- 12 Ocak 2014
- 3.887
- 2.284
- 448
- 35
Benim göğüslerim acıyo ağrıyo uçları kaşınıyo.Kızlar meme uclarım sızlıyor, sizde de var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim göğüslerim acıyo ağrıyo uçları kaşınıyo.Kızlar meme uclarım sızlıyor, sizde de var mı?
Eslaa gidince sorucam ama sanci kasilma kast ettigin nasil bise?mesela kasilip agri mi yapiyo bebek mi gelip bi yere dayaniyo agri olmadan?bi yerde rahminiz avcunuzun icine toplaniyosa sanci diyo.bebek toplanmasi ile rahim toplanmasi ayni sey mi bilmiyorumvalla bende aynı şekilde sırf birisi gelir aniden diye süpürüyorum belli mi oluryemek dünden vardı yanına bir makarna yapıcam. şu hamilelikte beni en çok yoran yemek işi oluyor.
Silme canım yaa, mahfolursun. Kolların belin çok ağırır. bir de benim arkadaşıma normal doğuma hazırlanması için vücudu,dr halı sil demiş. Allah muhafaza kasılmalarını başlatır bir de.. pişman olursun sonra. benim de halılar pis :) ocakta yıkamaya verecem. şimdi çok lekeli olan yerleri ver eşin silsin ben öyle yapacam :) erkek kuvveti bişey olmaz onlara siliversinler. anne olmak ne kadar zorsa baba olmak da zor. destek olmaları lazım.Bu haftalarda halı silen varmı aramızda ? Ben yıkamaya yollayacağım ocağın başında ama lekeler var biraz eşim çay döktü onları sileyim diyorum ama cesaret edemedim. Yapan varsa bende yapcam. Cahil cesareti yapıp atlamıyım işe. Yavruma bişey olmasın
Tek parça kıyafet yerine iki parça giyilebilir belki. Üzerine bol bişey giyersin altına da karnını sıkmıycak bişey.
ahahahah gaz degıl bebegım hakıkatlerGaza getirmeyelim lütfen :)
Ya Allah aşkına rahat durun ne işiniz var lekeyle falan. Alan adama burası lekeli leke çıksın diyin onlar çıkarır zaten.tabiki lekeli yerler silinebilir lekeli halı yı silmeye gelene kadar daha ağırını yapıyoruız bazenben kendimdenn örnek verdimm lekeden zşyade silmek istiyorum ama karşımda olumsuz bşr örnek olunca korkuyorum sanki tedbirli olmakta fayda var diyorum
CAnım rennie adlı bir ilaç veriyor dr.lar bende senin gibi 16. haftadan 24 e kadar çektim böle ama snra dr.a söyledim ilaç verdi mucize gibi bişi ilaç benmki çiğneme tableti az yanıyorsa yatarken 1 tane çiğniyorum eğer ki çok aşırı yanıyorsa duramıyorsam 2 taneyi birden çiğniyorum dr.um öle söylemişti 2 tane birden çiğne hemen keser dedi. Tavsiye ederim sende söyle dr.una.sabaha kadar midem yandı uyuyamadım süt bile fayda etmedi
ne illet bişeymiş şimdi bile kahvaltı yapmaya korkuyorum inş geçici bir durumdur yoksa dayanılacakgibi değil![]()
sen yanlış hatırlamıyorsam bursaya alışverişe çıkıcaktın değil mi. geceliklerini çarşıdan toptancılardan alabilirsin yarı yarıya fark var arada. daha yeni teyzemin gelini yaptı doğum onun üzerinde gördüm bir gecelik 60 liraya almış dışarıda sordum 120 lira dedi. bende onunla çıkıcam tekrar çarşıya gecelik işini halletmek için.
Yok Canım Ya Öle Aman Aman Bi İştahım Yok Bide Üstüne Ben Hala Günde 2-3 Defa Kusuyorum. Kusmalarım Hiç Kesilmedi Doğuma Kadarda Böle Devam Eder Herhalde.
Sağol canım. İçimde rahat etmiyo aslında ama hiç mecalim yok. Kendimi zorlasam yaparımda bebeğime kıyamıyorum onu bu yorgunluğa mecbur bırakmak istemedim.
mrb kizlar bebişin kiyafetleri yikacam siz özel toz kulaniyor musunuz ??
ohh sevindim , amiiiiiiiinnn inşallah
Ya Allah aşkına rahat durun ne işiniz var lekeyle falan. Alan adama burası lekeli leke çıksın diyin onlar çıkarır zaten.
İhtimal bile olsa niye tehlikeye atıyorsunuz
Kendinizi
CAnım rennie adlı bir ilaç veriyor dr.lar bende senin gibi 16. haftadan 24 e kadar çektim böle ama snra dr.a söyledim ilaç verdi mucize gibi bişi ilaç benmki çiğneme tableti az yanıyorsa yatarken 1 tane çiğniyorum eğer ki çok aşırı yanıyorsa duramıyorsam 2 taneyi birden çiğniyorum dr.um öle söylemişti 2 tane birden çiğne hemen keser dedi. Tavsiye ederim sende söyle dr.una.
CAnım rennie adlı bir ilaç veriyor dr.lar bende senin gibi 16. haftadan 24 e kadar çektim böle ama snra dr.a söyledim ilaç verdi mucize gibi bişi ilaç benmki çiğneme tableti az yanıyorsa yatarken 1 tane çiğniyorum eğer ki çok aşırı yanıyorsa duramıyorsam 2 taneyi birden çiğniyorum dr.um öle söylemişti 2 tane birden çiğne hemen keser dedi. Tavsiye ederim sende söyle dr.una.
Canım yaaa benide götürün bende geleyim sizle bende bu haftasonu gelicem annemlere ve oradan almak istiyorum gecelik pijema işlerini siz önümüzdeki hafta içinde gidermisiniz bende geleyim sizle :)
Dünürüm dikkat et kendine kusma kötü oluyor yaa dr.unda takma kilo dediğine yav her dr. ayrı bişiler diyor yav bnmki çok kiloma takmıyor geçen ay hatta o tartmadı bni ben çıktım tam aklıma geldi geri girdim hemşiresine söyledim girdim o diğer hast. bakarken tartıldım kendim :) 4 kilo almıştım toplamda bakalım bu ay ne çıkacak.
Vallahi aynen bnm halılarda da çay lekeleri var süt lekeleri var koltuklarda flnda ama işte silmeye cesaret edemiyorum senin dediğin gibi snra kötü bir sonuçla karşılaşmktn korkuyorum bebişim için değmez riske girmeye die düşündüm. Halıları aralık sonu ocak başı gibi yıkamaya vercem bnde o yüzden öle lekeli takılıyoruz :)
Olmaz mıııııı gece uykularım azalmaya başladı gün boyu esniyorum uykusuzluktan. Bide ben uyanınca uyuyamam bi daha hele gündüz uykum çok çok nadir. Adet sancımdan kıvrana kıvrana uyurdum ağrı kesicinin etkisiyle. Şimdi ne gündüz uykum var ne gece uykum. Ağrı uyutmuyo bazenkızlar sırt ağrılarınız var mı? benim sırtım ağrımaya başladı.
Yok Canım İlkten Çok Bozulmuştum Sonra Umursamadım Meyve Bile Yeme Dedi Canan Karatay Erkek Versyonuydu Resmen![]()
1 haftadir cok belim agriyo. Iki haftadir gogus kafesim batiyo. 3~4 haftadir da gece sagimdan soluma donerken uyaniyorum. Kocaman bir gobegim varkızlar sırt ağrılarınız var mı? benim sırtım ağrımaya başladı.