2015 Şubat Anneleri

içerde kalırsa bebişinin o boynunun altından yayılan benzersiz miss gibi kokusunu duyamazsın ama.yumuk yumuk ellerinin parmağını tutuşunun verdiği hazzıda hissedemezsin.az daha cesaret.normal doğumda sancılar başladığında insana bir cesaret geliyor.çok korkutma kendini

rüyamda senin bu profildeki bebeği gördüm senin bebeğin demi ? aa diyorum bu bizim topikteki vahidenin bebeği , ne arıyor burda diyorum (orası neresi onuda bilmiyorum da ) : ))) öyle kısacık bir andı

Sabah sabah eve temizlikçi kadın gelicek diye evden kaçtım. Eşime takıldım toplantısına geciktirdim şimdi bir Cafe'de üşüyerek kahvaltı yapmaya çalışıyorum. Neymiş temizlikçi kadın beni görmesinmiş :KK43: aklıma ne oluyor böyle.
ben temizlikçiye komple gelme dedim, en son hasta olduğum için evde yalnız bırakıp hastaneye gittim geldiğimde takılarımı karıştırmış ve iki yüzüğümü parmağına geçirmiş olarak buldum :KK20: temizlikçi böyle yaparsa dadıya nasıl güvenecem şimdiden onun kaygısındayım :(

Günaydın hanımlar.. Bu diyet işi hiç bana göre değil, sabah 9 da kahvaltı olurmu yahu:) yani benim bünyem bu saatte kalkmaya alışık değil.
Kahvaltıyı görünce mide bi kendini şaşırdı:) neyse bakalım yapıcaz mecbur:) ama bugün ölçemedim şekerimi. Eşin annemden şeker aletini getircek yarın başlıcam inşaAllah. Şimdi ben tekrar yatarrrr

Günaydın sevgili anneler sormak istediğim bir şey var . Ben artık oturmakta zorlanıyorum kuyruk sokumumda ağrı oluyor. malum çalışıyorum ve oturmak zorunda kalıyorum ama çok zorlanıyorum. arada bir kalkıp geziniyorum ama ağrıyor işte.
Bir diğer konuda akıntının artması sizlerde durum nedir???
çoğumuzda kuyruk sokumu ağrısı var canım bir kısmımız simit oturma minderleriyle işi çözdük. ben 2 aydır kullanıyorum baya rahatladım. benim akıntı hep çoktu bazen de çok sulu oluyor ama normal herhalde :KK51:

deli gibi çaya aşeriyorum dün markette çay reyonunda çaylara bakıp durdum çeşit çeşit çay alıp içesim var ki ben normalde çayı hiç sevmem kahvaltıda içerim gün içinde aklıma bile gelmez :KK50:

deli gibi çaya aşeriyorum dün markette çay reyonunda çaylara bakıp durdum çeşit çeşit çay alıp içesim var ki ben normalde çayı hiç sevmem kahvaltıda içerim gün içinde aklıma bile gelmez :KK50:

abartmadıkça çay içmekten bişey olmaz bence yaa

ben temizlikçiye komple gelme dedim, en son hasta olduğum için evde yalnız bırakıp hastaneye gittim geldiğimde takılarımı karıştırmış ve iki yüzüğümü parmağına geçirmiş olarak buldum :KK20: temizlikçi böyle yaparsa dadıya nasıl güvenecem şimdiden onun kaygısındayım :KK43:

Herbişeyi biryere saklıyorum zaten. Zor bir durum ama evin de temiz olması lazım. Bir aydır erteliyodum. Parasını bırakmayı unutmuşum zaten :( öğleden sonra bir ara eve gidip bırakmam gerekiyor uff boşuna kaçtım yaw. Bir de üşüdüm ki uff oturduğum yer soğuk inşallah bişey olmaz. Çocuk bakıcısına vereceğim para neredeyse benim maaşıma eşit olacak eve yatılı olarak almayı düşünüyoruz. O yüzden Eşimle konuşmadım daha ama ücretsiz izin alabilirsem onu denemeyi düşünüyorum.

benim teyzem 38 de normal doğurmuştu , bunun örnekleri var , bence vücut uygunsa doğurulabilir , senin doktorun muydu herşeyi yaşa bağlayan ?

