- 12 Ocak 2014
- 3.887
- 2.284
- 448
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan grubunu yanlis.biliyo olmani bilemem ama eger.korkun kan uyusmazligi ise ilk cocukta.sikinti olmuyor.hatta.cogu durumda sikinti olmuyor.benim.gibiler daha once.dusuk falan yasadigindan doktorlar onlem amacli igneyi vuruyor.kimiside dogumdan sonra vuruluyor.tarama testlerinde degilde hanu hamilelikte istenen ilk testlerde benim hep kan grubuma bakildi
Sozum ona dinlenmek gevsemek icin rapor aldik aksam akşam cinlerim tepeme cikti okulda yine ders programı degsmsler ve hamile halimle benim programi her gune saçma sapan dagtmslar. dalga gecer gibi birinci ders var sonra kocaman boşluk ogleye kadar sonra bi ders sonra yine boşluk sonra te aksam cikisi.ayip valla ya ben olur da bigun bari erken cikmam icin sans verrler mi diye incelik beklerken bes gunumu kilitlemsler okula. Yetmio bi de iki gun erken saate ders vermsler kızımı okuluna brakabldgm en erken saat sekiz bizim okuldaysa ders sekiz onda.okula varmam yarim saat mazeretimi diyip asla yetsemiycemi bildrmeme ragmen dalga gecer gibi yazmışlar. Cocugu zaten bir buçuk saat erken birakiyom arkdsarina gore okula. Nobetci ogretmen sekizde geliyor ilk giren okula benim kizim.daha bekciye sokağa mi brakcam bu cocugu ben allah askina.boyle vicdanszlik olmaz ya.o kadar gerildim uzuldum ki sinirden biturlu sakinlesemiyorum kac saattir![]()
Düzeltirler belki,söylesen,bu halde seni madur etmezler biraz insanlıkları varsa....
günaydın arkadaşlar etraf sessiz daha kimse gelmemiş : )))
bu sabah dayak yemiş gibi kalktım yanlarım çok ağrımış kaburgalarım sızlıyor , artık böyle mi uyanacağım siz benden öndesiniz bayanlar hergün böyle ağrıyla mı uyanıyorsunuz ?
Bende bugün çürük gbi kalktım yine kollarım omuzlarım bacaklarım ellerim kısaca bütün kemiklerim teek tek ağrıyo. Bunlar iyi günlerimizmiş benden önce hamilelik geçirenler öyle söylüyo.günaydın arkadaşlar etraf sessiz daha kimse gelmemiş : )))
bu sabah dayak yemiş gibi kalktım yanlarım çok ağrımış kaburgalarım sızlıyor , artık böyle mi uyanacağım siz benden öndesiniz bayanlar hergün böyle ağrıyla mı uyanıyorsunuz ?
Bebeğini aldığın kıyafetleri düşün canım biraz rahatlatıyo. Hem onuda sıkınntıya sokmamış olursun.Günaydın. Pek sıkıntılıyım yine bugün. Ruhen.
Bende bugün çürük gbi kalktım yine kollarım omuzlarım bacaklarım ellerim kısaca bütün kemiklerim teek tek ağrıyo. Bunlar iyi günlerimizmiş benden önce hamilelik geçirenler öyle söylüyo.
Günaydın canım Dr un olası bir erken doğum ihtimali için bebişin akciğerleri gelişsin diye bir iğne vurmaktan bahsetti mi?
Günaydın. Pek sıkıntılıyım yine bugün. Ruhen.
Ağrılarım oluyor evet. Dr a söyledim üstüne yatıyorsundur dedi magnezyum falan vermedi.
göbeğinin üstüne yatmıyorsan sağa sola dönme ayak kıvırma hareketleri zarar vermez. birşey olurmu diye uyuduğumuz için zaten çok kaliteli uyuyamıyoruz artık. sağdan sola dönerken uyanıyor insan. belki bağların geriliyordur o yüzden ağrı olabilir.
Bende bugün çürük gbi kalktım yine kollarım omuzlarım bacaklarım ellerim kısaca bütün kemiklerim teek tek ağrıyo. Bunlar iyi günlerimizmiş benden önce hamilelik geçirenler öyle söylüyo.
sanırım bu belirli bir duruma göre belirleniyor. mesela bebeğin erken doğumu olmasını gerektiren herhangi bir şeyin sende olması gerekli. bende öyle bir sıkıntı yok doktorda öyle bir şeyden bahsetmedi zaten. ama çoğu erken doğum tehlikesi olan insana vuruluş bu iğneler. zaten 28. haftadan sonra bebek nefes alıp verebiliyormuş.aman zamanında doğsunlar da bu iğnelere gerek kalmasın.
Kızlar bugün arkadaşımın bebek kurabiyelerini yaptık, süslemedik henüz. Süsleyince koycam resimlerini, birde ufak kavanozlardan almış, onların içinede bonibon koyup dantel güpürle süsledi. Çok güzel oldu.
Bu arada kardeşim anaokulu öğretmeni ve bizim siteye anaokulu açıyorlar inşaAllahHemen yan binaya. Baya bi işime yarayacak:)