoktur.
bir de EMEK

Kimsenin araşturmadıpı konuları araştırıp deneyler yapıp yeni şeyler bulup sonra onlar dünyadaki dergilerde basınca da ürettiğini anlıyor insan. Allah biten projelerimden sonuçları yayın yapma zamanım gelmiş benim :) dünyaya bir buluş daha tanıtmanın zamanıdır, zaten Şubat'ta hepimizin ürettikleri gelicek inşallah :)

benim kaybettiğim bebeğim 20 haftalıktı suni sancıya gerek kalmadı öyle kasılıyodum ki suni sancıda verselerdi aynısı olurdu dr un dediği doğumu gerçekleştirende bu sancıdır kuzum inşş yardımcı olmuşumdur

Hmm ben onda suni sancı kullanıldığını düşünmüştüm canım o yüzden sana sordum kusura bakma ne olur. Allah sabır versin çok zor gerçekten.

Doktora geldik sira bekliyoz hastaneye girdim moralim bozuldu vallahi erken dogumdan cok burda dogumdan korkar oldum rabbim nolur vaktini beklet zamannda istanbula varmayi nasip et duam temennim bu:KK43:
Benim binmeye cekindigim havasiz mikrop yuvasi on kişilik asansöre hemşire kucagnda minicik bi yenidoganla bindi sok gecrdim resmen yeni dogmus hem de belli ki erken dogmus normal yenidogana gore cok cok küçüktü bi uyduruk battaniyeye sarmislar onca hastalikli kisinin kalabalgn icinde baska kata kucakta indriyorlar bu kadar tedbirszlik olmaz ya dedm bebek icin bu sartlar hic steril degil enfeksiyon riski nolcak napalm mecbur dedi bi de yaa:KK43: insan kuvez gibi bi tasima aracinda indrir bari icim acidi nereye yazabilirm bunu ben sikayet olarak boyle bi mantksz sistem olmaz olmamali ya ozel hastane guya
HEMŞİRENIN biri prematüre bebeği cebıne koyup resım cekılmıste de ceza yemıs. sende resımını cekseydın keşke.

Kimsenin araşturmadıpı konuları araştırıp deneyler yapıp yeni şeyler bulup sonra onlar dünyadaki dergilerde basınca da ürettiğini anlıyor insan. Allah biten projelerimden sonuçları yayın yapma zamanım gelmiş benim :) dünyaya bir buluş daha tanıtmanın zamanıdır, zaten Şubat'ta hepimizin ürettikleri gelicek inşallah :)
:) en güzel üretim o olsa gerek.

Hmm ben onda suni sancı kullanıldığını düşünmüştüm canım o yüzden sana sordum kusura bakma ne olur. Allah sabır versin çok zor gerçekten.
yok olurmu canım biz bildiklerimizi paylaşalım şimdi bazı bayanlar diyoyaa suni sancı çok kötü alakası yok e tabi sancın azsa doğuramıyosan o suni sancıyı verdiklerinde iyice kasılıyosun sonra doğum oluyor onlar ondan öyle diyor zaten ağrın fazlaysa gerek kalmıyor doğuyor bebekler ben dr umla konuşmadım bu konuyu daha ama normal doğum istiyorum inşşş bana eğer çocuk düşünürsen normal olabilir demişti bakalım ne diycek sölediğimde

:) en güzel üretim o olsa gerek.

Eşim makina mühendisi ona diyorum ki %100 verilme çalışan makina yapabilir misin? Mümkündü yok o verilme çalışan makine yapılamaz. Ama Allah I'n verdiği bebişler öyle ;) inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz.

Annecik şimdi ne güzel bakar sana :) bebişi görmek de iyi gelmiştir di mi?

valla annemi özlemişim ama yaırn çarşıya çıktıktan sonra eve geçicem akşama sakaryaya gidicez eşimin kuzenleriyle günü var. bebeği göremedim canım doktor sürekli ultrasona sokmuyor herhangi bir şikayetim yoksa gerek görmüyor. ama haftaya görücem yavrumu fetal ekomuz var :)

Bu arada benim Ocak ayında yanacak onbeş günlük yıllık iznim duruyor. Ben bu izni Dr bana 32. Haftada çalışabilir raporu verdiğinde 32-37 hafta arasında kullanabilir miyim? Bilen var mı bunu?
doktorun çalışabilir raporu vermesi hamileliği çalışmasına engel değil demek. yani senin çalışyor olman yıllık ıznını kullanmana engel degıl. yıllık izni zaten ücretli izin kullanabilirsin.

Back
X