iyi akşamlar kızlar 2 güncük gelemedim 60 sayfa yazmışsınız yav :)
İnsanın cidden kendi annesi farklıymış kızlr yav. Anam Anam güzel anam RAbbim onu babamı başımdan eksik etmesin.
Geçenlerde yazmıştım k.valide gelmişti ya kızlar az çok okudunz annem geldi gelir gelmez benle mutfağa girdi otur dedimse de oturmadı yemek yaptık birlikte sofra kurduk dayım yengemde vardı hep birlikte yedik içtik hep yardım etti sen yorulma fln dedi. Sabahta kahvaltı yaptık bizim beşikçiler gelmeden arıcaktı ama geliyorken aradılar bnm odadaki apar topar beşik yerini hazırladık annem eli değmişken camlarımı sildi ama bnm camlarda sıkıntı var her yer cam ama küçük açılıyor tek kanat ama büyük kanatlara elimiz yetişmiyordu bnm babam uzundur babam bnm camları sildi annemle elinde bezle ki babam evde hiç bir iş yapmazdı ben bekarken

perdelerimi attık yıkadık snrada.
Beşiğimiz geldi kızlar oğluşumun yeri odamızda artık hazır sildik temizledik biraz böle duracak kokusu çıksın die gerçi çok kokusu yok ama annemde ölçü alıyor yorgan yastıklarını yapacak

Ayy dünde ördüklerini gösterdi annem bir yeşilli beyazlı yelek örmüş birde pamuk pamuk bir yeşilli ipten hırka örüyor. Sonracığıma kızlar yengemde bir örnek görmüş dışarı çıkarken giydirmelik kapşonlu hırka modeline başlamış yengemde bana tavşanlı ponpondan yapılan bebiş battaniyemi yapıyor Ayy çok mutluyum kızlar

ama bebişimin hareketleri geçen yok çok az yazmıştım ya dün biraz daha iyiydi ama eskisi gibi dışardan çok belli olmuyor ama içerde derin derin geliyor hareketlerinin hissi ban sanırım poziyon değişti oğlum içeri doğrumu döndü acep dışarı değilde içerden kımıldama dönme vs gibi hissediyorum hareketlerini. Zaten dr. randevumda yaklaşıyor o yüzden hareket i,çinde gitmek istemedim bir daha ama şükür çarşmba perşmbeye göre hareketli bu gün içimde derinden derinden anne buradayım diyor