Teyzenin ilk çocuğu muydu peki? Genelde ilk çocuksa sorun ediyorlar. Benim Dr um evet yaşı söyleyen. Ben de ona yaş konuşmayalım dedim bakalım umarım anlayışlı olur.

benim bebeğim 25+0 da 680 gr idi , 2 gün önce yani : )) benim değerime de doktor normal güzel dedi , bence seninki de güzel zaten şimdi pek önemli değil kilo falan daha ilerki haftalarda, stres yapma
Doğru söylüyosun cnm sağlıkı olsun yeter zaten.bu hamilelik dengemi bozdu valla:)

ya kizlar uzuldum simdi. Kusura bakmayin. Dikisi ozellikle yazdim duymadim o acisi. Oglumu gorunce bulutlarin ustunde gibi oldum acik ameliyat yapsalar duymazdim. Bu duyguyu anlatmaya calistim.
Sezeryani acisiz mi saniyorsunuz. Komsum bebegini vermeye calisanlara bebegi birakin benim agrimi dindirin diye bagirdi durdu sezeryan sonrasi. Ben kapali safra kesesi ameliyati oldum onun dikisleri bir hafta asil acidi. Narkozdan uyandigim an berbatti. Sezeryn olan anneler de bebegininin askina duymuyor aciyi ayni gun ayaga kalkabiliyorlar. Yatsan gazin cikmaz hastaneden cikamazsin memeni bekleyen bebek var. Bu motivasyonlarla ayaklaniyorlar. Dogum yapinca gorceksiniz yontem ne olrsa olsun acisiz degil. Ama.aci da umrunuzda olmuyor, ana fikir buydu : )
Epiduralli normal.dogum sanirim en acisisizi. Anestesi uzmani iyiyse bir sorun d olmuyor. Ben iyi uzman yok diye istemedim. Hem de aciya dayanikliyimdir. Herkes farkli bu acidan.
Daha da yazmam.dogumla ilgili. Ben oglana hamileyken surekli normal dogum hikayesi okurdum basima gelecegi bileyim diye. Az cesaret gelsin size de. Hangi yontemi secerseniz secin anneligin kolay yolu yok.
Yani ben dogumumu cok kolay diye anlatiyorum size korkunc gorunmus. O duygu baska birsey guc geliyor insana. Normalse sanci dikis acisi icin, sezeryansa sonrasi icin.
Olumlu dusunmeliyiz.
ben acıya hiç dayanıklı değilim ama kesinlikle normal doğum istiyorum Allah nasip ederse tabii :) eşimin ailesi köyde yaşıyor ve insanlar en fazla 3 kere doktora gidip evde doğuruyorlar (günümüzde), bende bunu düşünüp kendimi motive ediyorum açıkcası sadece özel hastanelerde eşler doğuma giriyor mu onu sormam lazım eşim yanımda olsun istiyorum :) o yanımda olursa daha güvenli olur çünkü çünkü ben doktor ve hemşirelere güvenmiyorum ( güvendiğim doktorun hastanesinde doğum çok pahalı malesef kontrollerime oraya gidebilirim doğuma gidemem )

canım sen olabilecekleri yazdın dikişte olacak ıkınmakta sancıda bundan kaçış yok ilk dogum olunca insan başına ne geleceğini bilemiyor gerçekten bende şuan başıma ne gelecek bilmiyorum ama senin bu anlattıkların kadınlar arasında sık sık konuşuldugu için hiç birimiz aslıda yabancı değiliz bana göre sezeryanda normal dogumda zor evlat sahibi olacaksak zorluguna katlanacagız
ben kürtaj ve düşük sonrası çok etkilendim çatala yatma fobisi gibi bişey oldu o yüzden normal doğuma bir adım uzağım
doktoruna çatal fobinden bahsetsene

çoğumuzda kuyruk sokumu ağrısı var canım bir kısmımız simit oturma minderleriyle işi çözdük. ben 2 aydır kullanıyorum baya rahatladım. benim akıntı hep çoktu bazen de çok sulu oluyor ama normal herhalde :KK51:
bir yerde okudum çok sulu akıntı olduğunda dr danışın ilerde erken doğum habercisi olabilir diye telaş yaptım bende.

Teyzenin ilk çocuğu muydu peki? Genelde ilk çocuksa sorun ediyorlar. Benim Dr um evet yaşı söyleyen. Ben de ona yaş konuşmayalım dedim bakalım umarım anlayışlı olur.
bana da bu yaşta normal doğum zor dediler 37 yaşındayım ocakta 38 olucam ama ben hep normal doğurcam diye düşünüyorum

yok ilk değildi 4.ydü, hım inşallah doktorunda daha anlayışlı davranır

Back
X