Yok valla meslek lisesindeyim hic de rahat degilim he ilkogretm kadar evrak isimiz yok belki de terbiye gormemis saygisiz arsiz ne kadar ergen cilesi varsa cekiyoruz meslek lisesi daha vasat bir de cekilmiyor
Yok aradim acmiyolar hakkimi arayaym en olmadi gidip itiraz etcem kusura bakmasnlar yani olcak isi bozup en olmycak hale getrmsler garezi var gibi bir de
Aman egitimsiz falan yapmayn sakin ha
Ya zaten dort gun nerdeyse full dersim bitek gune az ders dusuyordu onu da boyle yapmislar kizdigm o da degl benden cok dersi olanlarin erken ciktigi iki uc gunu varken hamile oldugumu bilmelerne ragmen bunu yapnalari cok ayip
rapordan degil okul meslek lisesi ve malumundur meslekciler pasazade torunu ya çifte standart hakim.adamlar kendi gonullerne göre olsun istiyor herseyi ya idareyi sindrio onlar da kimi bulursa ona bindriyor. Isin gicigi uctur program degsiyor uctur belirtmeme ragmen kazigi bana atiyolar hele bu sonuncusu tam kazik oldu. Ders nornlde 8bucuktan 4e kadar bizim ben zaten bucukta zor yetsiodum.ders saatini one cektiler o kadar dedik ki coluk cocuk var okula birakiyoruz baska emanet etcek kimsemz yok ve sehr merkezinde geliyoruz ilceye diye.ik mik dediler ilk saati vermeyiz biz de size dedkm versen de gelemem yani mumkunati yok napiim cocugu sokga mi ataym. Bunu biliyor olmalrna ragmen gidip 8.10 dersni vermsler yetmems bi basa bi sona koyup dersi olablcek tek gun dinlnme payimi da yemişler. Ve sozum ona benm durumumu goz onune alacaklarni soylmslerdi iyi ki almışlar yani