- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapışık durmuyo sanki canım ya baksana . Ama gerekiyorsa silikonlarız tabiSonra dolaba yapıştırılıyor di mi sabitlemek için.
Yumuşatıcı olarak ne kullanıyorsun canım ? Bide bulaşık makinesi deterjanın ne ?En kötü ihtimal greens mom I deneriz o da en az altı aydan sonra bebişlerin bağışıklıkları gelişmeye başladıktan sonra.
hersey atilmiyor amaAtıp yenisini alırız o zaman. Leke çıkaracak diye güçlü deterjan kullanmaya karşıyım![]()
Ewet dualar insan huzur veriyor,bende diyorum benim inşirah suresini okuma zamanım gelmiş diye, aslında ne çok boş şeylerle vakit geçiriyoruz da önemli şeylere yeterince vakit ayıramıyoruz( kendi adıma)
her ilaci denedim hepsi kabiz ediyiorBen ferro sanol duadenol kullanıyorum,kabızlık problemim olmuyor,dene istersen sende...
canım uçakla 36. haftaya kadar seyahat edebilirsin. 28. haftadan sonra uçağa binebileceğine dair doktor raporu taşıman gerekiyor sadece.doğum iznine 35. haftada ayrılıp uçakla gidebilirsin, 2. dönemde açıkta kalan 2 haftayı da raporla halledersinCanim 37.hftaya kadar calisip izin aktarmam lazım dogum sonrasi ikinci dönemi kapatablmek icin bebise bakcak kimsemz yok ucretsz izn de alamam madden o yuzden aracla gelmk durumundaym ucak almiyor belli hftadan sonra hem zaten en erken izine bile 32.hftada ayrilablirsn yasal olarak
Epiduralin yan etkisi oldumu canım ? Bende düşünüyordum bi ihtimal olarak ama felç kalınmış diye okudum bi yerde annem izin vermiyo onun içinDoğru canım Allah hayırlısıyla kavuştursun bize bebişleri. Ben son 5 dakikalık sancılarda dayanamayıp epidural olmuştum. Sonrasında bir buçuk saat daha geçti kimbilir o arada ne kadar çok acı vardır. Hayırlısı inşallah.
merhaba bende bişeyler aldım lavantalı magnet yapıcam bide uygun bir yerde bebek sabunu sipariş edicem ama ilk gelenlere mi verilecek yoksa mevlit için mi bunlarBende kızçemin lavanta dolap süsünü Yaptım kapı süsünü yaptım ayakkabılarını lohusa tacını Yaptım daha bir Sürü şey var yapılacak
kaç yaşındaki annen. anneler belli bir yaştan sonra istiyorki artık çocukları onları düşünsün.
Epiduralin yan etkisi oldumu canım ? Bende düşünüyordum bi ihtimal olarak ama felç kalınmış diye okudum bi yerde annem izin vermiyo onun için
Yumuşatıcı olarak ne kullanıyorsun canım ? Bide bulaşık makinesi deterjanın ne ?
hersey atilmiyor ama
Alintiyi yanlis yapmisim hic acilma ve yumusama yokken suni sanci cok zor olur. Ama acilma vs baslayinca sanci az diye suni snci veriyrlar o sadece sureci hizlandiriyor bir fark yok normalle. Sanci aci ayni da bosa cekiyorsun acilmasiz suni verilirse
her ilaci denedim hepsi kabiz ediyior
evet canım ilki sezeryan olunca ikinciler elmecbur..
oyyy oyy maşallah çok güzel hepsi inşallah giydirdiğini de görürsünBende kızçemin lavanta dolap süsünü Yaptım kapı süsünü yaptım ayakkabılarını lohusa tacını Yaptım daha bir Sürü şey var yapılacak
aminnnnnnnnnnnnnnnBenim hiç açılma yoktu zorla açılma sağlandı ilaçlar suni sancı falan. Demek o yüzden acımış. Neyse bebişler e sağlıkla kavuştursun inşallah Allah bizi.
enterasan. beni de her gittiğimde sokuyo. hem ultrasonsuz muayene mi olur:) kuzuları görelim bi keyfimiz yerine gelsinüst kadın doğumda her gittiğinde sokuyorlar. ben son 2 defa dır girmiyorum sormuyorum sebebini demekki gerek görmüyor çokta önemli değil iyi olsun da. ama dikkat ettim ultrasona girenler ya suyu olmayan ya artık doğumu yaklaşanlardı. belki diğer gidişimde sokar benide. bende girmek istiyorum ama talep etmiyorum herhangi birşeyde uydurmak istemiyorum başıma gelir diye öyle yani![]()
valla canım mevlütte verilir bu tarz şeyler ilk gelene biz lokum falan veririz o kadar veya bunların birazını hastaneye götürüyoz oraya gelenlere veriyoz.merhaba bende bişeyler aldım lavantalı magnet yapıcam bide uygun bir yerde bebek sabunu sipariş edicem ama ilk gelenlere mi verilecek yoksa mevlit için mi bunlar
amin canım inşalah allah hepimize göstersin giydiklerini doğdukları günlerioyyy oyy maşallah çok güzel hepsi inşallah giydirdiğini de görürsün
sanırım bi haber yok. İnşallahKızlar iyi akşamlar pkass tan haber var mi en son karni agriyodu aklim onda kaldi
Arayıp sormayan kıymetli oluyor merak etme. benım abim evlendı k.validesinin yakınına yerleşti.65 yaşında. Ama hep ben düşündüm işte ablam Abi'm düşünmüyor mudur nedir ne zaman konuşsak onları istiyor annem.